Seria Allview V4 Viper- Ergonomie, eleganță și vizualizare completă

 

Cu mare bucurie anunțăm lansarea seriei V4 Viper care include două terminale compacte, descrise prin ergonomie și experiență de vizualizare extinsă.

V4 Viper deschide seria și va fi urmat, în octombrie, de V4 Viper Pro. Ambele terminale utilizează soluția “water drop” pentru inserarea camerei frontale în display pe o suprafață minimă, lăsând aproape integral suprafața ecranului la dispoziția utilizatorului.

V4 Viper oferă vizualizare superioară, performanțe  sporite, ergonomie și eleganță.

Design cu stil

Subțire, îngust, cu străluciri vibrante, V4 Viper este un device subtil, în trend, care, datorită formei speciale și fineții date de colțurile rotunjite, oferă o experiență plăcută la atingere și ergonomia dorită.

Cu rate de contrast superioare și culori intense, display-ul de 5,7” include un mod inedit de integrare a camerei frontale, de tip water drop, care oferă o zonă de interacțiune vizuală completă.

AI pentru optimizare și fotografii memorabile

Datorită sistemului de operare Android™ 9.0 Pie™ și a procesorului  Helio A22 cu AI integrat, interacțiunea utilizatorului cu telefonul va fi optimizată,  iar toate procesele vor fi aliniate la obiceiurile de utilizare, optimizând consumul de energie.

Inteligența Artificială intervine în realizarea unor fotografii de invidiat și pentru a da viață celor mai frumoase amintiri cu camera principală de 8MP. Telefonul ajustează parametrii camerei foto la valorile optime, în funcție de locul, lumina și obiectele sau personajele prezente în fotografie. Camera secundară este prevazută cu funcții de înfrumusețare și adăugare efecte amuzante pentru selfie-uri creative.

Ușurință în utilizare și securitate sporită

V4 Viper permite interacțiunea prin smart gesture pentru accesul rapid în aplicațiile favorite sau pentru deblocarea device-ului. Terminalul dispune de deblocare facială și de fast fingerprint unlock, toate informațiile utilizatorului fiind păstrate în siguranță.

System manager avansat

System manager-ul terminalului include funcții smart, precum power manager, memory clean, app autoboot, auto clean, care optimizează performanțele telefonului, reducând simultan consumul de energie și extinzând autonomia device-ului.

Descoperă smartphone-ul V4 Viper  aici.

 

This entry was posted in Fără categorie, Smartphone, Stiri, Telefoane and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.