ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !

Valoarea voucher-ului nu poate depăși 25% din valoarea comenzii inițiale, este valabil până în 18.09.2019 și se aplică valorii totale a coșului de cumpărături. Generarea voucherelor de fidelitate este ciclică, de la efectuarea primei comenzi, iar codurile de reduceri  vor fi vizibile în contul de client al utilizatorului  https://www.allview.ro/ și vor avea valabilitate de 6 luni.

Campania este astfel creată pentru ca utilizatorii Allview să aibă acces la cele mai performante tehnologii, indiferent de buget și de periodicitatea cu care realizează achiziții de această natură. Clienții care profită de perioada de campanie pentru efectuarea unei comenzi vor beneficia de reduceri consistente la viitoarele achiziții. Aceștia vor putea astfel să își schimbe mai des telefonul, să facă daruri inspirate prietenilor și să se bucure de device-urile preferate împreună cu familia, cu un buget minim.

Exemplu generare si aplicare voucher: valoarea comenzii 1=1400 lei, voucher 25% comanda 1=350 lei. Comanda 2=1500 lei, se aplica voucherul, se scad 350 lei, valoare de plata =1150 lei, 25% din valoarea de plată a comenzii 2 =287,5 lei. Comanda 3=1000 lei, se aplica voucherul până în limita de 25% a comenzii, se scad 250 lei, valoare de plata=750 lei. Generarea vocherelor continuă in mod nelimitat.

 

Accesați regulamentul campaniei aici.

text_chat: