ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

În perioada 22 - 24 ianuarie ne aflăm într-o minivacanță! Comenzile plasate în această perioadă, se vor livra începând cu data de 25 ianuarie.
Vă așteptăm mesajele pe adresa shop@allview.ro și vă mulțumim pentru înțelegere!

Politica de garantie

 • Garantia se acorda in conformitate cu legile romane in vigoare la data cumpararii.
 • Termenul de garantie curge de la data intrarii bunului respectiv in posesia cumparatorului si este de 24 de luni pentru persoanele fizice si 12 luni pentru persoanele juridice.Produsele resigilate beneficeaza de o garantie de 12 luni. Va recomandam sa verificati completarea certificatul de garantie la locul achizitiei produsului din magazine, iar in cazul achizitiilor online sa pastrati dovada de livrare de la curierat.
 • Potrivit prevederilor legale in vigoare, pentru produsele achizitionate care nu au certificat de garantie inclus, garanția se acorda in baza bonului fiscal lizibil si/sau a facturii fiscale emise in conditiile legii. Informatii pentru preluarea in service a produsului se pot obtine de la magazinul de unde a fost achizitionat produsul, la unul dintre service-urile acreditate, mentionate pe site la sectiunea”parteneri service”, prin telefon la call center sau accesand site-ul www.allview.ro, la sectiunea suport si service, unde trebuie deschis un ticket.
  In lipsa documentelor legale justificative care atesta data achizitiei produsului, S.C. Visual Fan S.A. nu poate acorda garantia conform legii si nu este responsabila in nici un fel de pierderea acestora de catre client/consumator.

 • Pentru baterii se ofera o garantie de 12 luni. In cazul in care in timpul incarcarii se intrerupe sursa de incarcare, caderi si reveniri ale tensiunii la retea, este indicat sa se scoata din priza incarcatorul, pana la revenirea tensiunii pe retea. Pentru pagube/ probleme cauzate de suprasarcini din reteaua elecrica, la revenirea tesiunii de alimentare, SC Visual FAN S.A. nu isi asuma raspunderea.
 • Pentru huse se acorda garantie 1 an.
 • Certificatul de garantie nu acopera prelungirile de garantie acordate de catre unitatile vanzatoare in urma unor promotii. In aceste cazuri va rugam sa contactati comerciantul.
 • Certificatul de garantie trebuie sa fie insotit de factura/bonul de cumparare reprezintand dovada achizitionarii.
 • Toate piesele inlocuite in timpul garantiei devin proprietatea Visual Fan S.A.
 • Anularea garantiei produselor are loc in urmatoarele situatii: (a) nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, punere in functiune, exploatare si intretinere prevazute in documentatia ce insoteste produsul (b) deteriorari mecanice, termice, plastice datorate incendiilor, accidentelor de orice fel, vibratiilor, intemperiilor sau neglijentei in utilizare (c) operarea in afara parametrilor aprobati de producator (e) utilizarea altor accesorii si piese decat cele aprobate de SC Visual Fan S.A.(f) modificarea produsului, inclusiv interventii neautorizate asupra programului software furnizat impreuna cu aparatul, altul decat cel pus la dispozitie in mod oficial de catre producator (g) interventii asupra produsului efectuate de oricine altcineva decat SC Visual Fan S.A. sau a centrelor de service desemnate (h) in cazul in care produsul prezinta urme de contact cu lichid (componente oxidate) (i) defectele de orice fel aparute ca urmare a uzurii in limite normale in urma folosirii produsului.
 • SC Visual Fan S.A. nu este responsabil pentru pierderea sau deteriorarea datelor sau a programelor.
 • SC Visual Fan S.A. nu este responsabil pentru pierderea de profit, pierderea de date, pagube secundare, sau a altor pagube cauzate de esuarea datorita performantei scazute a produselor, sau datorita serviciilor oferite produselor.