Dictionar explicativ, vremea online si tetris 3D pentru telefonul tau H1 Thin

Toate aceste aplicatii sunt compatibile cu telefonul tau H1 Thin si pot fi descarcate din Allview Store sau de pe site-ul nostru la sectiunea aplicatii Java. Tot acolo te astepta multe alte jocuri distractive.

Dictionary 9
Cautare instantanee pe masura ce tastezi, utilizare offline si 1,5 milioane de cuvinte sunt doar cateva din caracteristicile pe care le vei aprecia la nou tau Dictionar explicativ englez. De fiecare data cand intalnesti un cuvant nou in engleza vei avea acest mare dictionar la indemna in telefonul tau. Dictionary 9 are doar 2 MB si 107267 explicatii, 6 marimi de font text disponibil si este foarte usor de folosit.

Accu Weather
Vrei sa stii cu ce sa te imbraci dimineata inainte sa te dai jos din pat? Acceseaza vremea din telefonul care tocmai ti-a dat desteptarea. Instaland Accu Weather vei avea acces la cele mai precise si noi informatii legate de starea vremii fara niciun fel de efort. Trebuie doar sa setezi locatia care te intereseaza si telefonul iti va lumina sau iti va innora ziua cu stirile lui.

Tetris 3D
Stim cu totii acesta este un joc numai bun de jucat in timpul liber. Dar varianta 3D o cunoasti? Cu H1 Thin o vei putea incerca oricand. Va reamintesc ca scopul jocului este sa completezi o linie cu caramizi fara spatiu care odata completa va disparea. Cu fiecare nivel terminat dificultatea jocului, stabilita de formele si viteza pieselor, va fi din ce in ce mai mare. Dupa nivelul 5 punctajul pentru fiecare linie eliminata creste. Jocul se incheie cand “constructia” ta ajunge la tavan si nu vei mai avea loc pe ecran unde sa aranjezi caramizile. La sfarsit in functie de rezultat iti poti inscrie numele in lista cu scoruri. Mult succes si mullta rabdare pentru a invinge toate nivelurile iti dorim!

This entry was posted in Aplicatii. Bookmark the permalink.

Comments are closed.