PENTRU MOMENTE
CU ADEVARAT IMPORTANTE

X4 Soul Lite transpune intr-o forma extrem de accesibila si atragatoare toate beneficiile momentului de care ai nevoie.

Allview X4 Soul Lite
Allview X4 Soul Lite
Allview X4 Soul Lite Allview X4 Soul Lite

Dual camera

In doi, totul e mai frumos

Camera duala a smartphone-ului X4 Soul Lite are la baza tehnologia Altek, compania care a dezvoltat in premiera modulul de camera cu dubla lentila.

Camera principala cu o rezolutie de 13MP surprinde imaginea dorita, in timp ce a doua camera preia informatii despre profunzimea campului vizual si ofera un efect de blur asemanator celui obtinut cu o camera DSLR.

Camera porneste rapid, in doar 0,3 secunde, adica de doua ori mai repede, comparativ cu alte modele.

intra in jocul claritatii

Iti place sa descoperi mereu lucrurile intr-o noua lumina? Cu siguranta iti va face placere sa te joci cu claritatea obiectelor si a planurilor fotografiate. Efectul Bokeh are multiple valente:

Live Bokeh permite vizualizarea si modificarea in timp real a focusului, precum si a intensitatii efectului de blur.

Capture Bokeh asigura imortalizarea imaginilor cu efect Bokeh.

Refocus: Poti reface focusul oricand, chiar si mult timp dupa ce imaginea a fost capturata, fara a pierde nimic din elementele compozitiei initiale. Practic, o singura imagine surprinsa cu X4 Soul Lite va putea genera o multitudine de fotografii diferite.

#SOULSELFIE

Te mandresti cu noul tau look? Sau poate vrei sa starnesti invidia prietenilor pe retelele de socializare cu selfie-uri dintr-o destinatie inedita? Camera frontala de 8MP, prevazuta cu 5 lentile si o deschidere a diafragmei f2.0 iti va asigura o imagine impecabila. Desavarseste-ti imaginea cu ajutorul Face Beauty sau foloseste Selfie Flash pentru a lumina ecranul si a compensa astfel lumina scazuta din cadru.

#Fullenergy

CONSUM REDUS DE ENERGIE

Procesorul smartphone-ului X4 Soul Lite are un consum cu 20% mai redus fata de modelul anterior. Prin tehnologiile Full Lamination si LTPS, display-ul ofera imagini mai clare si luminoase, un raspuns mai rapid si un consum optimizat de energie. Cele 2 componente impreuna cu bateria, reprezinta combinatia perfecta pentru o autonomie crescuta.

Allview X4 Soul Infinity Plus

AVI, primul asistent vocal in limba romana.

De cate ori ti s-a intamplat sa fii la volan si sa fii nevoit sa trimiti un mesaj urgent? Sau sa verifici daca mergi pe drumul mai putin aglomerat? Ori sa apelezi persoana spre care te indrepti, sa anunti ca vei intarzia cateva minute? Nu trebuie sa-ti pui viata in pericol facand toate astea.

Allview X4 Soul Lite

NETEZESTE CALEA PERFORMANTELOR

Dezvoltat impreuna cu Google™ și MediaTek, conceptul FastPass reprezinta permisul de libera trecere catre un sistem de operare aerisit, care surprinde prin viteza mare de reactie si optimizare.
X4 Soul Lite integreaza aplicatiile de baza de la Google, lasand utilizatorului libertatea de a-si instala aplicatiile preferate.

O incantare pentru privire

X4 Soul Lite te invita sa studiezi cu atentie cele mai rafinate amanunte ale imaginilor.

Display-ul IPS Full HD de 5.5 inch evidentiaza culori stralucitoare ce vor putea fi admirate din orice unghi.

Display-ul utilizeaza tehnologia inovatoare LTPS (Low Temperature Poly Silicon LCD), care asigura o saturatie superioara a culorilor, contrast si stralucire sporită, dar si o viteza mai mare de reactie si consum redus de energie, in comparatie cu alte tipuri de display.

