Noul flagship Allview este aici si ai sansa sa il castigi!

Astazi avem placerea sa va prezentam cel mai nou smartphone din gama Soul, este vorba despre X2 Xtreme. Device-ul mentine design-ul elegant al gamei Soul si se potriveste perfect oricarei activitati, fie ca este vorba despre divertisment, relaxare sau business.

Design-ul X2 Xtreme este unul aerisit si elegant, cu un display generos de 6”, cu rezolutie uluitoare QuadHD (2560×1440 pixeli), rezolutie ce o depaseste pe cea a multor televizoare.

Noul flagship Allview dispune de un sistem de deblocare pe baza de amprenta ce asigura un nivel sporit de protectie a datelor. Pe langa deblocarea device-ului, tot prin folosirea amprentei, utilizatorul poate cripta cu usurinta fisiere.

Daca esti pasionat de fotografie, X2 Xtreme este smartphone-ul perfect pentru tine!

X2 Xtreme are doua camere ultra performante cu functii uimitoare. Camera frontala de 8MP si cea principala de 24MP, camera principala are 6 straturi de lentile si este protejata de un strat de sticla Safir. De remarcat sunt cele 2 LED-uri de mare intensitate ale flash-ului camerei principale care au tonuri diferite de culoare, lumina „calda” si „rece”, pentru ca imaginile sa aiba cel mai natural aspect. Mai mult, device-ul realizeaza filmari la rezolutie 4K, atat ziua cat si noaptea, si poate captura imagini in timpul filmarii prin utilizarea butonului dedicat accesului la camera ce se afla pozitionat pe rama telefonului.

Afla mai multe detalii despre X2 Xtreme si surprizele pe care Allview le-a pregatit cu aceasta ocazie, accesand www.allview.ro/x2xtreme si pagina de Facebook Allview Mobile.

Si daca iti doresti acest device, te invit sa te inscri in concurs! Raspunde corect la intrebarile din chestionar si poti castiga unul din cele 4 smartphone-uri X2 Xtreme sau un voucher de reducere de pana la 20%.

 

 

 

This entry was posted in Concursuri, Promotii, Smartphone, Stiri and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.