Soul X5 Pro, cameră duală cu software AI pentru fotografii performante pe timp de noapte

Soul X5 Pro, viitorul vârf de gamă al brandului Allview, va avea încorporată o cameră duală, care datorită tehnologiei neurale dedicată pentru inteligență artificială (AI) din noul procesor Mediatek Helio P60 va putea surprinde cadre spectaculoase, chiar și în întuneric.

Camera principală capturează imagini în cele mai mici detalii, iar parametrii setați manual prin intermediul Modului Profesional, pot transforma un simplu cadru nocturn într-o fotografie de excepție.

Modul Profesional va permite utilizatorilor să seteze singuri focalizarea, viteza obturatorului, balansul de alb, ISO și compensarea expunerii.

Camera frontală beneficiază, de asemenea, de avantajele tehnologiei AI, evidențiind astfel portretele din prim plan față de peisajele din planul secundar.

Soul X5 Pro va fi primul smartphone al companiei care va avea tehnologie neurală și va permite deblocarea prin recunoaștere facială (Deep Face ID).

Am pregătit o pagină dedicată celor care doresc să fie primii care află detalii despre viitorul flagship al companiei: https://www.allview.ro/soul-x5pro/.

 

Posted in Evenimente, Fără categorie, Smartphone, Stiri, Tehnologie, Telefoane | Tagged , | Leave a comment

Câştigă un V3 Viper pe standurile interactive ALLVIEW!

Pentru că ne place să îţi răsplătim curiozitatea, derulăm lunar un concurs pe standurile interactive Allview, pe care le găseşti în reţeaua noastră de parteneri Carrefour, Flanco, Digi şi Emag, adresele le găseşti aici. Înscrie-te la secţiunea “Mă simt norocos” de pe standuri şi poţi câştiga un telefon V3 Viper marca Allview.

Pe standurile Allview poţi vizualiza detalii şi noutăţi despre produsele noastre, poţi face comparaţie între telefoane, poţi afla detalii despre componente, într-o interfaţă prietenoasă şi interactivă.

Despre V3 Viper

Cu un design rafinat, completat de display-ul atragător de 18:9,  V3 Viper este telefonul practic şi compact, care ţi se potriveşte perfect. Display-ul de 18:9, 5,5’’ te ajută să ai un conţinut mai mare afisat, iar raportul ecran/corp este perfect pentru toate activităţile zilnice. Sticla rezistentă la zgârieturi îl protejează de incidentele nedorite.

Aşteptăm să vă înscrieţi!

Mai multe detalii despre telefonul V3 Viper găsiţi aici.
Detaliile privind regulamentul concursului le găsiţi aici.

 

Posted in Concursuri, Fără categorie, Tehnologie, Telefoane | Tagged , , | Leave a comment

Noua versiune AVI va avea capacități Text to Speech și va oferi feedback vocal utilizatorilor

Noutăţi în dezvoltarea asistentului nostru vocal, AVI!

Vom lansa în curând o nouă versiune AVI ce va cuprinde un algoritm dezvoltat special pentru ca asistentul vocal să reproducă vocea umană și limba română.

Noul algoritm TTS de transformare a textului în vorbire (Text to Speech), prin intermediul unui robot de machine learning antrenează asistentul vocal în dezvoltarea de conexiuni noi și coerente între litere si silabe, formând cuvinte și fraze complexe. Citirea oricărui text în limba română este acum posibilă, iar asistentul vocal va putea reproduce tonalitățile specifice limbii române.

“AVI reprezintă o muncă continuă de cercetare și dezvoltare pentru a crea primul asistent vocal în limba română. Vom lansa în curând o nouă versiune, care va avea funcții specifice inteligenței artificiale.

Noua versiune a asistentului vocal este dezvoltată în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj, colaborare de care suntem foarte mândri și le mulțumim pe această cale pentru toate eforturile depuse împreună’’, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul Allview.

Am lansat asistentul vocal AVI anul trecut, având inițial funcțiile de bază ale unui asistent vocal – apelarea contactelor, transmiterea de mesaje text și WhatsApp, modificarea setărilor din telefon sau programarea întâlnirilor. Ulterior, AVI a înglobat funcții de asistent personal precum remindere, liste de cumpărături, calendar și informații de cultură generală.  AVI este updatat periodic cu funcționalități noi și poate fi accesat în prezent de peste 25 de terminale din gama Allview.

