v-bass

Indiferent unde te-ai afla, va umple incaperea cu sunetul sau bogat, patrunzator si clar.

v-bass

Siebo Multiroom
muzica preferata, in fiecare colt al casei tale

Descarca aplicatia Siebo Multiroom din Magazin Play si vei putea folosi in acelasi timp mai multe boxe V-bass conectate la aceeasi retea wireless, dar aflate in incaperi diferite. Poti sincroniza aceeasi muzica pe fiecare dispozitiv sau, dimpotriva, poti alege sa redai continut audio diferit pe fiecare dintre ele. Mai mult, poti conecta doua boxe care sa functioneze in sistem stereo, pe doua canale. Tot prin intermediul aplicatiei poti cauta posturile de radio preferate si le poti adauga in lista de frecvente favorite, pe care le poti accesa apoi printr-o simpla comanda vocala.

Iti lasa mainile libere

Conectata prin Bluetooth la telefon, V-bass poate servi drept dispozitiv hands-free pentru convorbirile tale sau poate reda melodiile stocate in memoria terminalului. Vei avea calitatea dorita a sunetului si vei putea sa-ti pastrezi mainile libere pentru alte activitati.v-bass
v-bass

Mica, dar puternica

Datorita dimensiunilor sale reduse – masoara 67mm in circumferinta, putin peste 10cm in inaltime si cantareste 300g – boxa inteligenta V-bass te poate insoti oriunde: acasa, in masina, la birou sau in vacante. Are o putere de 3W si o autonomie de pana la 4 ore. Incarcarea se realizeaza prin intermediul cablului microUSB.


v-bass