Aplicații pentru vacanța ideală

Pentru ca e vară şi cu toţii suntem cu gândul la vacanţă, zile însorite şi relaxante,  am găsit trei aplicaţii care să ne inspire şi să ne ajute cât mai mult în această perioadă:

PackPoint  -aplicaţia utilă înainte de călătorie

Cu un rating de 4,6 în Google Play şi peste un milion de download-uri, aplicaţia PackPoint este foarte utilă atunci când ţi-ai făcut planuri de vacanţă. De acum, nu vei mai uita nimic din ce ai nevoie în concediul mult visat.

Pentru început, aplicaţia te întreabă dacă eşti bărbat sau femeie, dacă pleci în concediu de odihnă sau de business, te întreabă destinaţia şi în ce perioadă. De asemenea, ai posibilitatea de a a selecta activităţile pe care le veți susține pe parcursul călătoriei şi în funcţie de toate aceste detalii îţi alcătuieşte o listă întreagă cu ce ai putea să îţi iei în vacanţă. Dacă nu ai nevoie de toate, la un simplu click vor disparea toate acele elemente din listă care nu îţi sunt folositoare.

TourAVI – este aplicaţia menită să recunoască obiective turistice și să fie mereu la îndemâna utilizatorilor, indiferent dacă aleg să îşi petreacă vacanţa  în țară sau în străinătate.

Fiind deja în vacanţă, aplicația Touravi recunoaște obiectivele turistice și povesteşte despre acestea în limba română. În plus, pentru a veni în ajutorul tău, Touravi a fost dezvoltat astfel încât să te poată îndruma spre alte puncte de interes din jur precum: restaurante, cafenele, hoteluri, alte obiective turistice din împrejurimi, dar chiar și pagina web prin care ai  posibilitatea să-ţi rezervi bilete sau de a avea toate informațiile necesare. Totul se poate întâmpla doar la un click distanță.

Compania noastră a integrat funcția Text-To-Speech a asistentului vocal  AVI în cadrul aplicației Touravi, aceasta fiind capabilă să citească informațiile primite despre imaginea identificată. Pe lângă recunoașterea obiectivelor turistice, aplicația Touravi este capabilă să recunoască chiar și animale, păsări, plante, și nu în ultimul rând, diferite tipuri de obiecte.

WiFi Finder

Ştim cu toţii că găsirea unor retele WiFi este obligatorie, pentru a ne reduce traficul de internet atunci când călătorim. WiFi Finder se dovedeşte a fi de nelipsit în călătorii, pentru că furnizeaăa o hartă completă a rețelelor WiFi dintr-un oraș, după ce aceasta a fost descărcată pe telefon şi accesată atunci când nu eşti conectat la internet.

Ai parte de vacanţe relaxante cu cele mai utile aplicaţii!

Posted in Aplicatii, Fără categorie | Tagged , , | Leave a comment

Concurs! Răsplătim afiliaţii din Profitshare cu vouchere de 10%!

 

Eşti afiliat Profitshare? Allview te răsplăteşte pentru promovarea ta susţinută printr-un super concurs!

Prezent nu demult în programul de afiliere Profitshare, compania Allview dă startul unui concurs pentru cei mai harnici afiliaţi!

Mod de desfăşurare:

Concursul se desfășoară în perioada 11-30 iulie și va premia top trei afiliaţi ce vor avea abilitatea de a genera cele mai multe conversii.

Condiţii: fiecare conversie trebuie să aibă o valoare mai mare de 20 de lei.

Premiile concursului: 3 x  voucher de 10% pentru achiziţionarea oricărui smartphone sau tabletă, inclusiv a noului nostru flagship Soul X5 Pro, de pe www.allview.ro.

Voucherele vor fi acordate după perioada de aprobarea a comisioanelor și vor fi luate în calcul doar conversiile aprobate. Câştigătorii vor fi desemnaţi pe 17 august.

Puteţi să vă folosiţi şi de bannerele din pagina de advertiser Allview , pentru a promova produsele companiei.

Regulamentul concursului il gasiti aici.

Mult succes în promovarea produselor Allview!

 

Posted in Fără categorie | Leave a comment

Allview anunță lansarea aplicației Touravi, ghidul turistic vocal personal

Anunţăm cu bucurie lansarea aplicației Touravi, o aplicație care va oferi utilizatorilor un ghid turistic complet, printr-un sistem care poate recunoaște imagini și livra mai departe informații despre acestea.