Asistentul vocal AVI va fi disponibil în curând și pe alte terminale din gamele Allview. Mai multe detalii despre AVI pot fi găsite accesând pagina de prezentare AVI și video-ul de prezentare.

 

Posted in Evenimente, Fără categorie, Stiri, Tehnologie | Tagged , , | Leave a comment

Battery Doctor 2018 -aplicația ideală pentru monitorizarea consumului de baterie

Momentele în care avem nevoie de baterie sunt numeroase, iar fiecare dintre noi s-a găsit cel puțin o dată în situația de a pleca pentru un timp în vacanță. Atunci este ideal să putem supraveghea consumul de baterie, pentru a nu mai fi nevoiți sa o încărcăm foarte des.

Una dintre cele mai recente aplicații care ne-a convins în privinta utilității sale sporite este Battery Doctor 2018 – Fast Charger – Super Cleaner. Aplicația este gratuită și poate facilita încărcarea telefonului mai repede cu 30%. De asemenea, poate prelungi durata de viață a bateriei cu până la 50%.

Functioneaza simplu, ajutând utilizatorul să economisească durata de viață a bateriei, printr-o singură atingere.  Acest optimizator de baterie inteligent oferă telefonului posibilitatea de a activa setările pentru blocarea aplicațiilor care rulează în fundal.


Funcțiile acesteia sunt:

Battery fast charge- reglează modul în care dispozitivul este încărcat, oferind soluții pentru o încărcare inteligentă• Ram Booster-  curață memoria RAM și optimizează viteza telefonului

Junk Cleaner- ajută la îmbunătațirea performanței prin ștergerea fișierelor cache și  a fișierelor junk rămase

Phone Cooler – ajută la monitorizarea în timp real a temperaturii telefonului  și analizează ce aplicații cauzează supraîncălzirea. Când găsește aplicațiile ce supraîncălzesc sitemul, pornește procesul de răcire,  menținând telefonul în intervalul normal.

Parcurgând toate etapele de economisire a bateriei, poți porni oriunde, știind că bateria telefonului tău va funcționa la nivel optim.

Posted in Fără categorie | Comentarii oprite

Introducem serviciul de mesagerie RCS Google™ pe 19 terminale, funcțional în rețelele Orange și Vodafone

Partajare rapidă a fotografiilor şi apelare a contactelor la doar o atingere distanţă!

Aflându-ne într-o lume în continuă mişcare, trimiterea fotografiilor la rezoluţie mare, a fişierelor de mari dimensiuni, discuţiile în grupurile de chat, a gif-urilor sau a conţinutului video a devenit o parte importantă din rutina zilnică. De aceea, suntem încântaţi să vă anunţăm că serviciul Rich Communication Services (RCS) de la Google este disponibil pe 19  terminale Allview, şi poate fi accesat în reţelele Orange şi Vodafone.

Implementarea serviciului RCS este rezultatul eforturilor depuse în parteneriatul început de compania noastra cu Google în urmă cu un an.

RCS Google este un ecosistem cu o infrastructură care permite numeroase funcțiuni de instant messaging, care înregistrează o creștere rapidă printre utilizatori și care oferă o libertate mai mare de mișcare utilizatorului, prin transmiterea rapidă de fișiere,a  fotografiilor la rezoluție mare, a gif-urilor şi a video-urilor cu ajutorul unui design simplu și intuitiv. Serviciul este gratuit, putând fi utilizat atât prin conectare la datele mobile precum şi la Wifi.

Terminalele Allview pe care serviciul este disponibil sunt: A9 Lite, X4 Soul Infinity Plus, X4 Soul Infinity L, X4 Soul Infinity N, X4 Soul Infinity S, X4 Soul Infinity Z, P4 PRO, P9 Life, P9 Energy S, P9 Energy Lite 2017, P41 eMagic, P7 Lite, P8 PRO, P43 Easy, X4 Soul Vision, V2 Viper S, X4 Soul Lite, X4 Soul Mini S și P8 eMagic.

