ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !

Intră chiar acum în comunitatea Allview și bucură-te de beneficii!

*Valoarea voucher-ului nu poate depăși 25% din valoarea comenzii inițiale și se aplică valorii totale a coșului de cumpărături. Generarea voucherelor de fidelitate este ciclică, de la efectuarea primei comenzi, iar codurile de reduceri vor fi vizibile în contul de client al utilizatorului Allview și vor avea o valabilitate de 6 luni.

Voucherele de loialitate nu se cumulează cu alte oferte speciale, discounturi sau coduri promo.

Exemplu de generare si aplicare voucher: Valoarea comenzii 1=1400 lei, valoarea voucher-ului de 25% din comanda 1=350 lei. Comanda 2=1500 lei, se aplică voucherul, se scad 350 lei, valoare de plată =1150 lei, 25% din valoarea de plată a comenzii 2 =287,5 lei. Comanda 3=1000 lei, se aplica voucherul până în limita de 25% a comenzii, se scad 250 lei, valoare de plata=750 lei. Generarea voucherelor continuă in mod nelimitat.

 

Ai toate motivele să alegi produsele Allview

Campania de fidelizare este special creată pentru ca utilizatorii Allview să aibă acces la tehnologii avansate, indiferent de buget și de periodicitatea cu care realizează achiziții. Astfel, clienții Allview vor beneficia mereu de reduceri la achizițiile viitoare și de cele mai bune oferte. Aceștia vor putea să își schimbe mai des telefonul, să facă daruri inspirate prietenilor și să se bucure de device-urile preferate împreună cu familia, totul cu un buget minim.