ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”


Modalități de plată

Îți punem la dispoziție metode diferite prin care să achiți produsele dorite:

Card Bancar (MobilPay Credit Card)

✓ În siguranță și control

✓ Simplu și rapid

Pentru a folosi această metodă de plată, nu este necesar să te înregistrezi în prealabil pe site-ul MobilPay , singura condiție fiind să ai un card valabil și suficienți bani pentru a acoperi contravaloarea produselor pe care doresți să le plătești.

  1. Alege produsul/produsele dorite;
  2. Alege ca metodă de plată Plata cu cardul - MobilPay;
  3. Introdu detaliile cardului tău și informațiile ce îți sunt solicitate în pagina de plată.

După procesare, îți va fi afișată confirmarea tranzacției și în funcție de aceasta și de politica de livrare Allview, vei intra în posesia bunurilor cumpărate. Pentru a putea efectua o plată prin MobilPay, valuta contului de pe care are loc plată trebuie să fie obligatoriu RON. Serviciul MobilPay nu acceptă alte monede în afară de RON.

Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul MobilPayTM, Allview nu solicită și nu stochează detalii referitoare la cardul tău.

Pentru a spori securitatea plăților online, în acord cu ultimele reglementari UE, începând cu 14 septembrie, băncile din Romania vor introduce treptat un nou factor de autentificare. Acest element nou de autentificare îți poate fi solicitat în procesul de autorizare a plății, alături de codul 3D Secure pe care îl primești prin SMS.

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod VV2/CVC2).

 

 

 

       Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzacții. 
       Pentru garantarea siguranței tranzacțiilor, Allview folosește platforma MobilPayTM.

 

Ramburs

Plata se face în lei, integral, la livrare cotelului de către curier.

 

Ordin de plată

Acest tip de plată se face doar în baza facturii proforme trimise de Allview pe adresa de e-mail asociată contului de pe care se plasează comanda.

În contul de Trezorerie de pe factura proforma pot fi efectuate exclusiv plăți dintr-un cont deschis la Trezorerie.

Livrarea produselor se face după confirmarea plății proformei emise în contul specificat în document.

În cazul persoanelor juridice, pentru a intra în posesia coletului sunt necesare actul de identitate și ștampila firmei.