Allview Viva Home

New ways of using technology

Acasă, la birou sau în vacanță, Viva Home te va uimi în orice context, prin funcționalitățile ei. Descoperă mobilitatea și versatilitatea unui device cu un display impresionant și avantaje multiple!

Allview Soul X6 Xtreme

Un vizual de excepție

DISPLAY 17,3”

Tableta de o dimensiune impresionantă, cu display LCD de 17.3” îți oferă o nouă perspectivă asupra activității tale zilnice, lăsându-te conectat și transformând orice încapere într-un spațiu plăcut și util.

Allview Viva Home
Allview Viva Home

Your source of entertainment

Allview Viva Home

Ia cinema-ul cu tine, oriunde mergi

Optează pentru conținutul dorit cu ușurință, utilizând telecomanda cu funcție vocală și mouse, inclusă în pachetul Viva Home. La comenzile vocale de tipul: 'Play music on YouTube", "Play a movie on Netflix", tableta îți va reda rapid conținutul dorit. Indiferent de sursa de redare a videoclipurilor, filmelor sau muzicii dorite, căutarea și selecția sunt mai facile ca oricând.

Allview Viva Home
Allview Viva Home
Allview Viva Home

“play Queen on Youtube”

Allview Viva Home

Organizare perfectă, cu Google Assistant

Allview Viva Home

Printr-o simplă comandă vocală directă sau prin intermediul telecomenzii vocale, poți vedea ce ai pe agendă sau în calendar și poți modifica facil conținutul.

Allview Viva Home
Allview Viva Home

Vrei să afli când ai planificată următoarea plecare sau următorul zbor?
Cere-i asistentului tău Google toate detaliile.

Comandă-ți vocal casa ta smart

Pozele tale preferate, la dimensiuni de tablou

Te poți bucura alături de prieteni sau familie de pozele stocate în Google Photos, pe un display-ul de 17.3”, care va face diferența. Vei avea imaginile tale preferate, la dimensiuni de tablou și vei surpinde fiecare detaliu al imaginii, mărind fotografiile, printr-o simplă atingere a ecranului.

Allview Soul X6 Xtreme
Allview Soul X6 Xtreme

Bloc de desen digital - pentru copii și părinți creativi

Allview Viva Home

Joacă-te și pune-ți creativitatea la treabă! Ai la dispoziție o multitudine de tool-uri prin care poți crea schițe de oriunde, lucrând individual sau cu prietenii tăi în timp real. Adaugă note, poze, texte sau emoticons, caută pe google și adaugă elemente vizuale, fă o adevărată operă de artă din schițele tale. Trăiește la maxim experiența Jamboard!

Video rețete culinare, în propria bucătărie

Adu-ți rețetele preferate, exact unde ai nevoie de ele! Așează tableta pe masa ta de lucru și redă orice rețetă vrei să pui în practică! Fie că ai nevoie de puțină creativitate când dorești să-ți surprinzi invitații cu noi experiențe, fie că ai uitat rețeta și vrei să-ti amintești ingredientele, cu tableta VIVA Home vei avea acces instantaneu la conținutul dedicat și vei putea urmări rețetele preferate pe un ecran generos.

Allview Viva Home

Imaginează-ți, creează, descoperă!

Allview Viva Home

E momentul tău! Cu tableta VIVA Home vei putea arăta colegilor sau prietenilor schițele create de tine pentru proiectul de care te ocupi.

Exersează cu trainer-ul tău, ca și cum ai fi la sală

Creează-ți propriul studio acasă sau în deplasare și exersează în fiecare zi, dacă nu ai timp pentru deplasarea la sală. Așază tableta aproape de tine și urmează mișcările pe care le vei vedea ca și cum instructorul de fitness este lângă tine. Poți alege din multitudinea de aplicații pe care le poți instala din Google Play, acestea te pot ghida pas cu pas în indeplinirea obiectivelor, îți țin evidența caloriilor consumate și a exercițiilor fizice, păstrând cu usurință datele cu privire la evoluția personală.

Allview Viva Home

Tablou ambiental interactiv

Allview Viva Home

Cu opțiunea Screen Saver, transformi tableta într-o ramă foto digitală, pe care vor rula cele mai îndrăgite fotografii ale tale sau imagini special selectate pentru a îți crea ambianța perfectă în spațiul în care te afli.

