ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

Suntem tineri, deschisi si ne place sa inovam. Valoarea companiei noastre este suma valorii tuturor membrilor echipei noastre. Investim in oameni pozitivi si ambitiosi carora le recunoastem performanta. Ne dorim ca partenerii nostri sa intre in contact cu oameni inteligenti care ofera solutii inventive si de incredere.
CV-urile dvs. le puteti trimite pe adresa: hr@allview.ro

 


Despre Allview
Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc, iar in 2013 a lansat primul smartphone single SIM din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Hertegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia si Estonia. Misiunea Allview este oferirea de tehnologii inteligente si accesibile, sub un brand romanesc.
In decursul anilor am incheiat parteneriate solide cu companii prestigioase precum Google®, Microsoft®, Intel®, Mediatek®, SISVEL®, Bluetooth®, Facebook®, Bitdefender®, Gameloft®, MPEG®, NDrive®.