Avantajele RCS Google sunt numeroase, pentru că indiferent de tipul utilizatorului, se dispersează orice limită în comunicare. Dacă prin serviciul SMS pot fi transmise doar mesaje de tip text, în cadrul utilizării serviciului RCS Google se pot realiza discuții de grup, se pot face transferuri de fișiere mari către grupurile create, se pot trimite mesaje multimedia. În plus, aplicația notifică utilizatorul când ceilalți tastează, când se trimit mesaje, când este recepționat mesajul sau când sunt trimise/primite fișierele.

*Google este o marcă comercială deținută de Google LLC.

 

Posted in Evenimente, Stiri, Tableta, Tehnologie, Telefoane | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Comentarii oprite

ALLVIEW devine partener tehnic SPORTS BUSINESS ACADEMY, prima academie de sports business din Europa de Est

ALLVIEW devine partenerul tehnic al primei academii dedicate profesioniștilor și iubitorilor sportului, Sports Business Academy.

Tocmai pentru a susţine performanţa, alocăm anual resurse importante pentru partea de cercetare şi dezvoltare, unde o întreagă echipă de profesionişti îşi aduce un aport semnificativ asupra inovaţiei. În această idee, susţinerea unui domeniu ce uneşte profesionişti din sport cu profesionişti din tehnologie este o inițiativă inovatoare care se aliniază cu strategia companiei de susținere a performanței prin tehnologie.

Printre inovatiile recente ale companiei noastre se află şi AVI, primul asistent vocal în limba română, care a fost creat pentru telefoanele din portofoliul propriu. Aplicaţia AVI este disponibilă pe dispozitive precum: X4 Soul Infinity, X4 Soul Vision sau V3 Viper, care fac parte din gamele: X4 Soul, P9 Energy, P8 Enery, X3 Soul, oferind utilizatorilor o experienţă plăcută prin prisma utilizării facile.

Ne-am propus să devenim cel mai puternic brand românesc de tehnologie, capabil să ofere acces la tehnologii de ultimă oră pentru cât mai mulți consumatori şi susţinem alături de partenerul nostru, SPORTS BUSINESS ACADEMY, performanţele românești în sport.

 

 

Posted in Evenimente, Fără categorie, Stiri, Tehnologie | Comentarii oprite

Allview, în top 15 companii pentru creșterea economiei românești

Allview, brandul autohton de smartphone-uri și tablete numărul 1 din România, a fost premiat de către Bursa de Valori București în cadrul „Made in Romania”, o ligă de 15 companii pentru creșterea economiei românești.

Dintre cele 201 companii înregistrate, împreună cu Comitetul de Nominalizare, Bursa de Valori București a selectat 50 de companii semifinaliste. Ștafeta a fost predată către Juriul „Made in Romania” care a avut sarcina de a selecta 14 companii din cele 50 de companii finaliste. A 15-a companie a fost selectată prin vot public. Astfel, Allview a intrat în liga Bursei de Valori București, prin decizia Juriului „Made in Romania”!

Află mai multe detalii aici – http://bvbleague.ro/

Posted in Evenimente, Fără categorie, Stiri | Comentarii oprite

Google Trips – planifică o vacanţă aşa cum îţi doreşti!

Te pregăteşti de călătorie?

Suntem siguri că îţi doreşti să ai toate informaţiile necesare într-un singur loc, ca să îţi sporeşti eficienţa. Acum ai Google Trips,  o aplicație complexă pentru călătorii, dezvoltată de Google™. Aplicaţia îți ia direct din contul de Gmail informații legate de hotel, rezervări, variante de transport etc. Cel mai mare punct forte îl reprezintă faptul că funcționează și când este offline, atfel încât tu să poți avea acces la informații în orice moment.

Google Trips îți oferă hărţi organizate cu planuri, pe care le poţi modifica în funcţie de ce doreşti să vizitezi şi în funcţie de cât timp ai disponibil, așadar vei putea cu ușurință să îți schițezi planurile.

În secțiunile “Things to do” sau “Food & Drink” poţi să salvezi obiectivele pe care dorești să le vizitezi sau restaurantele unde dorești să iei masa.

În plus, în secțiunea “Need to know” poți găsi informații despre cele mai bune zone și centre comerciale pentru shopping, informații despre schimbul valutar, zone în care te poți conecta la wi-fi public și mai mult, informații despre spitale, centre de urgență și farmacii.

Nu mai încape îndoială că Google Trips este una dintre cele mai utile aplicații pentru o calatorie fără griji.

