Despre companie

 

Allview este o companie romaneasca ce produce, importa si distribuie telefoane mobile Dual SIM si produse electronice.

Brandul Allview este recunoscut ca fiind unul cu o dezvoltare rapida în Romania datorită serviciilor gratuite şi facilităţilor atasate produselor sale.

Telefoanele Allview ofera posibilitatea separarii convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri in retele diferite la cele mai mici costuri.


Istoric

In anul 2002 a fost infiintata compania VISUAL FAN cu sediul central in Brasov care avea ca obiect de activitate productia si comertul en-gross de produse electronice si electrocasnice.

Din aprilie 2004 toate produsele au fost comercializate sub marca proprie ALLVIEW®, marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci Bucuresti-Romania. Incepand cu anul 2007 compania a adaugat in portofoliu si sistemele GPS de navigare.

In primavara anului 2008, in urma unei analize a gradului de penetrare a telefoniei mobile in randul populatiei, managementul a luat decizia sa valorifice potentialul echipei puternice create de-a lungul timpului, prin includerea in portofoliului de produse a telefoanelor mobile dual SIM. Compania a pornit acest proiect cu 2 modele de telefoane Dual SIM si a ajuns in acest moment la 20 de modele cu functionalitati diferite care raspund exigentelor mai multor categorii de consumatori.

In decembrie 2010, Allview a fost prima companie romaneasca care a lansat o tableta PC pe piata sub numele de AllDro. De atunci portofoliul de produse DroSeries care ruleaza sistemul de operare Android s-a inmultit considerabil.

Din 2010, ALLVIEW® este marca inregistrata pe teritoriul Uniunii Europene.

In aprilie 2011 Visual Fan a castigat diploma de excelenta a Camerei de Comert si Industrie din judetul Brasov pentru activitatea de cercetare si dezvoltare desfasurata in ultimii 5 ani.


Home Office

Sediul central al companiei este localizat in centrul Romaniei, la Brasov. Aici se afla Centrul de Cercetare Dezvoltare si depozitul de produse.

 


De ce Allview?

  1. Tehnologia Dual SIM a telefoanelor Allview, iti permite sa imbini armonios viata personala cu cea profesionala;
  2. Integram in telefoanele Allview aplicatii software care asigura utilitate sporita si ofera un plus de divertisment (browserul Bolt, aplicatia de mesagerie instant si comunicare sociala eBuddy, suita de aplicatii distractive si utile Snaptu, aplicatia de push-mail Mobiquus si multe altele);
  3. Ai acces direct din telefon la Allview Store, magazin propriu de aplicatii si jocuri gratuite si catre versiunile online ale celor mai citite publicatii de stiri, business si divertisment;
  4. Oferim asistenta telefonica si prin email tuturor clientilor si partenerilor care doresc consiliere in utilizarea produselor noastre;
  5. Prin intermediul paginei noastre website oferim suport pentru fiecare produs in parte, care include: setarea aplicatiilor, setarile de Internet pentru fiecare operator in parte,  manualele de utilizare in format electronic si oricare alte informatii utile.


Trofeul ”European Android Partners”

Pe 1 Martie 2017 Google a decernat brandului Allview trofeul ”European Android Partners” in cadrul Mobile World Congress,

ca o recunoastere a eforturilor sale de a face tehnologia mobila accesibila pentru un numar cat mai mare de utilizatori.

Doar 8 branduri europene au primit pana acum aceasta distinctie.


  Certificate


           

       


Politici

        

   

 


Diplome si premii


      

               

        

 

        

        

                             

Diploma

DiplomaFii la curent cu noutatile noastre - Consulta comunicatele de presa