ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Din motive de sănătate și siguranță, showroom-ul Allview este închis. Mai multe detalii aici

Livrare

Livrarea se face doar pe teritoriul României, prin Cargus, în intervalul orar 9.00-17.00, de luni până vineri, la adresa de livrare pe care aţi menţionat-o. Beneficiati de optiunea deschiderii coletului la livrare, pentru a va asigura de conformitatea comenzii.

Termenul de livrare este între 3 şi 10 zile, socotit de la data confirmării comenzii Dvs. Acest termen este orientativ el putând fi modificat din motive independente de voinţa noastră.

In cazul în care după 3 încercări agentul de livrari nu vă gaseşte la adresa de livrare,  va trebui să vă prezentaţi personal la cel mai apropiat sediu Cargus pentru ridicarea coletului.

Important ! Asiguraţi-vă ca adresa de livrare este aceea unde puteţi fi găsit de luni până vineri între orele 9.00-17.00.

Luaţi în considerare faptul că agentul de livrări va încerca 3 zile consecutive dupa ce vă va suna în prealabil.

Daca doriţi să schimbaţi adresa de livrare va trebui să achitaţi o taxă suplimentară către compania de curierat, în caz contar va trebui să vă prezentaţi personal la cel mai apropiat sediu Cargus  pentru ridicarea coletului.

Vă rugăm să vă asiguraţi ca aţi completat corect datele, o adresă sau un număr de telefon incorecte pot duce la întârzierea livrării comenzii.

Dacă este prima dată când comandaţi produse de pe site-ul nostru veţi fi contactat telefonic pentru verificarea şi confirmarea adresei de livrare.

Important! In cazul în care refuzaţi să ridicaţi coletul şi/ sau în eventualitatea altor probleme apărute în timpul procesării comenzii sau a datelor introduse, ne rezervăm dreptul de a opri livrarea produselor către dumneavoastră.

Mulţumim pentru înţelegere !

Pentru produsele a caror pret depaseste suma de 599 RON, transportul este gratuit.

Pentru întrebări şi alte informaţii ne puteţi contacta la adresa de e-mail shop@allview.ro