Soul X8 Style
6.82” Experiență de vizualizare imersivă

Display-ul generos de 6,82” cu tehnologie IPS și rezoluție HD+ rupe barierele conținutului și îl redă într-o paletă cromatică dinamică.

Bucură-te de o experiență de vizualizare extinsă cu un raport carcasă-ecran de peste 80%, datorată design-ului edgeless, curburilor obținute prin tehnologia 2,5D Incell și camerei frontale de tip water drop.

Triple AI Camera

Momentele prețioase merită surprinse cu un sistem de camere gândit să scoată la iveală frumusețea oricărui tip de cadru. Capturezi fără efort pe timp de zi sau de noapte, indiferent de distanța față de subiect, grație inteligenței artificiale și a funcțiilor pe care fiecare cameră în parte le îndeplinește.
Soul X8 Style
Imaginile vorbesc
în locul tău!
Soul X8 Style

HDR

Un echilibru ideal de lumini, umbre și contururi bogate în detalii precise.

Soul X8 Style

Face beauty

Zâmbește! E timpul să transformi selfie-urile în portrete și să încerci filtrele amuzante.

Soul X8 Style

Bokeh

Ceea ce contează pentru tine e acum mai detaliat chiar și în prim plan!

Soul X8 Style

AI

Nu doar poze, ci fotografii la rang de artă grație camerei cu inteligență artificială (AI).

Pentru creatorii de conținut

Explorezi potențialul tău creativ cu filmări la calitate Full HD 1080p, ce nu vor trece neobservate în Social Media. Opreșe timpul în loc (Slow Motion), surprinde curgerea timpului (Time Lapse), sau realizează GIF-uri și dă share amintirilor pe un ecran mare, cu funcția Chrome Cast.

Soul X8 Style
Soul X8 Style

Design
unic, la fel
ca tine

Inspirat din unicitatea amprentei umane, design-ul suplu, compact și ergonomic surprinde prin striațiile delicate, culoarea exclusivistă Dark Blue și un finisaj lucios cu efecte radiale de lumini și umbre. Ai acces rapid la conținut datorită Fingerprint-ul poziționat intuitiv pe partea din spate.

Performanțe remarcabile

Puternicul procesor MediaTek Helio P22 Octa Core este susținut de tehnologia Core Pilot pentru un balans ideal între performanțe ridicate și consum redus de energie. Tehnologia Imagiq susține, prelucrează și adaptează fotografia avansată bazată pe AI pentru detalii clare, ca de cristal.

Soul X8 Style
Soul X8 Style
Utilizare facilă cu Android 11™

Descoperă o nouă interfață mai intuitivă și rapidă cu Android 11. Beneficiezi de noi opțiuni de management al notificărilor, personalizarea modului DND și a restricțiilor. În plus, te bucuri de o fluiditate crescută și utilizare mult mai facilă.

Soul X8 Style
5500 mAh
Management inteligent al resurselor

Bateria generoasă de 5500 mAh alături de puternicul procesor cu care SOUL X8 Style este echipat are ca rezultat un consum redus de energie. Ai până la 1500 min în convorbire, 500h în stand by, indiferent că te joci, vizionezi conținut sau faci browsing.

Un accesoriu #smart ce îți redă energia: căștile wireless Soul AV1.

Strecori toc-ul elegant în buzunar, te bucuri de o ergonomie optimă în urechea ta și experimentezi zile pline de energie indiferent de condițiile meteo. Soul AV1 sunt rezistente la umezeală și praf.

Soul X8 Style

Sunet admirabil
AI Noise Reduction

Te bucuri de tehnologii inovative susținute de AI și experimentezi un sunet dinamic grație chip-ului DSP și a tehnologiilor ANC. Microfoanele preiau, analizează, corectează și elimină sunetele perturbatoare. Informația audio este transmisă cu înaltă fidelitate în căști, la un nivel acustic de până la 110 dB, pe o bandă largă de frecvență. Obții un sunet clar, ca de cristal, cu un bas profund și note audio care te surprind.

Soul X8 Style

AVI, unicul asistent
vocal în limba română

Descoperă un mod facil de a interacționa cu device-ul tău grație lui AVI. Asistentul tău virtual se asigură că nu ratezi niciun mesaj, nici o notificare importantă redând-o vocal în difuzorul smartphone-ului sau în căștile conectate la acesta. AVI te asistă în setarea întâlnirilor, realizarea listelor de cumpărături sau căutarea de content online, cu interacțiune minima, fără să atingi telefonul.

*AVI este compatibil doar cu dispozitivele Allview

Soul X8 Style
Soul X8 Style
Soul X8 Style
 • Sistem AI Triple Camera
 • 13MP AF + 5MP Wide + 2MP Bokeh
 • Camera frontală: 13 MP, Face Beauty
 • Display 6.82" HD+ (720x1640px) IPS
 • Touchscreen capacitiv multitouch 2.5D Incell
 • Filmare Video Full HD
 • CPU: Octa-core 2GHz Helio P22 Cortex A53
 • S.O.: Android™ 11
 • Memorie RAM: 3 GB
 • Memorie Flash: 32 GB
 • Suportă card microSD de până la 256 GB în mod single SIM
 • Fingerprint poziționat pe partea din spate
 • GPS, Glonass
 • Conectivitate 4G, simultan SIM1 și SIM 2
 • Conectivitate: WiFi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4/5GHz
 • Baterie: 5500 mAh
 • AVI - Asistent vocal în limba română, notificări vocale
  *compatibil doar cu dispozitivele Allview
 • Culoare: Dark Blue

Soul X8 Style Soul X8 Style

YOU are YOUnique!

Controlezi telefonul cu ajutorul căștilor, fără să-l atingi.
AVI te introduce în era TOUCHLESS.