Update-uri software pentru telefoanele P8 eMagic și P7 PRO

Avem veşti bune! Ne-am pregătit cu update-uri pentru telefoanele din gama P, respectiv P8 eMagic și P7 PRO. Terminalele vor putea accesa servicii de voce VoLTE.

P8 eMagic, unul dintre cele mai căutate telefoane aparţinând brandului nostru, va primi un update de la Android 6.0 Marshmallow la Android 7.0 Nougat. Terminalul se va bucura de numeroase alte actualizări importante, cum ar fi integrarea Android Messenger cu RCS (Rich Communication Services), o aplicație de chat care înregistrează o creștere rapidă printre utilizatori, sau utilizarea aplicației Dialer Google.

”O mare parte dintre clienții Allview sunt early adopters, care doresc să aibă la îndemână cele mai noi servicii oferite de platforma Android și să testeze serviciile de voce VoLTE și VoWiFi. Încercăm să venim către aceștia constant cu noi update-uri și soluții inovatoare”, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul și directorul general Allview.

P8 eMagic va beneficia de o interfață modificată și de posibilitatea de split screen. Terminalul va permite folosirea serviciilor Voce 4G (VoLTE) și voce Wi-Fi (VoWiFi) pentru utilizatorii din rețelele Orange și Digi. În plus, smartphone-ul va permite utilizatorului să-și personalizeze interfața Android prin System UI Tuner, serviciu care oferă un control mult mai mare asupra terminalului.

Telefonul P7 PRO va avea integrat serviciul VoLTE în noua versiune de soft și va primi noi patch-uri de securitate.

 

Posted in Fără categorie, Stiri, Telefoane | Tagged , , , | Leave a comment

X5 Soul, viitorul flagship Allview, va putea activa noua versiune AVI fara atingerea ecranului

A sosit clipa sa dezvaluim noi informații referitoare la viitorul flagship al companiei, X5 Soul, primul smartphone cu tehnologie neurală , ce va avea integrat un nou procesor de la Mediatek, bazat pe arhitectura Cortex A73.  Acesta va avea un display de 6,2” FHD+ și va păstra dimensiunile unui body de 5,5”.

X5 Soul va permite activarea noii versiuni a asistentului vocal AVI fără atingerea dispozitivului. Această opțiune se datorează procesorului VPU cu tehnologie neurală dedicată pentru inteligență artificială și senzorilor specifici poziționați pe zona frontală a smartphone-ului.

”X5 Soul reprezintă o provocare pentru companie și va oferi noi posibilități în dezvoltarea tehnologică viitoare a produselor Allview. Viitorul flagship va avea două elemente cheie: procesorul cu inteligență artificială și asistentul personal AVI, ce vor ajuta utilizatorii la rezolvarea rapidă a multor task-uri, care acum ocupă mult timp în agenda zilnică”, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul și directorul general Allview.

Forma finală în care vor fi proiectate subansamblele smartphone-ului X5 Soul o vom dezvalui  pe măsură ce acestea vor fi finalizate.

 

Posted in Smartphone, Stiri, Tehnologie, Telefoane | Tagged , , , | Leave a comment

Aplicatii utile pentru sanatate- minte si corp

Water Drink Reminder

Hidratarea este foarte importanta pentru sanatate si trebuie sa reprezinte o prioritate pe calendarul fiecaruia dintre noi.   Beneficiile hidratarii sunt multiple: curata pielea, intretine corpul facand pielea catifelata si ajuta la prevenirea diferitelor boli.

De cele mai multe ori, bem apa foarte putina in comparatie cu necesitatile corpului, pierzand din vedere ca hidratarea necorespunzatoare ne va crea probleme in viitor. Pentru a evita asemenea neplaceri, exista o aplicatie foarte utila, aplicatia Water Drink Reminder. Aceasta ne reaminteste cand trebuie sa bem apa, raportandu-se la greutatea pe care o avem.


Cantitatea de apa consumata trebuie notata in aplicatie pentru ca aceasta sa recalculeze cand este timpul pentru un nou pahar cu apa.