Sigur si rapid

Pastreaza informatiile din telefon la adapost de orice indiscretii sau priviri rauvoitoare. Senzorul frontal de amprenta iti securizeaza datele fara a-ti intarzia tie accesul la ele, pentru ca terminalul se deblocheaza in timp record, de doar 0.2 secunde.

Performanta de top

X4 Soul Lite integreaza un procesor Octa Core si este disponibil in doua variante: memorie RAM de 3GB si 16GB spatiul de stocare sau 4GB memorie RAM și 32GB memorie Flash.

Sistemul de operare Android™ 7.0, Nougat asigura o experienta agreabila de utilizare si mai multa deschidere spre multitasking, in comparatie cu versiunile anterioare.

In armonie cu tine

Marginile rotunjite armonios pun in valoare corpul metalic suplu al smartphone-ului X4 Soul Lite, ce masoara putin peste 7 mm grosime. Designul atent studiat este desavarsit prin ecranul 2.5D, care e placut atat pentru privire cat si pentru atingere. Doua nuante isi disputa suprematia in preferintele tale: negru si gold.

Aplicatiile tale preferate, una langa alta

In pas cu nevoile tale, X4 Soul Lite iti pune la dispozitie optiunea Split Screen, care permite afisarea concomitenta a doua aplicatii pe display-ul smartphone-ului, atat pe verticala cat si pe orizontala.

Citeste limbajul atingerilor tale

Senzorul frontal de amprenta e util nu doar pentru securizarea informatiilor, ci poate decodifica atingerile tale. O simpla atingere te va trimite la aplicatia sau functia utilizata anterior, o apasare te va aduce in ecranul principal, in timp ce dubla apasare va deschide lista aplicatiilor recente.

Iti cunoaste tabieturile pe degete

Atribuie fiecarei amprente o aplicatie sau chiar un numar de telefon si cu o singura atingere a senzorului frontal vei ajunge din ecranul blocat exact acolo unde ai nevoie.
In plus, poti securiza aplicatiile sa se deschida doar dupa identificarea amprentei.

Semne doar de tine stiute

Configureaza-ti dupa preferinte semnele grafice care, desenate pe ecranul inactiv al telefonului iti vor scurta calea catre aplicatiile dorite. Lasa-te ghidat de creativitate si desenaza ce model care te inspira!

De doua ori mai rapid

Navigheaza pe internet cu viteze ametitoare. X4 Soul Lite ofera conectivitate 4G Cat6, cu viteze de download de 300Mbps, duble in comparatie cu 4G Cat4. Conectivitatea se realizeaza in ambele standarde, FDD si TDD, alternativ, pe ambele SIM-uri incorporate.

Allview X4 Soul Lite

X4 Soul Lite 3GB

 • Dual Camera Altek 13MP, Autofocus, Sony IMX258, f/2.0 + 2MP
 • Efect Bokeh, Refocus Bokeh
 • Camera frontala 8MP cu Flash Selfie si f/2.0
 • Acumulator 3000mAh, consum redus de energie
 • Senzor de amprenta frontal
 • Display IPS Full HD (1080x1920px) de 5,5”, tehnologie Full Lamination, 2.5D
 • SO Android™ 7.0 Nougat, Fast Pass
 • CPU Octa Core
 • Memorie RAM 3GB
 • Memorie Flash 16GB, suporta card microSD de pana la 128GB in regim single SIM
 • Split Screen

Allview X4 Soul Lite

X4 Soul Lite 4GB

 • Dual Camera Altek 13MP, Autofocus, Sony IMX258, f/2.0 + 2MP
 • Efect Bokeh, Refocus Bokeh
 • Camera frontala 8MP cu Flash Selfie si f/2.0
 • Acumulator 3000mAh, consum redus de energie
 • Senzor de amprenta frontal
 • Display IPS Full HD (1080x1920px) de 5,5”, tehnologie Full Lamination, 2.5D
 • SO Android™ 7.0 Nougat, Fast Pass
 • CPU Octa Core
 • Memorie RAM 4GB
 • Memorie Flash 32GB, suporta card microSD de pana la 128GB in regim single SIM
 • Split Screen

* Acumulatorul este nedetasabil si poate fi schimbat doar in service.