Descopera cel mai nou smartphone Allview!

Luna viitoare ne pregatim de lansarea unor noi produse. Primul dintre ele este smarphone-ul P4 AllDro. Cu ocazia prelansarii acestui telefon va oferim posibilitatea de a castiga pe pagina noastra de facebook un voucher de pana la 200 de lei care va putea fi folosit la achizitionarea telefonului.

Perioada de inscriere pentru castigarea voucher-ului este  31 iulie – 08 august 2012.

Pentru a castiga voucher-ul cu valoarea maxima trebuie sa accesati aplicatia dedicata (http://www.facebook.com/allview/app_200328890006489) si sa urmarati pasii prezentati: dati “like” paginii Allview pentru un voucher de 100 lei, postati pe peretele vostru pentru a mai adauga 50 lei si invitati prietenii sa participe pentru inca 50 lei. Daca realizati toti pasii castigati un voucher de 200 lei pe care il poti utiliza la achizitionarea smartphone-ului P4 Alldro care va fi lansat in 8 august 2012.

Toti cei inscrisi vor primi in data de 9 august un cod unic de reducere pe adresa de e-mail furnizata in formularul aplicatiei, pe care il vor putea folosi la achizitia smarphone-ului din  shop-ul online Allview prin introducerea codului in campul „CODURI PENTRU DISCOUNT”. Codurile vor fi valabile in perioada 10 august 2012 – 20 august 2012.

Cum vi se pare cel mai nou smarphone Allview la prima vedere? Asteptam parerile voastre pe facebook!

This entry was posted in Concursuri, Stiri and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.