Soul X8 Pro Soul X8 Pro

Liber. Interactiv. Touchless.

Controlezi telefonul cu ajutorul căștilor, fără să-l atingi.
AVI te introduce în era TOUCHLESS.
Soul X8 Pro
Eleganță și rafinament

Finisajul elegant integrează sistemul de camere riguros într-o carcasă slim, iar îmbinarea plăcută a materialelor premium (sticlă și metal) răsplătește nevoia de eleganță și soliditate, aducând un plus de stil utilizatorului. Frame-ul metalic, ce joacă rol de antenă, transpune tehnologia într-un design funcțional.

Alege un stil de viață #smart: accesează rapid device-ul prin fingerprint-ul poziționat intuitiv în partea laterală. Eliberează-te!

Soul X8 Pro
Soul X8 Pro
Soul X8 Pro

64

Soul X8 Pro

Amintiri neprețuite

Camera principală de 64 MP cu sistem optic alcătuit din 6 lentile, are la bază tehnologii avansate (Back illuminated and stacked CMOS image sensor, Pixel Binning, Phase Detection Auto Focus) ce susțin capturarea de fotografii clare și detaliate, în orice condiții de iluminare (optime sau scăzute).

Metoda Pixel Binning presupune gruparea a 4 pixeli într-unul singur, rezultând imagini de o calitate superioară indiferent de lumina ambientală și inclusiv pentru modul HDR. Astfel, te bucuri de imagini de 16 MP cu o finețe a detaliilor mult îmbunătățite.

PROfesionist cu AI Penta Camera Set-up

Obișnuitul de zi cu zi devine epicul de mâine datorită îmbinării a 5 camere foto, susținute de tehnologii AI, ce îți vor scoate în lumină talentele artistice.
Soul X8 Pro

Selfie-uri la rang de artă

Detalii uimitoare, efecte deosebite, cadre largi și luminoase, chiar și în lumină scăzută, folosind camera frontală AI de 32 MP

Creator de conținut

Fii pregătit în orice moment să realizezi videoclipuri uimitoare, la rezoluție 4K, utilizând focalizarea rapidă de înaltă precizie, la o frecvenţă de 30 FPS. Descoperă opțiunile Time-lapse (surprinde curgerea timpului) și Slow Motion (oprește timpul în loc), iar filmările tale vor deveni simplu și ușor de distribuit.

Soul X8 Pro

6,67" LTPS

Captivat de magia infinitului

Display-ul FullHD+ Infinity-O de 6,67" și avantajele tehnaologiei LTPS cu nuanțe de o claritate superioară și un consum de energie redus îți oferă privilegiul unei experiențe de vizualizare completă, într-o gamă largă de culori vii, cu un contrast excelent și o luminozitate optimă.

Soul X8 Pro
Soul X8 Pro

Performanță
susținută de Helio G90T

Nu este doar un procesor, ci o platformă hardware și software ce se definește prin excelență. Cu HyperEngine Game Tehchnology mobile și 6 GB de memorie RAM, gaming-ul devine mai fluid, cu latență redusă, un timp de răspuns mai scurt și un conținut grafic de excepție. Cu o memorie internă de 128 GB și o stocare externă de până la 256 GB vei avea mult spațiu pentru a transmite, descărca și posta.

Soul X8 Pro

Eficiență contactless

Near Field Communication: pentru o viață eficient de echilibrată. Uiți de grija portofelului, a cardurilor și plătești rapid și în siguranță. Cu Soul X8 PRO previi riscurile legate de siguranță și sănătate, îți păstrezi banii pe card și plătești oriunde doar cu telefonul.

Soul X8 Pro

Visual UI 4.0

O nouă experiență de utilizare

Visual UI 4.0 este creat special pentru ca tu să te bucuri de tot ceea ce îți oferă noul tău telefon: o interfață intuitivă și rapidă rulează pe cel mai nou sistem de operare, Android™ 11, oferindu-ți fluiditate crescută, navigare mai facilă și un management intuitiv al aplicațiilor. Dispui de un refresh rate mai mare, răspunzi rapid, arhivezi notificările și le prioritizezi chiar și în modul Do Not Disturb.

Soul X8 Pro

Mereu conectat

Autonomia crescută a bateriei este susținută de procesorul puternic de care SOUL X8 Pro dispune, tehnologiile AI și Resource Management Engine. Cu o putere de 4000 mAh obții până la 400 ore în stand-by și până la 1200 de minute de convorbire, iar încărcătorul rapid 2A te reconectează la tot ce înseamnă distracție pentru tine.

Dornic de adrenalină

Grație tehnologiei Immersion Haptic ce dispune de un nou sistem de vibrații (Linear Vibration Moto) și un driver dedicat, acțiunile tale vor declanșa un „ecou” tactil. Pe lângă interacțiunea audio vizuală, acum treci la nivelul următor în ceea ce privește feedback-ul haptic și simți altfel tot ceea ce device-ul îți transmite atunci când interacționezi cu ecranul.

Un accesoriu #smart ce îți redă energia: căștile wireless Soul AV1.

Strecori toc-ul elegant în buzunar, te bucuri de o ergonomie optimă în urechea ta și experimentezi zile pline de energie indiferent de condițiile meteo. Soul AV1 sunt rezistente la umezeală și praf.

Soul X8 Pro

Sunet admirabil
AI Noise Reduction

Te bucuri de tehnologii inovative susținute de AI și experimentezi un sunet dinamic grație chip-ului DSP și a tehnologiilor ANC. Cele două microfoane de care fiecare cască dispune preiau, analizează, corectează și elimină elementele sonore perturbatoare. Informația audio este transmisă cu înaltă fidelitate în căști, la un nivel acustic de până la 110 dB, pe o bandă largă de frecvență. Obții un sunet clar, ca de cristal, cu un bas profund și note audio la care nu te aștepți.

Soul X8 Pro
Soul X8 Pro
Soul X8 Pro

 • Sistem AI Penta Camera
 • Camera principală cu AI: 64MP, Wide Camera 8MP, Macro Camera 5MP, Mono Camera și Bokeh Effect Camera
 • Camera frontală: 32MP F/2.0
 • Display 6.67" Full HD+ (1080x2340px), LTPS
 • CPU: Helio G90T 2x Cortex A75-2.05GHz+6xCortex A55-2.0GHz
 • GPU: ARM G76-3EE MC4 800MHz
 • S.O.: Android™ 11
 • Memorie RAM: 6 GB
 • Memorie Flash: 128 GB
 • Suportă card microSD de până la 256 GB în mod single SIM
 • NFC
 • Fingerprint poziționat lateral
 • USB tip C
 • Baterie: 4000 mAh
 • AVI - Asistent vocal în limba română, notificări vocale
 • Culoare: Dark Grey
 • Visual UI 4.0 Swipe

Descopera cum poti folosi toate functiile si beneficiile smartphone-ului Soul X8 Pro.

Allview Soul X8 Pro

Soul X8 Pro Soul X8 Pro

Liber. Interactiv. Touchless

Controlezi telefonul cu ajutorul căștilor, fără să-l atingi.
AVI te introduce în era TOUCHLESS.