Descopera AVI !

 


Allview impreuna cu partenerul sau autorizat, service-ul Diangi Grup implementeaza programul pilot ”Service Phone”. Programul va incepe de luni, 23 mai 2016 si va fi integrat pentru inceput in locatiile grupului Diangi din Bucuresti si Brasov. Clientii Allview care isi vor aduce aici telefoanele pentru reparatii vor primi la schimb un alt dispozitiv pe care-l vor putea utiliza cat timp terminalul lor se va afla in service.

Scopul proiectului este de a veni in ajutorul clientilor si a diminua disconfortul lor atunci cand un dispozitiv devine nefunctional. ”Service Phone” ii va ajuta astfel pe utilizatori sa nu piarda contactul cu cei dragi sau cu mediul profesional.

Programul Service Phone se va desfasura, in limita stocului disponibil, in urmatoarele centre Diangi: Bucuresti sectorul  6, pe Bdul. Iuliu Maniu nr. 71 si Bdul Timisoara nr. 92, iar in Brasov pe str. Brazilor nr. 61.

Pentru a beneficia de Service Phone, utilizatorii trebuie sa ajunga cu telefonul defect la adresele sus-mentionate. Nu vor fi inlocuite insa dispozitivele care ajung in service prin servicii de curierat.                                                   

Dupa perioada de testare, programul ar putea fi implementat si in cadrul celorlalte locatii partenere.