Allbook H

partenerul tău de acasă

Allbook H

Partenerul tău
de acasă

Display-ul generos, procesorul din noua generație, OS-ul stabil și eficient, camera frontală și conectivitatea largă de care dispune, fac din Allbook H device-ul perfect pentru activitățile translatate la domiciliu, precum școala online sau job-ul remote.

Allbook H
Allbook H
Allbook H
Allbook H

Display mare.
Imagini clare.

Ecranul IPS Full HD de 15,6”, în format 16/9, oferă o experiență de vizualizare wide-angle, de 178° și imagini clare, detaliate, în culori naturale. Datorită dimensiunii generoase a ecranului, vei putea realiza concomitent mai multe sarcini de lucru și vei uita de deadline-uri întârziate sau proiecte reprogramate. Lucrul la noul notebook va fi plăcut de fiecare dată. Alege mare!

Allbook H

Performață crescută

Allbook H vine echipat cu Intel Celeron N4000, un model ce aparține noii generații de procesoare, ce promite viteze superioare de reacție, procesare grafică cu 20% mai mare, o memorie cache dublă și un consum redus de energie, comparativ cu generația anterioară. Acesta este susținut de o memorie RAM de 4GB pentru a-ți asigura o experiență reușită, de fiecare dată.

Allbook H

Conectivitatea de care ai nevoie

Cu toate că este un notebook subțire, Allbook H dispune de toată conectivitatea de care ai nevoie la tine acasă pentru a-ți duce task-urile la bun sfârșit: WiFi, Bluetooth, USB 3.0, USB 2.0, micro HDMI, mufa de 3.5 mm pentru căști.

Allbook H

Fii oriunde vrei sau trebuie sa fii

Cu ajutorul camerei frontale și a microfonului incorporat, poți oricând pleca de acasă, virtual. Participă activ la lecțiile de la școală, dacă ești elev, sau la discuțiile cu colegii tăi, dacă ai pus pauză lucrului de la birou. Ești la un click distanță de tot ceea ce este important.

Allbook H

Spațiu de stocare SSD

Ai la dispoziție 256GB memorie SSD pentru a instala aplicațiile preferate și pentru a stoca fișierele și fotografiile necesare în activitatea ta.

Specificații

Allbook H Allbook H Allbook H Allbook H
Allbook H

Autonomie extinsă

Conectat la priză sau nu, te poți baza pe o autonomie sporită a acumulatorului de 38 Wh. Acesta îți asigură până la o jumătate de zi de lucru continuu, pentru libertatea de mișcare de care ai nevoie în prezent.

Allbook H

Allbook H are dimensiunile potrivite pentru a te însoți pretutindeni, chiar si pe canapeaua comodă din living. Designul clasic se face remarcat prin curburile delicate ale marginilor.