Lifestyle. Healthy. Easy.

Allview Era Health este primul asistent personal de nutriție, care oferă rețete personalizate în funcție de necesarul tău de macronutrienți și de dozele zilnice recomandate de vitamine și minerale.
Allview Era Health
Allview Era Health
Allview Era Health
Allview Era Health
Allview Era Health
Acum e simplu să preiei controlul
Allview ERA Health - aplicația inovativă dezvoltată de echipa Allview, te ajută să preiei controlul și să ai un stil de viață mai sănătos, datorită sistemului inteligent de monitorizare a evoluției datelor compoziției corporale furnizate de cântarul Allview ERA, și ajustare continuă a nutrienților din rețetele recomandate.
Noutate și inovație

Aplicația Allview ERA Health este foarte ușor de utilizat, te ajută să descoperi necesarul corpului tău din punct de vedere nutrițional și îți oferă un plan alimentar personalizat.

Allview Era Health

Unicul asistent de nutriție care oferă soluții pentru deficiențele de vitamine și minerale din alimentație.

Allview Era Health

Rețete generate pe baza necesarului optim de nutrienți, datele de compoziție corporală oferite de cântar și activitatea fizică.

O singură aplicație,
multiple avantaje

Cu Allview ERA Health înveți să ai o alimentație sănătoasă și responsabilă, dar și să faci cele mai bune alegeri pentru corpul tău.

Allview Era Health

Îți alegi stilul alimentar preferat, pentru ca rețetele personalizate recomandate să fie conforme cu preferințele tale (Dietă Keto, Vegetariană, Mediteraneană, Intermittent Fasting).

Allview Era Health

Opțiunea de scanare a alimentelor consumate, pentru a introduce rapid informațiile nutriționale, dar și pentru ajustarea continuă a rețetelor recomandate.

Allview Era Health

Afișarea sistemul Nutri-Score pentru ca tu să înveți să faci cele mai bune alegeri pentru o alimentație sănătoasă și echilibrată.

Allview Era Health

Îți selectezi stilul de viață actual și adaugi activitățile fizice desfășurate sau sincronizezi aplicația Google Fit, iar obiectivele se vor ajusta pentru ca planul alimentar recomandat să fie cel mai potrivit pentru tine.

Allview Era Health
Cercetare.
Inovație.
Profesionalism.

La dezvoltarea conceptului Allview Era Health a contribuit o echipă mixtă formată din medici diabetologi, nutriționiști, echipa de cercetare a Universității Transilvania din Brașov (Facultatea de Alimentație și Turism), dar și departamentul R&D Allview.

Cum funcționează?

Descoperă cât de ușor este să utilizezi aplicația Allview ERA Health.

Cum măsori
frumusețea?

Pentru tine ce este cel mai important? Să îți urmărești greutatea corporală, să înveți despre alimentele necesare corpului tău, să ai o dietă personalizată sau să monitorizezi progresul?

Cântarul Allview Era este primul dispozitiv din gama Era, care reprezintă o soluție complexă pentru întreaga familie.

Acum e ușor să monitorizezi numeroase valori de sănătate diferite: de la indicele de masă corporală (IMC), procentul de grăsime corporală, masa osoasă, procentul de apă din organism, vârsta metabolică pentru 8 utilizatori diferiți. Pe baza acestor elemente vei afla necesarul tău de macronutrienți, vitamine și minerale, transpus în rețete personalizate.

Allview Era Health
Allview Era Health
Obține ușor un corp sănătos și frumos!

Cântarul Allview Era folosește analiza de impedanță bioelectrică - cea mai utilizată tehnologie de scalare corporală, pentru estimarea masei și compoziției corpului.

Datele de la fiecare cântărire se sincronizează automat cu smartphone-ul tău prin aplicația Allview Era Health, unde îți poți stabili obiectivele, să primești un plan de nutriție personalizat și să te bucuri de un sistem inteligent de monitorizare a evoluției compoziției corporale furnizate de cântarul Allview Era, și ajustare continuă a nutrienților din rețetele recomandate.

Allview Era Health
Corpul este oglinda ta?

Cu cântarul Allview Era nu este vorba doar despre greutate, acesta reprezintă prietenul care te va conduce într-un stil de viață mult mai sănătos și echilibrat, pentru a-ți păstra frumusețea și vitalitatea.

Allview Era Health
Allview Era Health

Design elegant și rafinat

Designul elegant și subțire, de un alb strălucitor, cu un afișaj discret și ușor lizibil datorat luminii LED integrate conferă noului cântar Allview Era rafinament și modernitate.

Cântarul Allview Era a fost proiectat dintr-o sticlă rezistentă și este prevăzut cu un sistem anti-alunecare pentru a asigura aderență optimă.

Allview Era Health

Lifestyle. Healthy. Easy.

Cântarul Allview Era se conectează simplu și rapid la aplicația Allview Era Health, grație tehnologiei Bluetooth integrate. Astfel, aplicația va deveni asistentul tău personal, care te va monitoriza, îți va sugera planul de nutriție corelat cu valorile rezultate în urma cântăririi și te va îndruma pas cu pas până la atingerea obiectivelor stabilite.

Allview Era Health

Abonează-te la newsletter

Fă și tu pasul spre un stil de viață sănătos și fii la curent cu noutățile!

Devino partener

Cu Allview ERA Health e simplu să oferi servicii premium colaboratorilor tăi, dar și să îți crești profitul.
Intră în business-ul Allview ERA Health și adu plus valoare comunității tale indiferent de țara din care ești.