Am lansat Wi901N si Wi1001N, doua tablete Windows dotate cu tastatura

Am lansat astazi tabletele Wi901N si Wi1001N, doua dispozitive prevazute cu tastatura, care ruleaza sistemul de operare Windows 10 cu Office Mobile inclus.

Mobilitatea si flexibilitatea sunt doua elemente esentiale care ne asigura confortul necesar pentru a face fata ritmului alert de zi cu zi. Tabletele pe care le lansam astazi sunt destinate utilizatorilor aflati in cautarea unor solutii inteligente, care sa raspunda atat cerintelor profesionale cat si nevoii de divertisment. Va invitam sa descoperiti astfel o interfata familiara, usor adaptabila oricarui stil de viata sau mediu de activitate”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Display-urile IPS LCD de 8,9 si, respectiv 10 inch redau imagini si clipuri video in culori vii, cu o luminozitate adaptata mediului si un unghi larg de vizualizare. In plus, interactiunea cu touchscreen-ul se face facil, aspect care va contribui indeosebi la imbunatatirea performantelor in gaming.

Tastatura ergonomica se ataseaza usor prin conectorul tip Pogo pin, tableta devenind astfel un netbook util atunci cand situatia o impune.

Cele doua tablete sunt echipate cu procesor Intel Quad Core, ce se evidentiaza atat in multitasking cat si prin consumul redus de energie. Tabletele au memorie RAM de 2GB DDR3, iar memoria Flash de 32GB poate fi suplimentata cu ajutorul unui card microSD de pana la 128GB.

Sistemul de operare Windows 10 cu Office Mobile inclus iti permite accesul intr-o interfata cunoscuta si intuitiva, in care spatiul personal este delimitat de cel profesional prin profiluri diferite. Mai mult, dispozitivele pot sincroniza datele cu cele din smartphone, indiferent de sistemul de operare al acestuia din urma.

Tabletele sunt prevazute cu cate doua camere utile atat pentru imortalizarea momentelor importante cat si pentru apeluri video efectuate prin aplicatii dedicate.

Tabletele Wi901N si Wi1001N sunt disponibile pe baza de precomanda incepand de astazi, la pretul de 899 lei si, respectiv 999 lei. Livrarile vor incepe din 15 iunie.

In perioada 9-14 iunie ai oportunitatea de a castiga vouchere in valoare de 250 ron, respectiv 300 ron pentru tabletele Wi1001N si Wi901N.

Pentru a castiga voucherul in valoare de 300 ron pentru achizitionarea tabletei Wi901N, te invitam sa participi la concurs pe http://wshe.es/DD0srn9q

Pentru a castiga voucherul in valoare de 250 ron pentru achizitionarea tabletei Wi1001N, te invitam sa participi la concurs pe http://wshe.es/lYXD0ddg




This entry was posted in 1i1001n, Aplicatii, Concursuri, Electronice, Evenimente, Fără categorie, intel, lansare, Notebook, officemobile, Promotii, Servicii, Smartphone, Stiri, Tableta, Tehnologie, Telefoane, Vacanta, VIRTUAL REALITY, virtualreality, VR, wi901n, windows, windows10 and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.