Pornind de la capabilitatea procesorului Mediatek Helio P60, integrat în terminalul Soul X5 Pro, de a oferi suport pentru Inteligența Artificială, precum posibilitatea de a lucra alături de platforme ce oferă suport pentru recunoașterea obiectelor din imagini, ne-am dorit ca utilizatorii să poată să beneficieze de acest avantaj, în contextul în care se apropie perioada de concedii. Astfel, a fost creat conceptul Touravi, menit să recunoască obiective turistice și să fie mereu la îndemâna utilizatorilor, indiferent dacă aceștia își petrec concediul în țară, sau chiar în străinătate.

Principala funcție a aplicației Touravi este de a recunoaște obiectivele turistice și de a-ți povesti despre acestea în limba ta natală. În plus, pentru a veni în ajutorul utilizatorilor, Touravi a fost dezvoltat astfel încât să îi poată îndruma spre alte puncte de interes din jurul acestuia, precum: restaurante, cafenele, hoteluri, alte obiective turistice din împrejurimi, dar chiar și pagina web prin care utilizatorul are posibilitatea de a își rezerva bilete sau de a avea toate informațiile necesare. Totul se poate întâmpla doar la un click distanță.

Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor, am integrat funcția Text-To-Speech a asistentului vocal AVI în cadrul aplicației Touravi, aceasta fiind capabilă să citească informațiile primite despre imaginea identificată.

Pe lângă recunoașterea obiectivelor turistice, aplicația Touravi este capabilă să recunoască chiar și animale, păsări, plante, și nu în ultimul rând, diferite tipuri de obiecte.

Aplicația va fi lansată într-o variantă Beta care va fi disponibilă exclusiv pe noul terminal Soul X5 Pro și va putea fi testată începând cu 29 iunie 2018. Allview va continua dezvoltarea aplicației Touravi pentru a putea fi utilizată chiar și pe alte terminale din portofoliul său, precum și pentru a aduce noi funcții utile care vor veni în sprijinul utilizatorilor.

Descoperă cum funcționează:

 

Posted in Aplicatii, Fără categorie, Stiri, Tehnologie | Tagged , , , , | Comentarii oprite

Allview se alătură platformei Profitshare!

Vă anunţăm cu entuziasm că începând cu luna mai, Allview a devenit partener Profitshare! Acest lucru înseamnă că oricine se va înscrie ca afiliat pe platforma https://profitshare.ro/ , poate câștiga comisioane din vânzările realizate în programul de afiliere Allview! În funcție de categorie , se pot înregistra comisioane între 2% – 15% în timp ce perioada de recurență este de 30 de zile.

Prin intermediul platformei, puteți promova din gama Allview produse din următoarele categorii:

Avem pe platformă un comision standard 3% dar şi comisioane diferențiate pe categorii:

  • Telefoane Mobile – 2%
  • Smarthome – 5%
  • Accesorii Telefoane – 15%
  • Alte Gadgeturi ( VR Glases ) – 10%
  • Smartwatches şi accesorii – 5%
  • Boxe Portabile fără fir – 5

Promovând produsele Allview, vă vom răsplăti.

Aşteptăm să vă alăturaţi platformei care are deja 3960 de afiliati activi şi peste 180 de programe de afiliere.  Fii şi tu unul din cei mai buni afiliați, câştigând lunar  prin marketing afiliat.

Termenii și Condițiile programului nostru de afiliere le găsiţi aici , pentru a vă asigura că totul decurge conform așteptărilor.

 

Posted in Evenimente, Fără categorie, Stiri, Tableta, Telefoane | Tagged , , , | Comentarii oprite

Allview lansează noul său flagship, Soul X5 PRO

A sosit momentul mult aşteptat: am lansat astăzi noul flagship Soul X5 PRO  - primul terminal al companiei care are tehnologie neurală și permite deblocarea prin recunoaștere facială (Deep Face ID).

