Cum functioneaza?

Camera Visual 360° este echipata cu doua lentile pozitionate in fata si spatele camerei. Fiecare dintre ele captureaza imagini de 180° pe verticala si orizontala, iar impreuna acestea formeaza un camp de 360 de grade, fara unghiuri moarte. Vei obtine astfel imagini atotcuprinzatoare care te vor face sa retraiesti senzatii de nedescris la fiecare vizionare.

Nu rateaza niciun detaliu

Fotografiile realizate cu Visual 360° iti vor arata chiar si partea nevazuta a vacantelor tale. Descopera detaliile care ti-au scapat initial privirii si bucura-te de panorame care-ti taie rasuflarea.

Cuprinde toata actiunea

Adori sa incerci mereu senzatii noi? Cu siguranta vei dori sa le retraiesti prin intermediul inregistrarilor video 360°. Clipurile filmate la rezolutie 1920x960px iti vor da senzatia ca te afli din nou in mijlocul actiunii, fie ca vorbim de sportul preferat, ultima vacanta sau petrecerea la care ai fost de curand.

Practic, oriunde te-ai afla

Vei putea controla mai usor camera Visual 360° cu ajutorul trepiedului inclus in pachetul dispozitivului. Fixeaza camera si ia-o cu tine pretutindeni, este usor de transportat si de manevrat.

Vizionare placuta!

Odata inregistrarile realizate, nu-ti ramane decat sa te bucuri de imaginile 360°.
Exista mai multe moduri de vizualizare.

Dome view

Creeaza o sfera in care imaginile pot fi derulate fie prin miscarea smartphone-ului, in cazul in care terminalul este echipat cu senzor giroscopic, fie prin glisarea pe display-ul dispozitivului.

Modul VR

Imparte imaginea in doua ecrane pentru vizualizare stereoscopica. Astfel, imaginile vor putea fi admirate cu ajutorul echipamentelor care exploreaza realitatea virtuala, cum sunt ochelarii Visual VR.

Modul de explorare

Permite vizualizarea imaginilor 360° sub forma de panorama. Urmareste imaginile fie prin miscarile telefonului, atunci cand acesta dispune de senzor giroscopic, fie prin glisare.

Descarca
aplicatia dedicata

Prin intermediul aplicatiei dedicate Visual 360°, vei putea controla camera direct de pe smartphone. Vei putea opta pentru fotografii sau inregistrari video, vei avea informatii asupra duratei de inregistrare sau statusul acumulatorului si vei obtine o previzualizare a imaginilor pe care vrei sa le surprinzi.

Share & like pe retelele de socializare

Fii sigur ca toti prietenii tai vor dori sa admire imaginile surprinse cu ajutorul camerei Visual 360°. Incarca imaginile pe YouTube sau Facebook, nu inainte de a converti clipurile video sferice in inregistrari panoramice cu ajutorul aplicatiei dedicate. Cu siguranta like-urile nu vor intarzia sa apara.

Instaleaza Visual 360 Converter, descarca inregistrarea si adaug-o in program prin Drag & Drop. Urmareste filmarea in format 360.

Pastreaza-le aproape

Descarca materialele inregistrate cu Visual 360° pe smartphone sau tableta, pentru a le avea la indemana si a le putea vizualiza fara sa te conectezi la camera prin WiFi.

Alege accesoriile potrivite

Esti pasionat de scufundari subacvatice? Sau te pregatesti de un traseu pe care te aventurezi prima data cu bicicleta? Orice aventura ai avea in fata, avem accesoriul potrivit pentru ca tu sa te bucuri de imaginile pe care ti le doresti.