Caracteristicile cheie detinute de aplicatie sunt:

 • urmarire cantitate de apa, care iti va aminti cand si ce cantitate de apa sa bei peste zi
 • cana ce poate fi personalizata si unitati metrice standard
 • se poate seta inceputul si sfarsitul intervalului de urmarire a consumului de apa
 • grafice corespunzatoare consumului
 • sincronizarea datelor greutatii cu app Google Fit
 • sincronizarea datelor greutatii si a consumului de apa cu S Health.

Intr-un program de lucru incarcat, aplicatia va fi foarte utila si este usor de utilizat. Exista trei modalitati de alerta, pe care puteti sa o setati in functie de preferinta: cu sonor, cu vibratie sau doar afisarea pe ecran.

Vezi mai multe detalii despre aplicatie aici: https://www.youtube.com/watch v=CgJYAkhbKus

Google Fit

Aplicatia Google Fit- Fitness Tracking are rolul de a te ajuta in activitatea ta sportiva, fie ca iti place jogging-ul, plimbarile sau mersul cu bicicleta. Aceasta cronometreaza viteza, ritmul, traseul, altitudinea. Pe langa cronometrare, se pot seta obiective cum ar fi pasi, distante, timp, calorii consumate. Un lucru deosebit de util este ca se pot primi recomandari si coaching pentru obiectivele propuse.

 

Aplicatia se poate folosi doar pe device-uri prevazute cu Android. Pentru un corp de invidiat, aplicatia se sincronizeaza cu Water Drink Reminder si in acest fel ai controlul asupra starii de bine si sanatatii tale.

Pentru a vedea cum functioneaza pe ceas cu android: https://www.youtube.com/watch?v=tv0aQQofCNY

ThinkUp

ThinkUp este o aplicatie recomandata de psihologi, terapisti si de profesionisti in dezvoltare personala din intreaga lume.

Ce poti sa faci cu ThinkUp? Te inspiri dintr-o lista de afirmatii si iti creezi propria lista de afirmatii pozitive, pe care le inregistrezi. Pentru a avea 100% rezultate, afirmatiile trebuie inregistrate pe un ton adecvat, pozitiv si plin de insemnatate. Se pot adauga melodii pe fundal, astfel incat experienta sa fie completa.

Dupa inregistrare, este indicat ca 21 de zile sa fie ascultate timp de 10 minute, atat seara, pentru o noapte odihnitoare, cat si dimineata, pentru un boost de energie.

ThinkUp este o aplicatie life changer, care te va antrena sa elimini gandurile negative.

 

Posted in Aplicatii, Fără categorie | Tagged , , , , | Leave a comment

AVI poate fi accesat de pe telefoanele din gama P9 Energy

AVI, asistentul vocal creat de echipa noastră, este disponibil începând de astăzi pe terminalele din gama P9 Energy. Astfel, AVI poate fi utilizat pe 17 smartphone-uri Allview din gamele X4 Soul și P9 Energy, precum și pe terminalul V3 Viper.

Asistentul vocal este disponibil de astazi pentru utilizare si pe terminalele P9 Energy, P9 Energy Lite, P9 Energy S sau P9 Energy Lite 2017 si poate fi descarcat din Google Play Store. Ultima versiune de AVI poate prelua mai eficient rolul de asistent personal datorită funcțiilor de to do list și liste de cumpărături, precum și a contextului inteligent. AVI iti cauta cel mai relevant POI (punct de interes) relationat de comanda ta, precum benzinarii, restaurante traditionale, primarii, obiective turistice si altele.

„Am avut solicitări foarte multe din partea utilizatorilor pentru a extinde utilizarea asistentului vocal și, prin gama P9 Energy, acoperim o mare parte dintre utilizatorii de terminale Allview. Efortul nostru de a extinde folosirea AVI va continua și vom anunța în scurt timp noi funcțiuni pentru primul asistent vocal în limba română”, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul Allview.

Am lansat AVI  anul trecut, având inițial funcțiile de bază ale unui asistent vocal – apelarea contactelor, transmiterea de mesaje text și WhatsApp, modificarea setarilor din telefon sau programarea întâlnirilor. Ulterior, AVI a fost updatat periodic cu funcționalități noi, trecând și printr-o schimbare de design.

Asistentul vocal AVI va fi disponibil în curând și pe alte terminale high-end din gama Allview. Mai multe detalii despre AVI pot fi găsite accesând pagina de prezentare AVI și video-ul de prezentare.

 

 

Posted in Fără categorie, Smartphone, Stiri, Tehnologie, Telefoane | Tagged , | Comentarii oprite

Extindem accesul la asistentul personal AVI pe toate terminalele X4 Soul

AVI, asistentul vocal creat de echipa noastra, va putea fi accesat de pe toate terminalele gamei X4 Soul. AVI a fost recent lansat într-o nouă versiune,  disponibilă în trei variante de limbi (română, engleză și poloneză), cu o interfață îmbunătățită și cu o capacitate sporită de a învăța contextul în care este utilizat.

Pe lângă terminalele X4 Soul Infinity, X4 SoulVision și V3 Viper, AVI va fi disponibil începând de astăzi și pe X4 Xtreme, X4 Soul, X4 Soul Style, X4 Soul Lite, X4 Soul Mini S și X4 Soul Mini.

„AVI este un asistent personal dezvoltat exclusiv pentru terminalele Allview. Am început anul trecut cu un proiect pilot ambițios, care va atinge anul acesta noi orizonturi. Aplicația se dezvoltă etapizat și am ajuns în momentul în care putem extinde utilizarea asistentului vocal pe toate telefoanele din gama X4 Soul”, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul Allview. „Este un proiect cu viziune pe termen lung, echipa noastră de cercetare și dezvoltare va continua să adauge noi capabilități și funcții lui AVI”.

Asistentul vocal AVI va fi disponibil în curând și pe alte terminale high-end din gama Allview. Mai multe detalii despre AVI pot fi găsite accesând pagina de prezentare AVI și video-ul de prezentare.

Descarca AVI aici.

 

Posted in Stiri, Tehnologie, Telefoane | Tagged , , , , , , | Comentarii oprite

Noutatile Android Oreo 8.0

Mult asteptatul sistem de operare Android Oreo 8.0 aduce o serie de noutati, menite sa faca viata utilizatorului mai usoara.  La o prima privire, vei remarca  rapiditatea cu care porneste sistemul de operare, care iti ofera posibilitatea sa intri in aplicatiile tale preferate cat ai clipi. Layout-ul te va inspira sa-ti aranjezi aplicatiile dupa bunul plac, oferindu-ti posibilitatea sa il predefinesti ( 3×4, 4×4, 4×5, 5×5).

In cazul in care ai aplicatii utilizate foarte putin, acum poti sa le ascunzi, astfel incat pe background-ul tau sa se regaseasca aplicatiile folosite cu o frecventa sporita, cum ar fi de exemplu Facebook, Calendar, Istagram, Youtube.

Daca tot am amintit de aplicatii, aici Android Oreo 8.0 te surprinde cu un modul denumit Picture-in-Picture, prin intermediul caruia continutul video redat de o aplicatie va fi afisat intr-un chenar chiar si atunci cand iesi din aplicatia principala, oferindu-ti posibilitatea de a accesa si o alta aplicatie in acelasi timp.

In privinta notificarilor, nu mai este nevoie sa accesezi aplicatiile ca sa le vizualizezi. Notification dots, notificarile ce apar sub forma unui punct plasat pe pictograma unei aplicaţii, iti vor arata rapid noutatile, iar in caz ca nu sunt de interes, le pot sterge cu usurinta.

Pentru a mentine interactivitatea la un nivel optim, sistemul de operare Android Oreo 8.0 vine cu un nou set de emoji complet regandit ca si design, ce contine peste 60 de modele.

Unul din telefoanele Allview care deja a primit Android Oreo 8.0 este V3 Viper, pe care il gasiti aici.

 

 

Posted in Fără categorie, Tehnologie | Tagged , , | Comentarii oprite

Cinci lucruri noi pe care le poate face asistentul vocal AVI

AVI, asistentul vocal creat de echipa noastra, este disponibil, acum, într-o nouă versiune, pe Play Market, cu interfață îmbunătățită și funcții suplimentare, care transformă telefonul mobil într-un asistent personal.


”Scopul nostru a fost, de la bun început, să creăm o soluție, în limba română, care să permită utilizatorului accesul facil la cât mai multe funcții și care să transforme telefonul mobil într-un asistent personal”, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul Allview. ”A treia versiune AVI se apropie și mai mult de acest țel, permițând comunicarea rapidă, modificarea setărilor și funcțiilor, precum și organizarea progamului zilnic”.

Pe lângă funcționalitățile existente, precum apelarea contactelor, transmiterea de mesaje text și whatsapp, pornire bluetooth sau programarea întâlnirilor, AVI vine cu funcționalități noi, pornind de la design complet nou, funcții de creare de liste și de remindere, de liste de cumpărături și cu un context inteligent.

Design nou

 • experiență de utilizare îmbunătățită
 • acces mult mai rapid la comenzi
 • utilizarea funcției swipe pentru acces la organizatorul personal și la informații importante

Asistent personal

AVI poate prelua mai eficient rolul de asistent personal, fiind dotat cu funcția de reminder, care ajută la programarea mai eficientă a întâlnirilor și activităților, la comenzi precum “Adu-mi aminte să sun mâine la bancă”, “Pune-mi întâlnirea mâine la ora 5”, “Fixează întâlnire pentru luni la ora…”, “Amintește-mi că serbarea lui Luca la școala e pe data de 16 decembrie la ora 17″.

Mai mult, utilizatorul poate stabili propria lista de priorități prin funcția to do list, prin care primește dimineața notificări și poate bifa pe parcursul zilei ce a rezolvat.

Lista de cumpărături

Utilizatorul poate pregăti lista de cumpărături și să o modifice prin comenzi:  “Adaugă pe lista de cumpărături lapte”, “Notează pe lista de cumpărături șampanie” sau “Trece pe lista de cumpărături caiete”.

Calendar sărbători

 • utilizatorul este notificat zilnic cu sărbătorile aferente zilei respective
 • asistentul găsește automat în lista de contacte persoanele care își sărbătoresc onomastica și oferă posibilitatea de a le transmite urări personalizate

Context inteligent

Asistentul ține minte ultima locație de interes pentru utilizator și face legătura între comenzile viitoare și locația definită. De exemplu prin comanda “Cum e vremea la Brașov”, AVI va afișa vremea. Dacă următoarea comandă este “Du-mă acolo” va porni navigația către Brașov.

Asistentul vocal AVI este disponibil, în prezent, pe telefoanele din gama X4 Soul Infinity, pe X4 Soul Vision și V3 Viper. În curând va fi disponibil și pe alte terminale high-end din gama Allview.

 

Posted in Fără categorie | Comentarii oprite

V3 Viper, un smartphone elegant și compact: camere foto cu face beauty video și display 18:9

Am lansat astăzi smartphone-ul V3 Viper, cel mai compact din gama Viper, cu display atrăgător de 5,5”și raport 18:9. V3 Viper este un telefon dual sim, primul terminal Allview cu funcția Dual WhatsApp și este dotat cu sistemul de operare Android™ 8.0, Oreo.

”V3 Viper continuă trendul pe care l-am impus cu gama Infinity, telefonul fiind dotat cu display 18:9. Ne dorim să extindem gama telefoanelor cu aspect premium din portofoliul nostru, iar noul terminal Viper răspunde celor mai exigente cerințe. Este un smartphone compact și atrăgător, cu multe funcții utile pentru utilizatorii dinamici care caută rapid soluții pentru rezolvarea problemelor de zi cu zi”, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul Allview.

IML Art

Smartphone-ul este disponibil în trei variante de culori: Black, Silver și Gold. Toate trei beneficiază de tehnologia IML Art, care oferă o strălucire deosebită și un design 3D cu un spate ușor curbat. V3 Viper este mai subțire și mai îngust decât predecesorul lui și poate fi utilizat ușor cu o singură mână.

AVI

V3 Viper este dotat cu asistentul vocal AVI, fiind al treilea telefon din gama Allview, alături de X4 Soul Infinity și X4 Soul Vision, care beneficiază de platforma de inteligență artificială Allview. AVI se află într-un proces continuu de upgrade, echipa noastră pregătind periodic noi versiuni cu funcții suplimentare.

Face beauty video și selfie-uri de grup

V3 Viper este dotat cu o camera frontală de 13MP cu LED flash și funcție de video face beauty care, prin algoritmul funcției de înfrumusețare, detectează automat chipurile chiar și pentru filmări. Funcția Selfie de grup oferă un cadru mai larg pentru selfie-urile cu grupuri mari de persoane, realizându-se din 3 fotografii capturate succesiv. Camera principală este tot de 13MP și este prevăzută, de asemenea, cu funcția de înfumusețare pentru video, precum și cu fast zoom.

