ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !

X3 Soul Lite

36 Recenzie(i)

Smartphone Dual SIM 


Conectivitate 4G in standardele FDD si TDD
Display 5” IPS HD, InCell, 1280x720px, 2.5D
Dragontraill Glass
CPU: Quad-Core
GPU: Mali T720
OS: Android™ 6.0, Marshmallow
Memorie RAM: 3GB
Memorie Flash: 16GB, suporta card microSD de pana la 128GB
Camera principala 13MP, PureCel®, f/2.2, Image PRO (Super Foto, Mod profesionist, Time lapse, Macro, GIF, Recunoastere text, Inregistrare FullHD)
Camera frontala 5MP, Flash Screen
Spatiu Privat pentru Apeluri, Contacte, Mesaje, Aplicatii, Imagini, Fisiere
Clonare Date
Planificator Calatorii
DTS
Lumea copiilor – meniu special pentru copii
Baterie 2400mAh, mod inteligent economisire a energiei


Disponibilitate: Stoc epuizat

799,00 lei

Descriere Produs

Google, Android si alte marci sunt marci comerciale detinute de Google Inc.

Ne rezervam dreptul de a adauga, elimina sau modifica anumite aplicatii preinstalate in produse, in functie de canalul de distributie al acestora.

Specificatii Produs

Specifications
General Lansare  Iunie 2016
  Limba Romana, Engleza, Germana, Spaniola, Maghiara, Franceza, Olandeza, Rusa, Italiana etc.
  Retea 2G:850/900/1800/1900MHz          
3G: UMTS 900/1900/2100MHz
    4G:FDD 800/1800/2100/2600MHz TDD 1900/2300/2500/2600MHz
  Dual sim Da
  Microsim Da 
Dimensiuni Dimensiuni 145,3x70,6x8,5mm 
  Greutate 142,7g
Display Tip IPS HD
  Touchscreen Touchscreen capacitiv multitouch INCELL 2,5D
  Dimensiuni 5"
  Rezolutie 1280x720px
  Scratch Resistant Glass Dragontrail glass
Caracteristici SO Android™ 6.0, Marshmallow 
  CPU Cortex®-A53 Quad-core 1,3GHz
  GPU Mali T720
  GPS Da
  AGPS Da
  Memorie Flash 16GB
  Memorie RAM 3GB
  Widget Da
  Multitasking Da
  Turn to Mute Da
  Radio FM Da
  HD Voice Da
  Micro SD  Pana la 128GB 
  Vibratie cand apelatul raspunde Da
  Culori Auriu/Gri
Sunet 3.5mm jack Da
  Difuzor Da
  Redare fisiere audio Da
  Tip alerta Vibratie, ringtone audio
Video Redare Formate video FullHD 1080p
  Redare flux FullHD 1080p
Aplicatii Bitdefender,Selfcare
Camera Rezolutie camera principala 13MP cu autofocus
  Rezolutie camera frontala 5MP
  Inregistrare video FullHD 1080p
  Touchfocus Da
  High Dynamic Range(HDR) Da
  PDAF Da
  Super Foto Da
  Mod profesionist Da
  Led flash Da
  Pic note Da
  Face beauty Da
  Geotagging Da
Date 4G Cat 4 DL 150Mbps UP 50Mbps
  3G HSDPA 21,1Mbps/HSUPA 5.76Mbps
  EDGE Da Class10
  GPRS Da Class 12
  Bluetooth Class 4.0 cu A2DP si EDR
  WLAN WiFi 802.11 b/g/n 5GHz
  WiFi Direct Da
  USB Da 2.0 micro usb
Senzori Accelerometru Da
  Senzor de Proximitate Da
  Senzor magnetic Da
  Senzor de lumina Da
Internet Social networking Da
  E-mail Da
  Aplicatii Da
  Hotspot Tethering prin Wifi
  Hotspot USB tethering
  Hotspot Tethering prin Bluetooth
Baterie Capacitate Li-pol 2400mAh
  Tip incarcator DC 5V, 1A
  Stand by Pana la 220h
  Convorbire Pana la 720min
Continut pachet

Telefon,

Manual,

Certificat garantie,

Folie ecran,

Alimentator,

Cablu USB,

Casti

*Google, Android şi alte mărci sunt mărci comerciale deţinute de Google Inc.

*Nota! Sistemul de Operare Android si aplicatiile preinstalate pot ocupa pana la 50% din memoria totala disponibila.

