Utilizatorii de telefoane Allview, asigurați în cazul situațiilor extreme

 

Ro-Alert este integrat pe toate telefoanele Allview lansate pe piață începând cu 2018

Am încheiat integrarea sistemului Ro-Alert pe toate terminalele incluse în portofoliul nostru din 2018 până în prezent.

Producția soft-urilor care integrează sistemul Ro-Alert a debutat anul trecut, în prezent, procesul fiind încheiat pentru toate telefoanele lansate de Allview în 2018 și 2019.

Odată cu decizia autorităților de a crea un sistem de alertare a populației, am devenit preocupați de realizarea compatibilității produselor noastre cu acesta. Am dezvoltat soft-uri pentru telefoanele pe care le avem în portofoliu, iar, în acest moment, toate device-urile lansate din 2018 până în prezent, dar și parte dintre terminalele lansate anterior, au sistemul Ro-Alert integrat. Continuăm dezvoltarea, astfel încât absolut toți utilizatorii de telefoane Allview să fie protejați în cazul situațiilor extreme, prin primirea notificărilor sistemului Ro-Alert.

Pe lângă dezvoltarea de softuri care să deservească standardele de comunicare existente, ne axăm pe actualizarea patch-urilor de securitate, pentru că siguranța datelor utilizatorilor noștri este în centrul atenției noastre, a explicat Lucian Peticilă, CEO Allview.

Echipa R&D a companiei a reușit, în decursul unui an, integrarea sistemului Ro-Alert în peste 50 de terminale ale gamelor Soul (X6, X5, X4), Viper, Young etc. Compatibilitatea telefoanelor Allview cu sistemul Ro-Alert poate fi verificată pe https://www.allview.ro/, pentru fiecare model în parte.

Sistemul Ro-Alert este implementat de Ministerul Afacerilor Interne, prin Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și este utilizat în situaţii majore în care viaţa şi sănătatea oamenilor sunt puse în pericol, cum ar fi fenomene meteo extreme, inundații amenințătoare, atac terorist sau alte situații care amenință grav comunitățile.

 

This entry was posted in Fără categorie, Smartphone, Stiri, Tehnologie, Telefoane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.