ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Din motive de sănătate și siguranță, showroom-ul Allview este închis. Mai multe detalii aici

Plata online se poate efectua cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Plata prin card este o metodă sigură deoarece datele cardului dumneavoastră nu vor fi stocate de către procesator, ele fiind securizate și criptate. Pentru cumpărător, procedura de plată este foarte simplă:

Pentru a folosi aceasta metodă de plată, nu este necesar să te înregistrezi în prealabil pe site-ul MobilPay , singura condiție fiind să ai un card valabil și suficienți bani pentru a acoperi contravaloarea produselor pe care doresți să le plătești.

  1. Alegeți produsul/produsele dorite de pe site-ul Allview;
  2. Alege ca metodă de plată Plata cu cardul - MobilPay;
  3. Introduceți detaliile cardului dumneavoastră și orice altă informație îți este solicitată in pagina de plată.

Tranzacția este securizată, iar datele dumneavoastra personale ajung direct la bancă, fără a fi stocate pe serverele MobilPayTM.

După procesare, îți va fi afișat rezultatul tranzacției și în funcție de acesta și de politica de livrare a magazinului Allview , vei intra în posesia bunurilor cumpărate.Pentru a putea efectua o plată prin MobilPay, valuta contului de pe care are loc plată trebuie să fie obligatoriu RON. Serviciul MobilPay nu acceptă alte monede în afară de RON.


Mai multe detalii despre plata cu cardul aici : MobilPay - Romania