*Din cauza limitărilor puterii de procesare a CPU, memoriei folosite de sistemul de operare și aplicațiile pre-instalate, spațiul disponibil poate să fie mai mic decât capacitatea declarată a memoriei. Spațiul de memorie efectivă poate să se schimbe ca urmare a actualizărilor aplicațiilor, operațiunilor utilizatorilor și altor factori asociați aplicatiilor si proceselor de functionare.

*Ne rezervam dreptul de a adauga, elimina sau modifica anumite aplicatii preinstalate in produse, in functie de canalul de distributie al acestora.

*Dual SIM, Dual Stand-by

*Ambele SIM-uri sunt active in standby.
 Functia "Apel in asteptare" este disponibila numai pentru SIM-ul pe care efectuati convorbirea, prin activarea optiunii oferita de catre furnizorul de telefonie mobila

Intrebari frecvente

Pentru a actualiza driver-ul dispozitivului, astfel acesta sa fie recunoscut si memoria sa fie vizibila in PC este nevoie sa efectuam urmatorii pasi: Dam dublu click pe My Computer(This PC) -> Selectam optiunea “Manage” -> In fereastra nou deschisa selectam din partea stanga optiunea “Device manager” -> In partea din dreapta va aparea o lista cu drivere din PC. Aici ne va aparea un driver cu numele de “Unknown device” / Dispozitiv necunoscut -> Il selectam si dam click dreapta pe el -> De aici selectam “Update driver software” -> Se va deschide o noua fereastra, de aici selectam “Browse my computer for driver software” -> Mai departe selectam “Let me pick from a list of device drivers from my computer” -> “ Show all devices” -> din urmatoarea fereastra selectam “MTP USB Device” -> Driver-ul va fi instalat si vom primi mesaj de confirmare. Dupa efectuarea acestor pasi la accesarea PC-ului vom vedea si memoria dispozitivului.Pentru mai multe detalii : apasa aici.

Intram in Meniu > Setari >Profiluri audio > Selectam SIM-ul dorit apoi alegem melodia

In aplicatia foto, accesati Setari > Localizare geografica

Pentru a adauga imagini la album trebuie sa urmam urmatorii pasi: Meniu->Galerie->Dosar->Setari (Iconita in forma de rotita dintata din dreapta sus a ecranului->Adaugare imagini in Album->selectam dosarul cu poze dorit-> OK

Prin adaugarea aplicatiilor in Lista alba acestea vor rula in fundal chiar daca ecranul este inchis
Pentru a adauga aplicatii in Lista alba este necesar sa urmam urmatorii masi: Meniu->Administrator sistem->Setari (inconita in forma de rotita dintata din dreapta sus a ecranului)->Procesare lista alba->Adaugare in lista alba->Selectam aplicatiile pe care dorim sa le adaugam->ok
Pentru a elimina aplicatii din lista alba este necesar sa urmam urmatorii pasi: Meniu->Administrator sistem->Setari (inconita in forma de rotita dintata din dreapta sus a ecranului)->Procesare lista alba->Eliminare ( din dreptul aplicatiei pe care dorim sa o eliminam)

Setam o parola de siguranta din Meniu->Securitate->Parola de siguranta->alegem una din cele 3 modele de parole si urmam pasii
Pentru a cripta imaginile trebuie sa urmam urmatorii pasi: Meniu-> Galerie->Dosar->selectam imaginea pe care dorim sa o criptam->Mai multe->Criptare
Pentru a decripta o imagine trebuie sa urmam urmatorii pasi: Meniu->Galerie->Dosar->Glisam pe ecran cu doua degete de sus in jos pentru a deschide albumul privat->Introducem parola de siguranta->selectam imaginea pe care dorim sa o decraiptam -> Decriptare

Meniu->Magazin play->atingem cele trei linii din stanga sus a ecranului-> Setari->Actualizeaza automat aplicatiile->selectam "Nu actualizati automat aplicatiile"

Meniu-> Administrator sistem->Stergere cache

De exemplu, daca redam un fisier MP3 din Explorator Fisiere ne apare un pop-up in care ne intreba cu ce player dorim sa redam melodia. Daca alegem un anumit player pentru “intodeauna” ca implicit si vrem mai tarziu sa il schimbam, atunci trebuie sa resetam preferinta aplicatiei prin urmatorii pasi:
Meniu > Setari > Aplicatii >Resetare aplicatii > Resetare aplicatii.

Meniu -> Setari -> Ecran -> Fonturi telefon -> selectati fontul dorit

Pentru a activa aceasta functie va trebui sa faceti urmatoarea setare :
Meniu-> Setari-> Semne inteligente -> Trezire smart ->On.
Implicit scurtaturile  sunt setate  pentru telefon, camera foto, galerie, muzica etc. insa acest lucru poate fi modificat cu orice alta aplicatie, apasand pe denumire (ex:Gest C) -> Se alege aplicatia.

Meniu ->Telefon > Se apasa pe cele trei puncte pozitionate in dreapta display-ului->Setari-> Conturi pentru apelare->Se selecteaza sim’ul -> Setari suplimentare->Apel in asteptare ->Bifat.

Accesati Meniu->Setari->Bluetooth->Activati Bluetooth->Atingeti cele trei puncte aflate in coltul drept al display-ului->Redenumiti acest dispozitiv.

Pentru a seta o poza pentru un contact din agenda trebuie sa accesati Meniu->Galerie->Alegeti fotografia->Optiuni (cele trei puncte) ->Setati fotografia ca->Fotografie contact ->Selectam contactul->Decupeaza fotografia.
OBS.: Se poate seta poza de contact doar la cele salvate in memoria telefonului.

Pentru a va redirectiona apelurile pe telefon trebuie sa urmati pasii:
Meniu->Telefon->Setari (cele 3 puncte) – >Conturi pentru apelare – >Selectam Sim-ul- >Redirectionarea apelurilor - >Aici va puteti activa in functie de dorinta d-voastra redirectionarea si anume:
Intotdeauna
Redirectionati cand este ocupat
Redirectionati cand nu raspunde
Redirectionati cand telefonul este inchis
In continuare se completeaza numarul pe care doriti sa redirectionati -> Activati.

Meniu->Telefon->Se apasa pe cele trei puncte verticale pozitionate sus in dreapta display-ulu->Setari->Generale->Raspunsuri Rapide -> Selectati un raspuns pentru modificare.

Pentru a dezactiva aceasta functie este necesar sa efectuati urmatorii pasi: Meniu->Setari-> Limba si introducere text -> Verificator Ortografic->Off si pentru text predictiv Meniu-> Setari->Limba si introducere text->Tastatura Google->Corectarea textului-> Aici bifam/debifam dupa preferinte.

Pentru a transforma telefonul intr-un hotspot reproduceti urmatorii pasi: Meniu->Setari->Mai multe->Tethering si hotspot portabil->Hotspot Wi-Fi->Activati.

Glisam in jos bara pentru scurtaturi, iar aici selectam iconita utilizatorului (silueta albastra din coltul drept- sus ). Ulterior activam /dezactivam optiunea dorita.

Pentru a realiza un screenshot fara a fi necesara o aplicatie de profil este nevoie sa tineti apasat concomitent tastele Power si Volum minus.

Multe aplicatii sunt propuse si puse la dispozitie de dezvoltatori fara a efectua in prealabil teste de compatibilitate cu sistemele de operare si configuratia hardware a diferitelor modele de produse, deci pot exista documente APK care nu sunt in totalitate compatibile cu aparatul dumneavoastra.

Pentru a face un backup va rugam sa executati pasii urmatori: Meniu->Creati copie de rezerva si restabiliti->Date personale/ Aplicatie ->Copie de rezerva pe cartela SD.
Deasemenea se poate activa backup-ul pentru date si din Meniu->Setari->Backup si resetare->Backup pentru date-bifat.

Aplicatiile nu pot fi dezinstalate insa ele pot fi dezactivate executand urmatorii pasi: Meniu-> Setari ->Aplicatii-> Toate-> Se selecteaza aplicatia dorita > Dezactivati.

Da, se poate schimba launcher-ul telefonului folosind o aplicatie de profil ce poate fi descarcata din Magazinul Play.

Pentru a putea instala aplicatiile descarcate de la alte surse, este necesar sa accesati Meniu->Setari-> Securitate->Surse necunoscute – bifat.

Pentru a vizualiza mai multe informatii despre telefon (Nivelul bateriei, Stare SIM, Informatii IMEI) este necesar sa accesati Meniu->Setari->Despre telefon->Stare.

Pentru a vizualiza aplicatiile recent pornite este necesar sa apasati normal pe tasta capacitiva stanga jos marcata cu doua linii si vor aparea tab-urile cu aplicatiile recent pornite. Pentru a le inchide este necesar sa glisati stanga pe fiecare fereastra.

Pentru a reseta telefonul la parametrii initiali va rugam sa efectuati pasii urmatori: Meniu -> Setari ->Backup si resetare-> Resetarea configurarii din fabrica-> Resetati telefonul.

Pentru a active datele mobile este necesar sa parcurgeti urmatorii pasi:
Meniu ->Setari ->Setari Dual Sim->Date mobile ->Se selecteaza sim-ul dorit.
Pentru functionarea serviciului de internet va fi nevoie sa activam conexiunea de date si din meniul de operare rapida.
Glisand de sus in jos, vom avea scurtatura Conexiune date ->Bifam.

Recenzii

UpdateRecenzie de Adelin
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
Se cere de atâta timp un update software la acest telefon, va rugam faceți să se întâmple, am văzut că telefoane "mai slabe" de la Allview primesc update la android 7, acest telefon de ce nu? Ținând cont că totuși face parte din seria Soul?


Raspuns:

Salut Adelin,

Avem in vedere realizarea de update-uri software pentru cat mai multe produse din portofoliul nostru dar dorim sa iti comunicam ca motivul pentru care alte terminale au primit update si acesta inca nu este datorat prioritizarilor interne bazate pe existenta mai multor factori decizionali.
Din pacate, in momentul actual nu putem confirma daca vom lansa in viitorul apropiat un update pentru acest model, dar putem promite ca in momentul in care vom putea oferi mai multe informatii sau vom avea o versiune noua software disponibila pentru el, vom anunta public.
Iti multumim pentru intelegere!

Cu respect,
Echipa Allview (Postat la data 28.02.2018)
UpdateRecenzie de Lucian
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
Salut, cand o sa primim un update la android 7.0, astept din 2017 acest update, multe telefoane au primit deja asa ceva.


Raspuns:

Salut Lucian,

Momentan nu putem confirma un update software pentru acest model, dar in momentul in care va fi disponibil sau vom avea mai multe informatii le vom face publice.
Iti multumim pentru intelegere!

Cu respect,
Echipa Allview (Postat la data 25.01.2018)
Un telefon bunRecenzie de Cristian
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
Il am din septembrie 2016 si sunt foarte multumit de el.
Dar nu am vazut deloc in specificatii daca suporta VoLTE de la Digi? Si un update la Nougat?

Raspuns:

Salut Cristian,

Din pacate acest model de terminal nu suporta serviciul adus in discutie si nici nu putem confirma daca vom lansa in viitorul apropiat un update software la versiunea Android mentionata.
Cu toate acestea, in momentul in care vom putea oferi mai multe informatii in ceea ce priveste un posibil update software sau vom avea o versiune disponibila, vom anunta public.
Iti multumim pentru intelegere si pentru feedback-ul oferit.

Cu respect,
Echipa Allview (Postat la data 28.08.2017)
Intrebare...Recenzie de Ghergut
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
Buna ziua,
Intentionez sa achizitionez un x3 soul lite, dar as dori sa va intreb daca se pot instala aplicatiile pe care am sa le descarc pe cardul micro SD.
Va multumesc anticipat.


Raspuns:

Salut,

Din pacate optiunea de a instala si rula aplicatii pe si de pe memoria unui card micro SD nu mai este activa pe versiune Android de la 5.1 incoace, motiv pentru care nici pe acest model nu vei putea realiza aceast lucru, luand in considerare ca acesta ruleaza Android 6.0.

Iti multumim pentru intelegere si pentru interesul manifestat fata de produsele noastre!

Cu respect,
Echipa Allview (Postat la data 08.07.2017)
UpdateRecenzie de Sebastian
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
Bună!
Folosesc telefonul din noiembrie, nu mă plâng, își face treabă destul de bine, dar am văzut că multe telefoane primesc update și mă întrebam când și dacă va primi un update și X3 Soul lite la android 7.0.


Raspuns:

Salut Sebastian,

Din pacate momentan nu putem confirma nici un fel de update software pentru alte modele inafara de cele pentru care am anuntat deja eliberarea update-urilor, dar in momentul in care vom avea disponibile versiuni noi sau mai multe informatii, le vom face publice.
Iti multumim pentru intelegere si pentru parerea expusa.

Cu respect,
Echipa Allview (Postat la data 06.06.2017)
Foarte bunRecenzie de Costin
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
Am achiziționat acum câteva zile telefonul și îmi place foarte mult. Cei 3 GB de RAM se simt in jocuri și aplicații , camera de 13 MP face poze foarte clare iar sistemul de operare nu are pic de lag. Singurul minus ar fi bateria care este destul de mica dar oricum reușește să ducă o zi de utilizare intensa. Oricum este un telefon cu un raport calitate-pret foarte bun.
As avea o întrebare despre încărcare, pentru întreținerea bateriei care spune sa incarc telefonul la o temperatura de 0-35°C când nivelul bateriei e peste 20%. Trebuie să închid telefonul sau il pot incarca deschis?


Raspuns:

Salut Costin,

Terminalul poate fi tinut deschis in timpul incarcarii dar este indicat sa il utilizezi doar strict necesar pe perioada acestui ciclu.

Iti multumim pentru feedback-ul oferit si pentru alegerea facuta fata de produsele noastre!

Cu respect,
Echipa Allview (Postat la data 03.05.2017)
Update Android?Recenzie de Thomas Christian
Specificatii
Aspect
Functii
Pret
Buna ziua, cand o sa existe update la Android 7.0 (Nougat) la acest produs???


Raspuns:

Salut Thomas,

Din pacate, momentan nu putem confirma nici un fel de informatie in ceea ce priveste un posibil viitor update software pentru acest model, dar in momentul in care va fi disponibil sau vom avea mai multe informatii, le vom face publice.

Iti multumim!

Cu respect,
Echipa Allview (Postat la data 30.04.2017)
RezonabilRecenzie de Andreea
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
Folosesc de 3 luni telefonul și pot spune că sunt mulțumită de el. Exceptând bateria care este foarte slabă, totul e ok, aplicații, funcționalitate, rapiditate și aspect.
Cumpărat la abonament, cu un preț destul de mic, nu am nimic de reproșat, insa prețul intreg al telefonului este destul de mare pentru pachetul cu care vine, respectiv unul mediu.
Totuși aș avea o întrebare, se poate folosi telefonul ca și telecomanda? Am incercat aplicația găsită în store insa nu funcționează. Cum văd că nu are nfc sau infraroșu deduc că nu ar fi posibil să funcționeze. Îmi puteți da informații în acest sens? Ar fi un mare minus pentru telefon.


Raspuns:

Buna Andreea,

Intr-adevar datorita lipsei senzorului infrarosu acest model nu poate fi utilizat asa cum ai mentionat. Ne pare rau.

Iti multumim pentru intelegere si pentru alegerea facuta fata de produsele noastre!

Cu respect,
Echipa Allview (Postat la data 15.03.2017)
Clonare dateRecenzie de Daniel
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
Buna seara,
Am achizitionat de cateva zile un telefon X3 Soul Lite iar primele impresii sunt favorabile, este pana in prezent un telefon foarte bun cu o baterie care asigura utilizarea telefonului o zi intreaga fara emotii ca s-ar pute termina bateria. Deocamdata am o singura nelamurire: unde este aplicatia Clonare Date?
In prezentarea telefonului apare aceasta optiune extrem de importanta si folositoare insa nu am gasit-o in telefon si nu am putut pana in prezent sa-mi transfer toate informatiile din vechiul telefon. Va rog ajutor cu aceasta problema.
O seara placuta!
Daniel


Raspuns:

Salut Daniel,

Optiunea "Clonare Date" poate fi regasita in meniul "Setari" => "Setari avansate" => "Creare o copie de rezerva si resetati" => "Clonare Date".

Iti multumim pentru feedback-ul oferit si pentru alegerea facuta fata de produsele noastre.

Cu respect,
Echipa Allview (Postat la data 16.02.2017)
Conexiune de dateRecenzie de Albu
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
Buna ziua,
Telefonul nu vrea sa se conecteze la date mobile.
Daca il pun in mod avion si il scot, dupa aceea se conecteaza la date mobile.


Raspuns:

Salut,

Ne pare rau pentru situatia pe care o intampini.
Pentru a fi analizata corespunzator si a-ti fi oferite indicatiile necesare in vederea solutionarii ei, avem rugamintea sa deschizi o solicitare online pe http://ticket.allview.ro/ .

Iti multumim!

Cu respect,
Echipa Allview (Postat la data 31.01.2017)
O achizitie bunaRecenzie de Razvan
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
In urma achizitionarii acestui model am fost foarte multumit de ceea ce am ales.
Un minus ar fi bateria care tine cam putin, dar in rest totul ok, tinand cont de raportul calitate-pret. (Postat la data 19.12.2016)
Super smartRecenzie de R.P.
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
Un super telefon la banii acestia -- comparabil cu telefoane din aceeasi generatie mai scumpe, de la alti producatori (logic daca au acelesi chipset, CPU, GPU).
Toata gama X3 arata f.bine. X3 Soul Lite se misca super bine si aplicatiile se deschid rapid -- nu am vazut lag pana acum.
Poate nu este un telefon de gaming dar te poti juca linistit orice joc decent fara sa-ti faci probleme ca nu functioneaza.

Multumesc.

Ca o concluzie, X3 e un super telefon si in functie de cati bani aveti si de ce vreti de la el aveti de unde alege.
Daca nu esti gamer inrait, Soul Lite e super suficient. (Postat la data 17.12.2016)
Recenzie X3 Soul LiteRecenzie de Stefan-Claudiu
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
De-a lungul timpului am avut multe telefoane marca Allview, mai slabe sau mai puternice, dar nu ca acest model...
Puncte Pro sunt prea multe de spus.
Contra: Tastatura desi este in limba romana scrie ce vrea in engleza fara posibilitate de update si da eroare la setari.
Am rezolvat cu o tastatura (alta) din Magazin.
Un telefon grozav ce il recomand.
Sarbatori fericite Allview, sarbatori fericite tuturor! (Postat la data 07.12.2016)
10Recenzie de Cosmin
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
Buna, vreau sa spun ca s-a facut o treaba exceptionala "DTS SOUND" e minunat... FELICITARI!
La urmatorul telefon sper sa mai gasesc aceasta functie! (Postat la data 02.12.2016)
ExcelentRecenzie de Viorel
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
Foarte OK (Postat la data 30.11.2016)
Conectare smart tv.Recenzie de Aurel
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
Pentru inceput pot sa va zic ca desi eram sceptic la inceput in privinta telefonului m-am inselat amarnic. Telefonul este de nota 20 in toate privintele , totusi am o nelamurire in legatura cu conexiunea cu un smart tv. Din pacate la mine nu merge (functioneaza) aceasta functie si nu imi dau seama care este problema. Desi are aceasta functie cand incearc sa ma conectez se deconecteaza automat. Am instalat si alte programe dedicate care la fel au dat eroare. Ma puteti ajuta va rog.


Raspuns:

Salut Aurel,

Ne pare rau. Posibil sa fie vorba de o incompatibilitate intre terminal si televizorul utilizat sau unele setari sa nu fie efectuate corespunzator.
Pentru a primi suport in vederea solutionarii acestei situatii sau macar pentru a identifica care este motivul pentru care o intampini avem rugamintea sa contactezi departamentul nostru de suport tehnic la numarul 0268.336.663 sau sa deschizi o solicitare online pe http://ticket.allview.ro/ .

Iti multumim pentru intelegere, feedback si alegerea facuta fata de produsele noastre.

Cu respect,
Echipa Allview (Postat la data 26.09.2016)
Codul PIN la deschiderea telefonuluiRecenzie de Vlad Andrei
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
As dori sa stiu cum sa dezactivez PIN-ul la deschiderea telefonului ! Pentru ca doresc sa il dezactivez deoarece ma incurca cand deschid telefonul ! Multumesc anticipat !!!


Raspuns:

Salut,

Este vorba de codul PIN al cartelei sau ai configurat tu o optiune de securitate din terminal?
Pentru o indrumare cat mai corespunzatoare avem rugamintea sa te adresezi departamentului nostru de support & service la numarul 0268.336.663 sau sa deschizi o solicitare pe http://ticket.allview.ro/ .

Iti multumim! (Postat la data 21.09.2016)
Criptarea fotografiilor si decriptarea acestoraRecenzie de Simona
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
Buna ziua,
Sunt foarte multumita de acest telefon, insa am o problema legata de decriptarea fotografiilor. Am criptat cateva din eroare si nu stiu ce pot face pentru a le regasi. Am umblat in tot meniul, insa nu reusesc sa ii dau de cap.
De asemenea, functia "criptare telefon", din meniul principal este "in umbră", adica nu poate fi accesata.
Va multumesc!


Raspuns:

Buna Simona,

Pentru a primi indrumare in ceea ce priveste rezolvarea situatiei intampinate avem rugamintea sa contactezi departamentul nostru de support & service la numarul 0268.336.663 sau sa deschizi o solicitare pe http://ticket.allview.ro/ .

Iti multumim!

Cu respect,
Echipa Allview (Postat la data 21.09.2016)
OkRecenzie de Emil
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
Un telefon excelent. (Postat la data 21.09.2016)
Slot sim 2 doar pe 2GRecenzie de Lucian
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
Buna, as vrea sa stiu daca sim-ul de pe slot 2 merge doar pe 2G sau nu l-am setat eu cum ar fi trebuit.
Merci anticipat pentru raspuns.


Raspuns:

Salut Lucian,

Ambele SIM-uri pot fi utilizate in frecventa 4G, dar nu simultan, din acest motiv daca utilizatorul configureaza SIM-ul 1 pe retea 3G sau 4G, cel de-al doilea SIM functioneaza doar in 2G. Daca configurezi SIM-ul 2 sa ruleze in 3G sau 4G atunci SIM-ul 1 va rula doar in 2G.

Iti multumim pentru intelegere si pentru alegerea facuta fata de produsele noastre.

Cu respect,
Echipa Allview (Postat la data 19.09.2016)
Telefon superb având în vedere raportul calitate preț. Recenzie de Mihai
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
Telefonul îl am de aproximativ 2 luni și se mișcă superb, fără lag, fără restartări bruște. Bravo Allview!
Per total sunt foarte mulțumit de acest terminal. Aș avea totuși o întrebare, acest terminal va primi update la android 7.0 nougat?


Raspuns:

Salut Mihai,

Din pacate, momentan nu putem confirma un update software pentru acest model. Dar in momentul in care va fi disponibil sau vom avea mai multe informatii le vom face publice.

Iti multumim pentru intelegere si pentru alegerea facuta fata de produsele noastre!

Cu respect,
Echipa Allview (Postat la data 19.09.2016)
Led de notificări Recenzie de Florin
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
Allview x3 soul lite are led de notificări?


Raspuns:

Salut Florin,

Nu, din pacate acest model nu dispune si de led pentru notificari.

Iti multumim pentru intelegere!

Cu respect,
Echipa Allview (Postat la data 04.09.2016)
Restartare telefonRecenzie de Stefan
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
Buna ziua. Exista cumva o setare care sa restarteze telefonul. Telefonul se restarteaza imediat dupa ce il blochez si il pun deoparte sau dupa cateva minute.
Ma puteti ajuta cu aceasta problema?
Multumesc.


Raspuns:

Salut Stefan,

Nu exista nici o setare care sa faca terminalul sa se manifeste in modul mentionat.
Ne pare rau.
Pentru solutionarea situatiei pe care o intampini avem rugamintea sa contactezi departamentul nostru de support & service la numarul 0268.336.663 sau sa deschizi o solicitare pe http://ticket.allview.ro/ .

Iti multumim!

Cu respect,
Echipa Allview (Postat la data 26.08.2016)
Husa flip/siliconRecenzie de Mihai
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
Telefonul este superb. Are si un design atractiv si comod, iar pe partea de multimedia livreaza, prin volum si luminozitate.
Ar fi bun si la gaming, dacă nu s-ar incinge prea mult, deci mai degraba la jocurile de tip casual e potrivit.
Voucherul de la debut a fost un urias punct in plus...
Pe cand huse flip sau silicon pentru acest terminal?


Raspuns:

Salut Mihai,

Iti multumim pentru feedback-ul oferit.

Conform informatiilor pe care le avem, spre sfarsitul acestei luni vom incepe sa avem disponibile accesorii pentru acest model, pentru inceput, capace de silicon. ;-)

Cu respect,
Echipa Allview (Postat la data 15.08.2016)
01Recenzie de Victor
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
Îmi place acest telefon!
Dar și mai mult de atât ești și o firmă româneasc!
Bravo Allview! (Postat la data 14.08.2016)
Mi se pare un telefon bun cu un aspect si mai bun, iar ecranul 2,5D arata superb!!Recenzie de Duca Andrei
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
Este disponibila o husa pentru acest terminal?


Raspuns:

Salut Andrei,

Din pacate, momentan nu avem disponibile accesori tip husa pentru acest model, dar avem in vedere acest detaliu.
In momentul in care vor fi disponibile, vor putea fi regasite in sectiunea "Produse Asociate" din pagina produsului.

Iti multumim pentru intelegere si pentru alegerea facuta fata de produsele Allview.

Cu respect,
Echipa Allview (Postat la data 11.08.2016)
Minunat telefonulRecenzie de Florin
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
Deabia ce am intrat in posesia unui Allview x3 soul lite si pur si simplu nu l-as mai lasa deloc. Arata minunat si se misca foarte rapid...10★. Felicitari echipei Allview.
Ps: ati facut o dreaba minunata cu adaugarea slotului de card... (Postat la data 11.08.2016)
AccesoriiRecenzie de Mihai
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
Tocmai ce am achizitionat telefonul de cateva zile, sunt foarte multumit de el, dar momentan nu vad nici un accesoriu disponibil. Se potrivesc accesorile de la modelul X3 Soul Mini? Ma intereseaza capacul de protectie din silicon.

Multumesc

Raspuns:

Buna Mihai,
Pentru acest produs avem disponibil capace de protectie din silicon http://allview.ro/capac-protectie-silicon-alb-x3-soul-1038.html.

Cu respect,
Echipa Allview (Postat la data 10.08.2016)
Accesorii?Recenzie de Murgulet Marius
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
Buna. O sa aduceti si huse pentru acest model?

Raspuns:

Buna Marius,
Momentan pentru acest produs avem doar capace de protectie din silicon.

Cu respect,
Echipa Allview (Postat la data 07.08.2016)
AccesoriiRecenzie de Mihai
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
Cand vor aparea si accesorii compatibile cu acest model, gen huse etc. ...

Raspuns:

Buna Mihai,
Momentan pentru acest produs avem doar capace de protectie din silicon.

Cu respect,
Echipa Allview (Postat la data 04.08.2016)
AccesoriiRecenzie de Alex
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
Modelul acesta are husa, sau ceva compatibil?

Raspuns:

Buna Alex,
Momentan avem disponibile doar capace de protectie din silicon: http://allview.ro/capac-protectie-silicon-alb-x3-soul-1038.html

Cu respect,
Echipa Allview (Postat la data 03.08.2016)
Deblocare ecranRecenzie de Ovidiu
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
Buna ziua. Sunt proaspat detinator al lui x3 soul lite.... Sunt foarte incantat de el DAR
Ajutati-ma cu o problema deranjanta pt mine si anume nu merge dubla atingere a ecranului pt. deblocare, desi optiunea este activa.functia double tap pt blocare functioneaza in schimb.
Mentionez ca am si facut restartare din fabrica si tot nu merge.
Multumesc.Astept raspunsul dvs

Raspuns:

Buna Ovidiu,
Optiunea double tap implicita este pentru blocarea ecranului, pentru activarea Double-Tap to Wake trebuie sa mergi in meniul Setari > Smart Gestures si activezi Double-Tab to Wake up, aceasta functie doar deschide ecranul, nu deblocheaza telefonul.

Cu respect,
Echipa Allview (Postat la data 28.07.2016)
senzorRecenzie de ovidiu
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
Buna ziua. Intentionez sa achizitionez x3 soul lite, dar as dori sa va intreb daca acesta este compatibil cu ochelarii VR comercializati de compania Dvs.?
Multumesc.

Raspuns:

Buna Ovidiu,
Acest model de smartphone nu este compatibil cu ochelarii Visual VR 3.

Cu respect,
Echipa Allview (Postat la data 25.07.2016)
2Recenzie de Laurentiu
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
Un super telefon. E peste asteptarile mele.. Allview cea mai buna marca de telefoane romanesti. Asta e al treilea smartphon de la voi am mai avut si un Allview p6 life si un Allview V1 Viper L si am fost foarte uimiti de performanta la asta nu mai am ce sa reprosesz.. Imi place in mod special la acest telefon camera, aspectul, faptul ca are 3 GB de ram asta nu o sa vezi pe ori ce telefon.. si pun pariu ca daca scria samsung pe el costa pe putin 1500 lei... Sper sa faceti telefoane la fel de bune si pe viitor.. (Postat la data 24.07.2016)
husaRecenzie de matei
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
Pe cand o sa fie si husa la acest model ? Multumesc .

Bateria mi se pare putin cam mica dar avand in vedere restul componentelor care il ajuta cred ca este deajuns pentru o zi de utilizare normala , per total mi se pare un telefon foarte bun , abia astept sa imi vina . O sa fie al 6 telefon care il cumpar de la Allview si al doilea de la voi pe langa 2 tablete , sunt multumit de produsele voastre , sunteti deja o firma care sa facut recunoscuta pe piata romaneasca ,pentru produse de calitate la preturi avantajoase . Singura problema care zic eu ca este si se poate rezolva este ca trebuie sa asteptam mult mai mult dupa produse pana ce ajung la noi , ma refer ca promiteti o data cand incep expedierile si mai dureaza destul pana ce incep cu adevarat , cum este si in cazul husei pt x3soul pro ...

RaspunsL

Buna Matei,
Multumim pentru sustinerea si feedback-ul acordat. Momentan nu avem pe stoc husa pentru acest model. Intre timp va recomandam capacul de protectie din silicon http://allview.ro/capac-protectie-silicon-alb-x3-soul-1038.html. Cat despre expedierea produselor, noi incercam sa le livram cat mai repede cu putinta din momentul in care sunt in stoc, insa tineti cont ca livrarile se fac in ordinea comenzilor.

Cu respect,
Echipa Allview (Postat la data 15.07.2016)
CifrareRecenzie de Lucian
Aspect
Pret
Specificatii
Functii
Astea-s codate de ss.

Raspuns:

Salut Lucian,

La ce te referi mai exact?

Cu respect,
Echipa Allview (Postat la data 28.06.2016)

Scrieti Propria Recenzie

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam, autentificati-va sau inregistrati-va

Descarcari

Video Reviews

                                 

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes