Am lansat un nou smartphone Android Dual SIM – P2 AllDro

Anul il incepem in forta cu lansarea telefonului P2 AllDro. Acesta ruleaza sistemul de operare Android 2.3.5, are un ecran de multitouch capacitiv de 3,5”, camera foto principala de 5 MP, sistem de navigare GPS si conectivitate la internet prin 3G HSPDA si Wi-Fi.

P2 AllDro acopera toate posibilitatile de conectare la internet. Prin conexiunea Wi-Fi sau 3G, noul telefon realizeaza streaming video direct in paginile web si acceseaza email-ului, retelele sociale si alte aplicatii din interfata sa personalizata. De asemenea, prin functia Hotspot aparatul se transforma intr-un router 3G care permite conectarea a 8 dispozitive la internet de mare viteza – HSPDA.

Pentru a capta momentele importante, P2 AllDro are o camera principala de 5 MP care surpinde toate detaliile unei fotografii prin functiile speciale: autofocus, panoramic, detectia fetei si smile shot. Mai mult, camera inregistreaza video la o rezolutie de 480p si 30fps si faciliteaza realizarea apelurilor video in cele mai bune conditii.

P2 Alldro isi confirma utilitatea si prin asistenta sustinuta pe care o aduce functia sa de navigare GPS. Pentru a ajunge rapid oriunde, noul smartphone are functia GPS care gaseste cea mai simpla cale catre destinatie in hartile electronice disponibile.

In completarea functiilor de mai sus, smartphone-ul are trei aplicatii Allview preinstalate: AllNews, Selfcare Stunnel si AplyStore. In AllNews pot fi consultate cele mai noi stiri din toate domeniile de interes, in AplyStore se pot descarca aplicatii si jocuri gratuite iar in Selfcare se gasesc informatii utile in configurarea si utilizarea telefonului.

P2 AllDro poate fi gasit in retelele de magazine partenere si in mediul online la pretul de 749 lei. Mai multe informatii despre noul produs puteti gasi pe site-ul producatorului la adresa www.allview.ro.

This entry was posted in Stiri, Telefoane and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.