Descopera smartphone-ul cu cel mai mare display

Astazi lansam P5 Qmax, smartphone-ul cu cel mai mare ecran din gama noastra. Acesta se remarca prin display-ul MVA de 5,3”, care ofera unghiuri sporite de vizualizare, beneficiind de un contrast puternic si culori vii, procesorul cu patru nuclee si camera foto/video de 8MP, model OV8830.

P5 Qmax este produsul potrivit pentru a-l avea alaturi de tine in vacanta si nu numai. Este un device cu ecran generos, util pentru o navigare facila pe internet, pentru ascultarea melodiilor si vizualizarea filmelor preferate, pentru navigare GPS si pentru redescoperirea placerii de a te juca. Totodata este un companion ideal pentru nevoile de business, oferind acces rapid la e-mail-uri si documente importante, acestea fiind usor de citit si de redactat.

Display-ul de 5,3” cu rezolutie 960x540px (240 dpi) si design-ul atragator al produsului, ce masoara doar 9,9 mm grosime, ofera solutia ideala pentru urmarirea cu usurinta a filmelor HD preferate si vizualizarea tuturor detaliilor. Utilizand o pereche de casti, veti beneficia de un sunet de calitate datorita amplificatorului audio Yamaha.

P5 Qmax are integrat un puternic procesor Quad Core tactat la 1,2 GHz care face fata cu brio tuturor solicitarilor, iar in combinatie cu memoria RAM de 1 GB si sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean ofera suportul necesar pentru rularea fluenta a celor mai pretentioase aplicatii si jocuri 3D. Camera de 8MP model OV8830 ofera functii precum HDR, Time lapse, Fotografiere continua, Beauty shot si filmare HD.

Produsul sub marca Allview dispune de o baterie generoasa de 3000 mAh care ofera o autonomie de 480 de minute in convorbire si de 400 de ore in stand by.

Smartphone-ul are preinstalate aplicatii utile precum Office Suite Viewer pentru vizualizarea documentelor de tip word, ppt, xls, Gameloft Live de unde se poate descarca gratuit mult indragitul joc Asphalt 6 Adrenaline si este securizat prin Bitdefender Premium, versiune valabila 90 de zile.

This entry was posted in Electronice, Smartphone, Stiri, Tehnologie, Telefoane. Bookmark the permalink.

Comments are closed.