Ușor de utilizat

V3 Viper oferă unele dintre cele mai rapide funcții pentru utilizarea aplicațiilor:

 • Notificări rapide (apeluri pierdute, mesaje primite, notificări de pe rețele sociale) printr-o simplă apăsare a ecranului și fără a mai accesa aplicațiile
 • Funcția de căutare rapidă a aplicațiilor
 • Predefinire layout aplicații prin selectarea dimensiunii (3×4, 4×4, 4×5, 5×5), în cazul în care utilizatorul dorește mai puține aplicații sau dorește să le concentreze pe mai puține pagini
 • Clonare date de pe smartphone-ul Android vechi printr-o procedură simplă

Smartphone-ul dispune de o memorie RAM de 3GB, o memorie Flash de 32GB care poate fi extinsă cu un card microSD de până la 128GB în mod single SIM si este dotat cu o baterie de 3000mAh.

V3 Viper va fi disponibil la precomandă începând de astăzi, la prețul de 899 de lei. Mai multe detalii despre noul telefon veți găsi pe pagina de produs V3 Viper.

 

 

 

 

 

Posted in Fără categorie | Comentarii oprite

AVI – Asistentul tău vocal în limba română!

X4 Soul Infinity și X4 Soul Vision sunt smartphone-urile care ți-l prezintă pe AVI, primul asistent vocal în limba română. Activează-l printr-o simplă apăsare de buton și îți va face viața mult mai ușoară. De câte ori și s-a întâmplat să fii la volan și să fii nevoit să trimiți un mesaj urgent? Sau să verifici dacă mergi pe drumul mai puțin aglomerat? Ori să apelezi persoana spre care te îndrepți, să anunți că vei întârzia câteva minute? Nu trebuie să-ți pui viața în pericol făcând toate astea.

Ce poate face AVI pentru tine?


-          Poate apela contacte. Trebuie doar să îi spui pe cine vrei să apelezi și de pe ce SIM.

-          Poate trimite mesaje. Nu trebuie doar să îi spui către cine ci îi poți dicta mesajul și AVI îl va scrie pentru tine! În plus, AVI te poate ajuta să trimiți mesaje pe WhatsApp și să postezi pe Facebook!

-          Ești la volan și nu poți scrie destinația dorită? Spune-i lui AVI unde vrei să mergi și îți va arăta traseul în aplicația ta preferata de navigație.

-          În plus, AVI te va ajuta să îți îmbogățești cultura generală! Poți pune oricând întrebări legate de artă, fizică, matematică, biologie, istorie și anatomie.

-          AVI nu cânta, dar te poate ajuta să asculți muzica preferată! Trebuie doar să îi spui: „Cântă un colind”!

-          Timpul este prețios! AVI îți stă oricând la dispoziție și îți va porni aplicațiile dorite: camera, lanterna, etc!

-          Vrei să aflii prognoza vremii? Spune-i lui AVI  orașul de interes pentru tine!

-          Mai mult, precum un asistent personal, AVI îți poate programa întâlnirile în calendar!

Precum ți-am promis, asistentul tău vocal va învăța din ce în ce mai mult! Te-ai gândit cum fi să ai un asistent personal care să te ajute să îți completezi lista de cumpărături sau chiar să îți organizeze întreaga zi, să îți reamintească care sunt task-urile tale din ziua respectivă?

 

Află mai multe informații legate de AVI aici: https://www.allview.ro/avi/

 

 

Posted in Fără categorie | Comentarii oprite

Digi Mobil anunta modelele de telefoane Allview compatibile cu serviciile Voce 4G (VoLTE) si Voce Wi-Fi (VoWiFi)

Digi Mobil si Allview anunta modelele de telefoane care vor fi compatibile incepand din decembrie cu serviciile Voce 4G (VoLTE) si Voce Wi-Fi (VoWiFi): noile modele din gama Infinity, P7 Lite si P9 Life, produse noi in oferta operatorului, iar dintre modelele existente, P4 Pro, P7 Pro si X3 Soul Style.

Noua gama Infinity este reprezentata in oferta Digi Mobil de modelele X4 Soul Infinity L (Life), S (Speed), N (Night), Z (Bokeh). Gama X4 Soul Infinity a fost creata de la zero de echipa Allview si cuprinde smartphone-uri care evolueaza in acelasi timp cu utilizatorul, avand posibilitatea de upgrade de hardware. Configuratiile cuprind doua variante de procesor (Quad Core/Octa Core), trei variante de memorii RAM (de la 2GB la 4GB) si Flash (de la 16GB la 32GB), precum si patru combinatii de camera foto (camere single si dual camera de pana la 16 MP).

Software-ul pentru aceste modele, ce contine functionalitatea de voce peste 4G, precum si voce peste Wi-Fi, va putea fi actualizat incepand cu 5 decembrie 2017.

Noile modele Allview P7 Lite si P9 Life vor beneficia de serviciile Voce 4G (VoLTE) si Voce Wi-Fi (VoWiFi) inca de la lansarea in oferta Digi Mobil.

In cazul modelelor deja existente in oferta Digi Mobil, software-ul ce contine functionalitatea de voce peste 4G si voce peste Wi-Fi, va putea fi actualizat incepand din decembrie 2017 pentru P4 Pro, si incepand din ianuarie 2018 pentru P7 Pro si X3 Style.

Prin intermediul serviciului Voce 4G (VoLTE), utilizatorii Digi Mobil beneficiaza de conectarea aproape instantanee a apelului, timpul de asteptare din momentul initierii apelului si pana in momentul in care e apelat telefonul unui destinatar din retea, care utilizeaza tot Voce 4G, scazand sub doua secunde.  Totodata, convorbirile prin reteaua 4G au o calitate si claritate a sunetului mult mai ridicate. In plus, este posibila realizarea simultana de apeluri telefonice cu sesiuni de download si streaming la viteze 4G.

Noul serviciu Voce Wi-Fi, bazat pe tehnologia Voice over Wi-Fi (VoWiFi), asigura o acoperire mai buna a retelei in spatii cu semnal redus sau chiar si fara semnal de retea mobila. Apelul se realizeaza prin reteaua wireless proprie a utilizatorului, daca acesta este abonat si la serviciul de internet fix de mare viteza Digi Net Fiberlink, sau prin reteaua nationala de hot-spot-uri Digi Wi-Fi. Serviciul va fi disponibil pentru abonatii Digi Mobil incepand cu luna ianuarie 2018.

Serviciile Voce 4G (VoLTE) si Voce Wi-Fi (VoWiFi), precum si activarea acestora sunt gratuite pentru toate abonamentele din oferta.

Telefoanele Allview din oferta Digi Mobil pot fi achizitionate cu abonamentele Digi Mobil Optim, integral sau in 24 de rate fara dobanda, cu ratele direct pe factura Digi. Ratele se acorda direct in magazinele Digi si punctele de prezenta RCS & RDS, prin creditul „ING Acum”. Programul de rate este destinat tuturor clientilor Digi Mobil care se califica uzual pentru un credit de nevoi personale, in conditiile oferite de ING. Rata lunara pentru fiecare model este de: P7 Lite – 13 lei/luna, P9 Life – 19 lei/luna, noile modele din gama Infinity: X4 Soul Infinity L – 29 lei/luna, X4 Soul Infinity S – 37 lei/luna, X4 Soul Infinity Z – 46 lei/luna, P4 Pro – 10 lei/luna, P7 Pro – 18 lei/luna si X3 Soul Style – 29 lei/luna. Ratele mentionate sunt valabile la plata unui avans.

 

24 noiembrie 2017

Digi Mobil este serviciul de telefonie mobila din portofoliul RCS & RDS, unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicattii din regiune care furnizeaza servicii in Romania, Ungaria, Spania si Italia. Reteaua Digi Mobil din Romania este construita si functioneaza in tehnologiile 3G si 4G,  in benzile de frecventa 900 Mhz (3G), 2100 Mhz (3G si 4G LTE FDD in banda 1),  2600 Mhz (LTE TDD in banda 38 si 3700 LTE TDD in banda 43).

 

 

Posted in Fără categorie | Comentarii oprite