Allview dă startul campaniei de Black Friday pe 1 noiembrie

 

Anunțăm o perioadă prelungită pentru reducerile de Black Friday, 01 – 24 noiembrie. Având ca mesaj principal “24 de zile cu reduceri, 24 de zile cu bucurii”, campania de Black Friday oferă promoții la toate categoriile de produse: telefoane, televizoare, tablete, laptopuri și smart device-uri. Pe lângă reducerile de până la 75%, am pregătit și un număr limitat de oferte de tipul “Cumperi 1, Primești 2”.

Printre produsele ce se vor regăsi în oferta de Black Friday, se numără:

Smartphone-ul Soul X6 Xtreme, primul telefon din România cu display Full View Amoled și Pop-Up camera, care va putea fi achiziționat la 1099 lei, cu o reducere de 35% față de prețul de lansare.

Televizoarele Smart, 40ATA6000 F, cu diagonală de 40, prevăzute cu sistem de operare Android TV și Google Assistant integrat, vor putea fi achiziționate cu o reducere de 22%, la prețul de 1099 lei.

Hybrid S (Style) și Hybrid T (Trendy), cele mai populare smartwatch-uri ale brandului, o combinație perfectă între ceasurile clasice cu ace și smartwatch-urile cu touchscreen și funcții inteligente. Acestea vor putea fi achiziționate cu oferta de tipul “Cumperi 1, Primești 2”, la prețul de 799 lei.

Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil, începând cu data de 01 noiembrie, pe site-ul dedicat, www.allviewbf.ro. Îi încurajăm pe clienții noștrii să ne urmărească pe întreaga perioadă a campaniei, deoarece noi oferte vor fi adăugate săptămânal.

Pentru campania Black Friday, Allview a pregătit produse în valoare de 8,6 mil. euro și reduceri totale de 2 mil. de euro, cifrele referindu-se atât la campania individuală, cât și la cele desfășurate cu partenerii.

Happy Shopping!

This entry was posted in Evenimente, Fără categorie, Stiri, Tehnologie and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.