Microsoft Edge, navigare, notare si impartasire

TABLETA SAU NOTEBOOK

Sporeste-ti productivitatea cu noul Windows 10 pe device-ul tau 2 in 1 de la Allview. Windows 10 introduce Microsoft Edge, cel mai nou browser dezvoltat in asa fel incat sa ai cea mai buna experienta cand navighezi pe internet. Noul Microsoft Edge iti permite sa iei notite direct in pagina de web pe care le poti impartasi ulterior.

Wi10N PRO reprezinta imbinarea perfecta a utilitatii, elegantei si performantei. Perfecta pentru mediul business dar si pentru persoanele dinamice, mereu implicate in mai multe proiecte, care au nevoie de o organizare riguroasa, Wi10N PRO raspunde si nevoilor de relaxare și divertisment ale posesorului ei.

Profita la maxim de display, imparte-l intre 4 aplicatii

Fixeaza pe ecran pana la patru aplicatii si urmareste-le dintr-o singura privire. Poti chiar crea desktop-uri virtuale atunci cand ai nevoie de mai mult spatiu sau vrei sa grupezi lucrurile in functie de proiect.
Eleganta si utilul sunt doua linii care se intrepatrund in tableta Impera i10G. Serviciul, familia, prietenii, le poti imbina pe toate, chiar daca timpul iti este adversar. Tableta este device-ul ideal atunci cand esti la birou, este prietenul tau de nadejde, accesoriul util si oaza de relaxare pentru fiecare moment al zilei.

Impera i10G - Specificatii principale

Un singur magazin de aplicatii pentru toate nevoile tale

Windows 10 vine cu un numar impresionant de aplicatii preinstalate: Harti, Fotografii, E-mail si calendar, muzica, si video sunt numai cateva dintre acestea. Aplicatiile vor folosi OneDrive pentru a stoca toate informatiile si pentru a avea sincronizate toate device-urile tale. Oriunde ai fi, ai acces la setarile, informatiile si biblioteca ta media! Ai la dispozitie Windows Store de unde iti poti descarca orice aplicatie, joc, muzica, film pe care ti-le doresti.
Wi8G este disponibila in doua culori, cu un design slim si elegant, tableta este usor de utilizat. Datorita sistemului de operare Windows si a conectivitatii 3G, tableta se transforma intr-un birou mobil care iti permite sa iei cu tine toate fisierele si e-mail-urile oriunde mergi

Wi8G - Specificatii principale

Impera i8

CUMPARA

Wi10N PRO

CUMPARA

Impera i10G

CUMPARA

Wi8G

CUMPARA