Din dorinţa de a crea un produs util, cu performanţe ridicate datorită capacităților de inteligență artificială, odată cu finalizarea designului şi configuraţiei acestui model, am început integrarea  Android™ 8.1, Oreo și a celor mai noi tehnologii în acest device. Rezultatele aşteptate au apărut imediat, astfel luând naştere Soul X5 Pro, noul flagship Allview. Datorită maturizării pieţei de smartphone-uri, de la jumătatea anului 2017 ne concentrăm eforturile pe telefoane din zona modelelor middle-high și pe dezvoltarea de device-uri noi, continuând cu simplificarea folosirii tehnologiei prin  asistentul vocal în limba română  AVI, precum și de alte sisteme care au ca scop crearea de timp liber pentru o viaţă mai ușoară și mai frumoasă, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul Allview.

Printre noutățile pe care le aduce noul flagship se enumeră: procesorul MediaTek Helio P60 cu AI, display-ul de 6,2“ FullHD+, Deep Face ID, camera duală cu funcţii adaptate noilor trenduri, camera frontală cu efect Bokeh, asistentul vocal în limba română şi o nouă interfaţă de utilizare, UI 3.0 swipe.

MediaTek Helio P60 a obținut un scor de peste 140k puncte Antutu Benchmark. În comparaţie cu generaţiile anterioare MediaTek, procesorul Helio P60 este cu 70% mai performant, acesta reprezentând un salt important în noul val de tehnologii inovatoare, oferind suport pentru inteligenţa artificială, inclusiv pentru recunoaştere facială, identificare de obiecte şi scene fotografice.

Dispozitivul, cu display-ul de 6,2” FullHD+ cu Notch, înglobează tehnici noi şi materiale avansate susţinute de procesele riguroase de fabricaţie, toate acestea asigurându-i protecţie în situaţii neplăcute precum: zgârieturi, şocuri şi căzături uşoare.

Camera IR a noului dispozitiv Soul X5 Pro este destinată pentru recunoaşterea facială, iar împreună cu proiectorul IR şi senzor de proximitate IR dedicate reflectă conturul feţei utilizatorului în cameră. Cu ajutorul algoritmului de procesare şi al inteligenţei artificiale conturează harta 3D detaliată şi precisă a feţei utilizatorului, astfel, va fi imposibilă deblocarea prin intermediul fotografiilor, măştilor, ecranelor digitale sau în cazul în care ai ochii închişi.

Camera duală de 16 MP + 5 MP şi cea secundară de 16 MP vor oferi utilizatorului experienţa cea mai apropiată de cea a utilizării unui aparat DSLR profesional. Printre cele mai importante funcţii se regăsesc: Bokeh, Slow Motion, Group Selfie, modul profesionist dar şi recunoaşterea scenelor.

Asistentul vocal în limba română, AVI, realizează o mulţime de acţiuni menite să îi facă viaţa cât mai uşoară utilizatorului, ajutându-l să câştige timp pentru pasiunile sale.

Cu ajutorul Visual UI 3.0 şi a gesturilor swipe, utilizatorul poate accesa funcţiile uzuale precum: home, back, history, meniu principal, notificări, inclusiv să adauge sau să renunţe la ‘breton’.

Dispozitivul este dotat cu un acumulator de 3000mAh, care beneficiază de încărcare prin USB Tip C şi prin staţie wireless.

Soul X5 Pro va fi disponibil la precomandă începând de astăzi, la prețul de 1499 lei plus o surpriză. Mai multe detalii despre noul telefon veți găsi pe pagina de produs Soul X5 Pro: www.allview.ro/soulx5pro .

 

Posted in Evenimente, Smartphone, Stiri, Tehnologie, Telefoane | Tagged , , , , , , , , | Comentarii oprite

Proiectează momentele World Cup 2018 cu X4 Soul Vision

Marele moment se apropie: ediţia cu numărul 21 a campionatului Mondial de Fotbal din 2018, care va avea loc în Rusia, este mai aproape de tine! Cum poate să devină şi mai frumos şi mai captivant acest moment? Prin urmărirea live, proiectată de telefonul tău, în intimitatea casei tale, şi de ce nu, poate chiar în curte afară la un grătar.

X4 Soul Vision va face din acest moment unul unic, pentru că ai la îndemână un proiector de excepţie, proiecţia sa fiind construită din aproape 30 de milioane de pixeli pe secundă. Se poate întâmpla să nu ai întotdeauna posibilitatea de a proiecta perpendicular pe o suprafaţă. Nu va fi o problemă, deoarece X4 Soul Vision aplică o corecţie inteligentă automată imaginii astfel încât să ai parte de o proiecţie perfectă, dreptunghiulară, în orice împrejurare.

Nu îţi fă griji în privinţa dimensiunii ecranului de proiecţie, căci în funcţie de distanţa dintre smartphone şi zona de proiecţie, dimensiunea imaginii proiectate poate să difere, de la 2″ la 200″. Îţi garantăm aceeaşi calitate a imaginii, chiar şi la dimensiune maximă.

Transmisiunile pot fi urmărite pe aplicaţia Digi Online pe TVR 1 în mod gratuit dar şi pe aplicaţia Eurosport Player, contracost.

Iata programul transmisiunilor TVR1 de la campionat:

Grupa A
14 iunie, ora 17:00 – Rusia – Arabia Saudită (Moscova, Lujniki)
15 iunie, ora 14:00 – Egipt – Uruguay (Ekaterinburg)
19 iunie, ora 20:00 – Rusia – Egipt (Sankt Petersburg)
20 iunie, ora 17:00 – Uruguay – Arabia Saudită (Rostov-pe-Don)
25 iunie, ora 16:00 – Uruguay – Rusia (Samara)
25 iunie, ora 16:00 – Arabia Saudită – Egipt (Volgograd) 

Grupa B
15 iunie, ora 17:00 – Maroc – Iran (Sankt Petersburg)
15 iunie, ora 20:00 – Portugalia – Spania (Soci)
20 iunie, ora 14:00 – Portugalia – Maroc (Moscova, Lujniki)
20 iunie, ora 20:00 – Iran – Spania (Kazan)
25 iunie, ora 19:00 – Spania – Maroc (Kalinigrad)
25 iunie, ora 19:00 – Iran – Portugalia (Saransk) 

Grupa C
16 iunie, ora 12:00 – Franţa – Australia (Kazan)
16 iunie, ora 18:00 – Peru – Danemarca (Saransk)
21 iunie, ora 14:00 – Franţa – Peru (Ekaterinburg)
21 iunie, ora 17:00 – Danemarca – Australia (Samara)
26 iunie, ora 16:00 – Danemarca – Franţa (Moscova, Lujniki)
26 iunie, ora 16:00 – Australia – Peru (Soci) 

Grupa D
16 iunie, ora 15:00 – Argentina – Islanda (Moscova, Spartak)
16 iunie, ora 21:00 – Croaţia – Nigeria (Kalinigrad)
21 iunie, ora 20:00 – Argentina – Croaţia (Novgorod)
22 iunie, ora 17:00 – Nigeria – Islanda (Volgograd)
26 iunie, ora 20:00 – Islanda – Croaţia (Rostov)
26 iunie, ora 20:00 – Nigeria – Argentina (Sankt Petersburg) 

Grupa E
17 iunie, ora 14:00 – Costa Rica – Serbia (Samara)
17 iunie, ora 20:00 – Brazilia – Elveţia (Rostov)
22 iunie, ora 14:00 – Brazilia – Costa Rica (Sankt Petersburg)
22 iunie, ora 20:00 – Serbia – Elveţia (Kalinigrad)
27 iunie, ora 20:00 – Serbia – Brazilia (Moscova, Spartak)
27 iunie, ora 20:00 – Elveţia – Costa Rica (Novgorod)
Grupa F
17 iunie, ora 17:00 – Germania – Mexic (Moscova, Lujniki)
18 iunie, ora 14:00 – Suedia – Coreea de Sud (Novgorod)
23 iunie, ora 17:00 – Germania – Suedia (Soci)
23 iunie, ora 20:00 – Coreea de Sud – Mexic (Rostov)
27 iunie, ora 16:00 – Mexic – Suedia (Ekaterinburg)
27 iunie, ora 16:00 – Coreea de Sud – Germania (Kazan) 

 

Grupa G
18 iunie, ora 17:00 – Belgia – Panama (Soci)
18 iunie, ora 20:00 – Tunisia – Anglia (Volgograd)
23 iunie, ora 14:00 – Belgia – Tunisia (Moscova, Spartak)
24 iunie, ora 14:00 – Anglia – Panama (Novgorod)
28 iunie, ora 20:00 – Anglia – Belgia (Kalinigrad)
28 iunie, ora 20:00 – Panama – Tunisia (Saransk)

Grupa H
19 iunie, ora 14:00 – Polonia – Senegal (Moscova, Spartak)
19 iunie, ora 17:00 – Columbia – Japonia (Saransk)
24 iunie, ora 17:00 – Japonia – Senegal (Ekaterinburg)
24 iunie, ora 20:00 – Polonia – Columbia (Kazan)
28 iunie, ora 16:00 – Senegal – Columbia (Volgograd)
28 iunie, ora 16:00 – Japonia – Polonia (Samara) 

Pregăteşte o atmosferă relaxantă pentru a urmări cele mai aşteptate meciuri ale anului cu X4 Soul Vision!

 

 

Posted in Evenimente, Smartphone, Telefoane | Tagged , , , , , | Comentarii oprite

Soul X5 Pro: noul System Manager bazat pe AI și avantajele sale

Cu ajutorul AI,  System Managerul asigură optimizarea resurselor hardware, software şi a traficului de date ale noului X5 Pro, ce va fi lansat în data de 14 iunie 2018

Soul X5 Pro, viitorul smartphone de top al brandului nostru, cu procesor bazat pe tehnologia 12 nm, cu NeuroPilot, Core Pilot™ și AI integrat, oferă utilizatorului unul dintre cele mai optimizate sisteme de operare de pe piață.

Eficientizarea resurselor de memorie, managementul inteligent al aplicațiilor și optimizarea traficului de date vor fi posibile datorită noului System Manager, reducând în acelaşi timp și consumul de energie cu peste 20%.

Printre cele mai relevante avantaje pentru utilizator, se regăsesc: gestionarea task-urilor și alarmelor în funcție de importanța acestora, inclusiv amânarea lor în timpul nopții, comutarea automată a modului de vizualizare (blue light defender) pentru protecția vederii și limitarea aplicațiilor și a proceselor de fundal. Prin intermediul noului UI, System Managerul oferă posibilitatea utilizatorului să interacționeze cu un nou tip de notificări și atenționări inteligente.

De asemenea, terminalul va optimiza consumul generat de sistemul de localizare prin limitarea frecvenței cu care se face aceasta și optimizarea algoritmului specific, bazat pe mișcarea utilizatorului, fiind inclusiv pregătit pentru recepția sistemului de poziționare Galileo.

Viitorul produs va simplifica viața utilizatorilor prin opțiunea de wireless charging, conector tip USB C și un acumulator de 3000 mAh.

Am pregătit o pagină dedicată celor care doresc să fie primii care află detalii despre viitorul flagship al companiei: https://www.allview.ro/incurand/.

 

 

 

Posted in Evenimente, Smartphone, Stiri, Tehnologie, Telefoane | Tagged , , , , , | Comentarii oprite

Allview Soul X5 Pro cu sau fără notch?

Terminalul Allview Soul X5 Pro vine cu o interfață nouă pentru utilizatori

În luna iunie,  venim în ajutorul utilizatorilor cu un UI nou, modern, adaptat cerințelor pieței și nevoilor clienților.

Pentru o experiență mult mai plăcută și facilă, simplul gest de swipe înlocuiește bara clasică de navigare și face ca acest terminal să fie foarte ușor de utilizat, iar suprafața de afișare a display-ului să devină vizibil mai mare. Utilizatorii care doresc să scape de “Breton” pot folosi opțiunea ‘’Schimbare zonă afișaj’’ prin același gest de swipe atât în orientarea portret cât și în cea landscape a dispozitivului.

Prin intermediul nucleului inteligent NeuroPilot care se află la baza capacităților de inteligență artificială a smartphone-ului Soul X5 Pro, experiența în utilizare se va transforma într-una plăcută și adaptabilă pentru fiecare tip de utilizator. Facilitatea oferită de noua interfață asigură utilizatorului posibilitatea de a accesa meniul principal și toate funcțiile terminalului chiar și cu o singură mână.

Pentru a facilita utilizarea cu o singură mână sau chiar cu un deget, noul UI permite accesarea notificărilor sau a meniului prin swipe down din mijlocul display-ului. Noua interfață vine cu multe îmbunătățiri, cu seturi noi de funcții, adaptate special fiecărui tip de utilizare. Ergonomia uimitoare asigură chiar și cele mai exigente cerințe ale utilizatorului și are la bază o analiză detaliată asupra modului de interacțiune între utilizator și telefon.

