Distrează-te de sărbători cu aplicații ingenioase!

Sărbătorile de iarnă nu mai înseamnă în zilele noastre doar seri cu colinde și cu daruri așezate sub brad. În așteptarea Crăciunului, acum te poți juca pe telefon cu o multitudine de aplicații ingenioase, special create pentru această perioadă frumoasă a anului. Noi îți prezentăm pe scurt doar câteva dintre acestea și îți dorim Un Crăciun de poveste!

Christmas Countdown 2018

Aștepți sărbătorile de Crăciun și vrei să știi cât mai este până la acest eveniment? Utilizează aplicația Christmas Countdown 2018 și vei afla cât timp mai este până atunci. Personalizează-ți tema și alege imaginea de fundal pe care ți-o dorești și care ți se potrivește!

Christmas Countdown 2018

Christmas Ringtones 2018

Christmas Ringtones este o aplicație cu ajutorul căreia poți asculta melodii speciale pentru sărbători și le poți descărca pe telefon pentru a le putea seta ca tonuri de apel sau pentru a le asculta. Poți alege dintr-o mulțime de melodii ce te vor face să intri în atmosfera de Crăciun și să te bucuri de sărbătorile din acest an.

Christmas Photo Editor, Stickers & Collage Maker

Cu siguranță îți dorești să faci poze minunate alături de cei dragi care să fie în ton cu atmosfera de Crăciun. Această aplicație te ajută să pui rame foto, stickere și să îți faci o poză decorată special pentru această sărbătoare.

Message from Santa! Video, phone call, voicemail

Dacă ai un copil, un nepoțel sau un cunoscut cu care vrei să te distrezi, poți să te joci cu el utilizând aplicația Message from Santa! Video, phone call, voicemail. Utilizând această aplicație, îl vei putea lăsa să își înregistreze lista de dorințe, să îl intrebe diverse curiozități pe Moș Crăciun, cum ar fi cum e vremea la Polul Nord sau câți ani are Moșul. Cu siguranță îl vei face fericit că aude vocea lui Moș Crăciun și că va putea să discute cu el, iar tu te vei bucura alături de el.

Cu siguranță există numeroase aplicații inovative care te vor ajuta să înfrumusețezi această perioadă minunată a anului. Tu ce aplicație vei folosi cu ocazia

sărbătorilor?

This entry was posted in Aplicatii, Electronice, Smartphone, Tableta, Tehnologie, Telefoane and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.