4 aplicatii de business pentru smartphone-uri si tablete

In mediul business, mobilitatea a devenit tot mai importanta fiind esential sa poti avea acces la informatii oricand, oriunde. Dezvoltatorii de aplicatii mobile au gasit solutii inedite pentru folosirea tabletei si a smartphone-ului pentru sarcinile de serviciu.

Am alcatuit pentru tine topul celor 4 aplicatii de business care pot ajuta la eficientizarea procesului de afaceri.

Evernote

Evernote este o aplicatie de tip cloud care ajuta la gestionarea si sincronizarea cu smartphone-ul/tableta a notitelor si documentelor. Aplicatia poate stoca o varietate de informatii: de la note, fisiere audio si imagini, pana la liste de sarcini. De asemenea, pentru a gasi mai usor informatiile, Evernote ofera posibilitatea etichetarii individuale a notitelor.

Accomplish

O alta aplicatie care ajuta la organizarea eficienta a timpului. Accomplish are un design elegant si usor de folosit. Aplicatia ofera posibilitatea de a crea noi taskuri, de a schimba culorile pentru o vizibilitate mai buna si de a adauga termenul limita pentru finalizarea acestora. Accomplish se sincronizeaza cu Calendarul Google, pentru o mai buna gestionare a informatiilor.

Trello

Trello este o aplicatie destinata managementului eficient al proiectelor. Aplicatia poate fi administrata atat de catre “organizator” cat si de coechipierii acestuia. Trello ofera membrilor proiectului posibilitatea sa comunice intre ei si sa lase comentarii. Aplicatia se poate imparti in coloane, in cadrul carora se pot adauga note care contin toate infomatiile necesare: membrii proiectului, termene limita, documente si poze.

Addappt

Addappt poate fi considerata o alternativa eficienta pentru agenda de contacte a telefonului. Aplicatia ajuta la actualizarea automata a tutoror informatiilor pentru fiecare persoana inregistrata din agenda. O data ce contactele sincronizate cu aplicatia Addappt isi schimba numarul de telefon sau adresa de email, aceste informatii vor fi automat actualizate in telefon. Astfel, informarea directa a persoanelor din agenda asupra schimbari datelor de contact email, vor fi de domeniul trecutului.

This entry was posted in Aplicatii, Smartphone, Stiri, Tableta, Tehnologie, Telefoane. Bookmark the permalink.

Comments are closed.