Utilizatorul poate accesa direct fișierele sale deja criptate prin reconfirmarea fingerprint sau a gestului de swipe cu 2 degete, în aplicații precum contacte, mesaje, poze sau documente etc.

It’s time to change Hello! With Salut! Află cum pe: allview.ro/incurand

 

 

Posted in Evenimente, Fără categorie, Smartphone, Stiri, Tehnologie, Telefoane | Tagged , , , | Comentarii oprite

Am lansat astăzi noua versiune AVI cu interacțiune vocală în limba română

În noua versiune, AVI va oferi utilizatorului interacțiune vocală avansată prin oferirea de informații de cultură generală, funcții complexe de asistent personal, inclusiv redare știri


Am introdus astăzi în Google Play o nouă versiune beta a asistentului vocal AVI, care va interacționa prin voce cu utilizatorul folosind noul algoritm TTS (Text to Speech) prin intermediul robotului de machine learning care antrenează asistentul vocal în dezvoltarea de conexiuni noi.

Această versiune, pusă la dispoziția utilizatorilor începând de azi, este una beta și se va afla într-un proces continuu de dezvoltare și adaptare la nevoile acestora. Sintetizarea vocală este în prezent foarte aproape de interpretarea unei voci umane și recunoaște peste 95% din cuvintele limbii române.

“În ultimul an am alocat resurse importante în pregătirea și dezvoltarea asistentului vocal AVI, în adaptarea acestuia la nevoile acute și în continuă schimbare ale utilizatorului. Vrem să oferim tuturor românilor dreptul la cea mai nouă tehnologie. Răspunsul la diverse întrebări din diferite domenii și citirea știrilor sunt funcții noi care vor eficientiza interacțiunea chiar și a părinților și copiilor noștri cu tehnologia viitorului”, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul Allview.

Asistentul vocal AVI a fost lansat anul trecut, având inițial funcțiile de bază ale unui asistent vocal – apelarea contactelor, transmiterea de mesaje text și WhatsApp, modificarea setărilor din telefon sau programarea întâlnirilor. Ulterior, AVI a înglobat funcții de asistent personal precum remindere, liste de cumpărături, calendar și informații de cultură generală.  AVI este updatat periodic cu funcționalități noi și poate fi accesat în prezent de peste 25 de terminale din gama Allview.

Mai multe detalii despre AVI pot fi găsite accesând pagina de prezentare AVI și video-ul de prezentare.

 

Posted in Fără categorie | Comentarii oprite

A9 Plus, primul telefon cu Android™ Oreo™ (Go edition)

Terminalul va avea integrat un display 18:9 și un nou sistem de operare Google optimizat, Android™ Oreo™ (Go edition)!

 

 

Am lansat astăzi A9 Plus, primul telefon cu sistemul de operare Android™ Oreo™ (Go edition) dedicat terminalelor entry level.

Noul sistem de operare Android ™ Oreo ™ (Go edition) este dedicat terminalelor cu mai puțină memorie internă – sub 1 GB RAM – pe care versiunea standard de Android și aplicațiile dezvoltate pentru acestă nu rulează în condiții optime. Grație sistemului de operare, A9 Plus are o performanță optimizată și oferă utilizatorului de 2 ori mai mult spațiu în memoria internă.

Noul terminal va avea integrat un display de 18:9 și o memorie de 1 GB RAM. Este un terminal dedicat tuturor persoanelor care își doresc un smartphone accesibil și în același timp rapid.

Android™ Oreo™ (Go edition) a creat versiuni regândite ale aplicațiilor oficiale Google: YouTube Go, Google Maps Go, Gmail Go, Gboard, Google Play, Chrome şi Files Go. Astfel, acestea vor utiliza mai puțină putere de procesare.

Am pregătit o pagină dedicată celor care doresc să afle mai multe detalii despre noul  nostru terminal: https://www.allview.ro/produse/telefoane/young/a9-plus.html

 

Posted in Aplicatii, Electronice, Evenimente, Fără categorie, Smartphone, Stiri, Tehnologie, Telefoane | Comentarii oprite