ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

Misiune si valori


Misiune

Misiunea noastra se traduce prin provocare. Provocarea de a raspunde cu un plus de beneficii adaptate cerintelor de pe piata, oferind multiple facilitati clientiilor nostri. Dezvoltam concepte solide, produse la standarde superioare care au la baza un raport pret-calitate foarte corect. Impartasim cea mai frumoasa misiune, aceea de a contribui la crearea unor noi mijloace de comunicare!
Pentru echipa noastra:
Misiunea este de a construi  impreuna un mediu de lucru placut si interactiv. Promovam si sprijinim dezvoltarea profesionala fiind intr-un continuu proces de dezvoltare si perfectionare. Viziune

Credem in schimbare si in capacitatea oamenilor, de a se adapta la aceasta. Ne plac ideile vizionare, conceptele curajoase, indraznete si inovatoare. Promovam creativitatea in toate formele ei si incurajam originalitatea. Resursa noastra principala este dorinta. Dorinta de a fi dinamici, eficienti si inovativi. Impreuna ne cream viitorul!Valori

Valorile noastre se creeaza in jurul tau!

Credem in tehnologie, viteza, inovatie, dar cel mai mult credem in oameni. Stim ca la baza fiecarei povesti de succes se afla comunicarea. Ne place si ne dorim sa comunicam cu tine: responsabil, flexibil, onest si constructiv. Ne place modul complex in care lumea evolueaza, de aceea imbinam tendintele moderne si traditiile, cu principiile sanatoase de business. Compania noastra a inceput ca o afacere de familie. De aceea toate relatiile noastre au la baza trei caracteristici care se regasesc in orice familie: Incredere, Responsabilitate si Respect.