Speed City – probabil cea mai populara tableta a anului 2013

Anul acesta am marit portofoliul de tablete cu modele care tin in permanenta contactul cu inovatiile tehnologice si am dezvoltat pentru oferta existenta numeroase optimizari software. Printre acestea se numara si AllDro Speed, cea mai vanduta tableta Allview,  care s-a bucurat de actualizari software care au imbunatatit semnificativ functionarea acesteia.

Astazi a venit momentul sa lansam modelul succesor al AllDro Speed – Speed City.  Tableta are un ecran de 7 inci, un procesor Dual Core Cortex A9 la 1,5 Ghz si sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean. De asemenea, dispozitivul dispune de un procesor grafic Dual Core Mali 400 MP2, o memorie interna de 8 GB extensibila la 32 GB prin card microSD si conectivitate la internet Wi-Fi si 3G optionala prin modem extern.

Prin completarea gamei cu acest model, suntem pregatiti sa intram in anul 2013 cu o oferta foarte atractiva pentru piata si suntem convinsi ca Speed City se va numara in topul preferintelor clientilor nostri si va deveni un produs top sale al anului viitor.

Va asteptam pe site sa consultati descrierea completa a noului model.

This entry was posted in Stiri, Tableta. Bookmark the permalink.

Comments are closed.