 

Posted in Fără categorie | Comentarii oprite

Allview lansează în curând primul telefon cu Android Go

Terminalul va avea integrat un display 18:9 și un nou sistem de operare Google optimizat, Android™ Oreo™ (Go edition)

Anuntam cu bucurie ca vom lansa la sfârșitul lunii aprilie primul telefon cu sistemul de operare Android™ Oreo™ (Go edition) dedicat terminalelor entry level.

Noul sistem de operare a fost construit astfel încât chiar și telefoanele accesibile să beneficieze de o performanță optimizată. Android™ Oreo™ (Go edition) asigură de două ori mai mult spațiu pentru memoria internă a telefoanelor, datorită aplicațiilor rapide, a sistemului de operare mai eficient și a interfeței UI care permite utilizatorului să administreze transparent și prompt aplicațiile și setările terminalului.

Android™ Oreo™ (Go edition) a creat versiuni regândite ale aplicațiilor oficiale Google: YouTube Go, Google Maps Go, Gmail Go, Gboard, Google Play, Chrome şi Files Go. Astfel, acestea vor utiliza mai puțină putere de procesare.

Pe lângă aplicațiile menționate mai sus, utilizatorii vor putea suplimenta aplicațiile preinstalate prin intermediul  Google Play, unde vor avea o secțiune cu recomandări pentru aplicații optimizate să performeze eficient, fără a suprasolicita memoria terminalului.

Android™ Oreo™ (Go edition) va veni la pachet cu Google Play Protect, un serviciu menit să țină virușii cibernetici departe de smartphone-urile utilizatorilor.

Noul terminal va avea integrat un display de 18:9 și o memorie de 1 GB RAM. Este un terminal dedicat persoanelor care doresc un smartphone accesibil cu o viteză ridicată de procesare, cu mult spațiu de stocare și o autonomie mărită.

 

Posted in Fără categorie, Stiri, Tehnologie, Telefoane | Tagged , , | Comentarii oprite

Soul X5 Pro, viitorul vârf de gamă al Allview, va avea încorporat cel mai nou procesor MediaTek Helio 60

Soul X5 Pro, viitorul smartphone de top al brandului nostru, va avea încorporat cel mai nou  și avansat procesor MediaTek, Helio P60. Împreună cu MediaTek Helio P60, ne dorim să aducem performanțe ridicate și tehnologie premium mai aproape de clienți.

Soul X5 Pro va fi vârful de gamă și va avea performanțe mult îmbunătățite față de generațiile anterioare de flagship-uri Allview. Procesorul MediaTek Helio P60 a obținut la testele sintetice un scor de peste 140k Antutu Benchmark. În comparație cu generația anterioară MediaTek P23, MediaTek Helio P60 este cu 70% mai performant.

Procesorul MediaTek Helio P60 este format din opt nuclee – patru nuclee Big-Core Cortex-A73 tactate la 2.0 Ghz și patru nuclee Cortex-A53 tactate la 2.0 GHz, la care se adaugă unitea de procesare multi-core Mobile-APU, precum si acceleratorul grafic Mali G72 MP3 GPU tactat la 800 MHz. Cele 8 nuclee si CorePilot™ au scopul de a crea cea mai bună experiență de utilizare chiar și in timpul celor mai exigente jocuri sau în perioade de multitasking cu diverse aplicații.

Un alt avantaj al Helio P60 este nucleul inteligent NeuroPilot care se află la baza capacităților de inteligență artificială a smartphone-ului Soul X5 Pro. Prin utilizarea Android Neural Networks API și a unității de procesare multi-core Mobile-APU, acesta va oferi suport pentru inteligenta artificială, inclusiv pentru realitatea augmentată, recunoaștere facială, identificare de obiecte și scene fotografice.

Soul X5 Pro va fi primul smartphone al companiei care va avea tehnologie neurală și va permite deblocarea prin recunoastere faciala (Deep Face ID). Această opțiune se datorează procesorului VPU cu tehnologie neurală dedicată pentru inteligență artificială și senzorilor specifici poziționați pe zona frontală a smartphone-ului.

Mai multe detalii despre noul procesor MediaTek Helio P60 regăsiți aici: http://i.mediatek.com/p60

 

Posted in Evenimente, Fără categorie, Smartphone, Stiri, Tehnologie | Tagged , , , , , , , | Comentarii oprite