Noutatile Android Oreo 8.0

Mult asteptatul sistem de operare Android Oreo 8.0 aduce o serie de noutati, menite sa faca viata utilizatorului mai usoara.  La o prima privire, vei remarca  rapiditatea cu care porneste sistemul de operare, care iti ofera posibilitatea sa intri in aplicatiile tale preferate cat ai clipi. Layout-ul te va inspira sa-ti aranjezi aplicatiile dupa bunul plac, oferindu-ti posibilitatea sa il predefinesti ( 3×4, 4×4, 4×5, 5×5).

In cazul in care ai aplicatii utilizate foarte putin, acum poti sa le ascunzi, astfel incat pe background-ul tau sa se regaseasca aplicatiile folosite cu o frecventa sporita, cum ar fi de exemplu Facebook, Calendar, Istagram, Youtube.

Daca tot am amintit de aplicatii, aici Android Oreo 8.0 te surprinde cu un modul denumit Picture-in-Picture, prin intermediul caruia continutul video redat de o aplicatie va fi afisat intr-un chenar chiar si atunci cand iesi din aplicatia principala, oferindu-ti posibilitatea de a accesa si o alta aplicatie in acelasi timp.

In privinta notificarilor, nu mai este nevoie sa accesezi aplicatiile ca sa le vizualizezi. Notification dots, notificarile ce apar sub forma unui punct plasat pe pictograma unei aplicaţii, iti vor arata rapid noutatile, iar in caz ca nu sunt de interes, le pot sterge cu usurinta.

Pentru a mentine interactivitatea la un nivel optim, sistemul de operare Android Oreo 8.0 vine cu un nou set de emoji complet regandit ca si design, ce contine peste 60 de modele.

Unul din telefoanele Allview care deja a primit Android Oreo 8.0 este V3 Viper, pe care il gasiti aici.

 

 

This entry was posted in Fără categorie, Tehnologie and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.