Încearcă noi experiențe, cu Soul X5!

Soul X5 , telefonul care te învață, te asistă, te distrează!

Gama Soul de la Allview introduce în scenă Soul X5, un dispozitiv care va capta toate privirile în perioada următoare.  Telefonul beneficiază de inteligență artificială integrată într-un design futurist, la un preț fără concurență.

FunEmoji este vedeta absolută a lui Soul X5, o funcție specială, care permite utilizatorului să își transpună mimica și vocea într-un personaj haios și să împărtășească experiența sa direct pe rețelele de socializare. Aplicația va deveni disponibilă în septembrie și pentru deținătorii de Soul X5 Pro, așa că vă recomandăm să stați prin zonăJ

Soul X5 este inovator și când vine vorba despre a-i “citi” comportamentul utilizatorului. Telefonul învață de la o zi la alta mai multe despre nevoile și dorințele tale și se grăbește să se conformeze acestora. De exemplu, camera telefonului identifică imaginea și își adaptează setările automat, asfel încât să livreze o fotografie perfectă.

Camerele telefonului Soul X5 de la Allview te vor transforma practic într-un fotograf profesionist. Fie că e vorba de camera duală (16MP+5MP) a dispozitivului, fie de camera frontală a acestuia (16MP+AI), tehnologia permite realizarea de fotografii spectaculoase, cu efecte de profunzime, similare cu cele obținute folosind un DSLR. Procesorul Mediatek Helio P22 dispunde și de un nou sistem electronic de stabilizare al imaginii, astfel încât camerele focalizează rapid și precis.

Și la Soul X5, o vei întâlni pe AVI, care între timp și-a mai dezvoltat câteva skill-uri pentru a te înțelege și mai bine. Soul X5 dispune de noul Visual UI 3.0. Swipe, care îți permite să ascunzi Notch-ului și funcțiile home, back, history, dar și să le reiei doar printr-un swipe. Visual UI 3.0. Swipe îți manage-uiește inteligent datele și aplicații și îți conservă bateria.

Cu un display de 5.86” IPS INCELL și un raport 19:9, Soul X5 îți oferă recunoaștere facială, pentru mai multă securitate. Telefonul este disponibil la prețul de 1099 de lei, dar dacă te grăbești și îl precomanzi, îl primești la pachet și cu un Allwatch V gratuit. Descoperă și alte surprize, pe www.allview.ro/soulx5.

 

 

This entry was posted in Fără categorie and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.