Va prezentam tableta AllDro2 Speed HD

Va aflati in cautarea unei tablete performante cu ecran de 8 inch la un pret avantajos? Va prezentam cea mai noua tableta Allview – AllDro2 Speed HD. Tableta ruleaza sistemul de operare Android 4.0 si are un ecran multitouch HD proportionat 4:3, un procesor Cortex A8 la 1,2 GHz, doua camere foto, memorie flash de 8GB, memorie RAM de 1 GB si conectivitate la internet prin Wi-Fi si 3G prin dongle.

Este usor de retinut fata de celelalte modele fiind prima tableta din gama care integreaza technologia Wi-Fi Direct prin care este posibil transferul rapid de fisiere catre orice dispozitiv echipat cu aceasta functie.

Datorita ecranului multitouch HD si a procesorului grafic quad core Mali 400 integrat, AllDro2 Speed HD va ofera experiente multimedia surprinzatoare. Tableta permite vizualizarea filmelor si a imaginilor la standarde HD si deschide videoclipuri direct in interiorul paginilor web prin intermediul suportului Flash Player si HTML 5. Mai mult, printr-un cablu HDMI tableta poate fi conectată la televizior devenind un multimedia player care reda fotografiile, videoclipurile si filmele pe televizor la rezolutie FullHD.

AllDro2 Speed HD este disponibila in versiune alba si neagra si poate fi achizitionata atat din magazinul online Allview cat si din retelele de magazine partenere la pretul de 799 lei. Accesati site-ul nostru la adresa www.allview.ro. pentru a descoperi toate functiile noii tablete. De asemenea, va asteptam pe facebook sa ne impartasiti parerile voastre legate de AllDro2 Speed HD.

This entry was posted in Stiri, Tableta and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.