WI7 Android este tableta perfecta pentru relaxare la un pret special!

Allview lanseaza astazi o noua tableta menita celor care sunt mereu in miscare si mereu conectati la internet. Noua tableta WI7 Android este o tableta de dimensiuni mici, usor de transportat si accesibila in orice moment.

WI7 Android are un display de 7″ si rezolutie de 1024×600 pixeli si datorita procesorului Intel® Atom™ Quad Core de care dispune, device-ul ofera un timp de raspuns foarte mic, cea ce va face navigarea pe internet o adevarata placere.

Tableta dispune de un numar de aplicatii si functii care vor transforma toate amintirile tale intr-un format creativ si interactiv. Fie ca este vorba de filmari sau fotografii, toate monentele tale speciale prin viata! WI7 Android dispune de aplicatii si functii distractive, iata numai cateva dintre ele:

  • Movie Studio – Aplicatia preinstalata prin care creezi colaje de videoclipuri, editari profesionale si efecte de tranzitie ce aduc un plus de stil.
  • Daydream – Functia transforma tableta intr-o rama foto digitala cu multiple afisari creative.
  • Intel® Smart Video – Functia reduce zgomotul imaginilor si imbunatateste calitatea clipurilor redate.

Descopera aici puterea de procesare a tabletei si specificatiile care contribuie la rapiditatea si fluiditatea cu care Wi7 Android  functioneaza, toate la un pret special!

 


 

This entry was posted in Tableta and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.