Videochat cu cei dragi, la dimensiuni reale

Allview Viva Home

Conectează-te și poartă discuții cu familia sau cu prietenii, de câte ori dorești. Prin display-ul de 17.3” vei fi deosebit de încântat să privești chipurile celor dragi, la dimensiuni reale.

Relaxare asigurată

Monitorizare facilă

Siguranța celor dragi este foarte importantă, dar și în aceeași măsură și clipele de relaxare.

Allview Viva Home

Cu Viva Home, poți să te relaxezi, știind ca ceea ce contează pentru tine este în siguranță.

Allview Viva Home

Educație la modul atractiv

Allview Viva Home
Allview Viva Home

Mii de jocuri

Ai la dispoziție mii de jocuri gratis, pe care le poți accesa direct din Google Play, pentru tine sau pentru copiii tăi. Aceștia se vor distra, beneficiind de ecranul generos, pe care nu își vor forța vederea, cum se întâmplă pe ecranul telefonului, iar acțiunea este mai captivantă și mai reală!

Allview Viva Home

Lectia online

Viva Home poate fi trainerul tău personal, indiferent de vârstă! Aplicațiile de learning sunt mai ușor de accesat pe această tabletă, iar returnarea răspunsurilor se poate face vocal, în funcție de softul folosit.

Control parental pentru conținut potrivit

Allview Viva Home

Explorare sigură în online! Aplicația Family Link vine în sprijinul părinților care pot stabili reguli de utilizare in mediul digital pentru copii, cu scopul îndrumării și sprijinirii unei evoluții pozitive, atât la nivel de educație cât și entertainment, departe de pericole.

Add mouse & keyboard

Allview Viva Home

Adu-ți translatorul cu tine, în sala de ședință

Allview Viva Home

Te înțelegi perfect cu partenerul tău de business, indiferent din ce colț al lumii este acesta. Cu Viva Home, activezi opțiunea vocală “Conversație Automată” în Google Translate și ai translatorul automat direct în sala de ședință. Economisești timp și ești eficient, fără niciun efort.

Allview Viva Home

Camera- apropie de camera un document pe care dorești să-l traduci. În momentele următoare, aplicația îl va scana iar după ce va recunoaște textul și-ți va returna rezultatul traducerii sale.

Scris de mana – Ai mai mult talent la caligrafie? Iată un mod mai aparte de a cere o traducere, inscălind textul dorit.

Conversatie- Învată cu Google Translate și exprimările! Rostește o comanda vocală pe care ți-o dorești tradusă și aplicația nu numai că o va traduce ci o va și rosti!

Voice- Rosteste o comanda iar Google Translate iti va reda continul numaidecat.

Videoconferință, în cel mai simplu mod posibil

Allview Viva Home

Viva Home este instrumental perfect pentru o videoconferință în care mai multe echipe interacționează. Cu aplicațiile dedicate, accesezi în timp real grafice, studii și rapoarte pe care le partajezi cu partenerii, fară să întrerupi fluxul discuțiilor.

Explicații grafice, transmise pe loc partenerilor

Allview Viva Home

Viva Home este instrumentul ideal în sala de ședință și pentru că poți explica prin desen ceea ce dorești să împărtășești cu partenerii aflați la distanță. Practic, ai la dispoziție o platformă digitală pe care desenezi ceea ce dorești, pentru explicații suplimentare.

Allview Soul X6 Xtreme
Allview Soul X6 Xtreme

Dimensiuni impresionante, avantaje multiple.
Descoperă mai mult din ceea ce contează.

  • Display 17.3" IPS LCD, Capacitiv,mutitouch, 1920x1080px Full HD
  • Android™ 9.0 Pie™
  • CPU: InCortex®-A53 1,5GHz Quad-Core
  • GPU: Mali-T720
  • Memorie internă: 2 GB RAM
  • Memorie Flash: 32 GB
  • WiFi 802.11 a/b/g/n 5GHz
  • Camera 2.0 Mpx autofocus cu înregistrare Full HD
  • Baterie 5000 mA/h
  • Telecomandă cu funcție vocală și mouse

Cumpără