ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Din motive de sănătate și siguranță, showroom-ul Allview este închis. Mai multe detalii aici

Cum returnez?

 

Daca doriti sa returnati sau sa schimbati un produs achizitionat din magazinul nostru online www.allview.ro sau din showroom-ul din Str. Brazilor, nr. 61, Brasov, il puteti returna catre Visual Fan in termen de 14 zile calendaristice de la primire si se aplica numai pentru persoane fizice.
Plata transportului pentru returnarea produsului in termenul de 14 zile calendaristice este suportata de catre client.
Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice (lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc,) fata de starea produsului in momentul vanzarii acestuia.

Important de retinut este ca:

Produsul este responsabilitatea dumneavoastra pana cand ajunge la noi. Pentru protectia dumneavoastra, va recomandam sa trimiteti coletul cu ajutorul unui serviciu de livrare cu asigurare de valoare a marfurilor.
Cheltuielile de returnare a produsului sunt responsabilitatea dumneavoastra.
Daca returnati produsul catre noi, vom procesa cererea dumneavoastra cat mai curand posibil, in orice caz, in termen de 30 zile de la data receptionarii produsului conform cu politica de retur. In cazul in care produsul returnat corespunde politicii de retur, va vom rambursa pretul produsului in intregime.

Produs defectuos

Daca produsul primit este defect, va rugam sa contactati Departamentul Vanzari Online la numarul +4(0)368 403 160 sau prin e-mail la shop@allview.ro si sa oferiti operatorilor nostri numarul comenzii, numele dumneavoastra si adresa, detalii cu privire la produs, motivul pentru returnare si daca doriti sa il inlocuiti sau sa il returnati. Returnarea se poate face in maxim 14 de zile de la primire.


Am primit produsul gresit

Daca produsul primit este gresit, va rugam sa contactati Departamentul Vanzari Online la numarul +4(0)368 403 160 sau prin e-mail la shop@allview.ro si sa oferiti operatorilor nostri numarul comenzii, numele dumneavoastra si adresa, detalii cu privire la produs, motivul pentru returnare si daca doriti sa il inlocuiti sau sa il returnati. Returnarea se poate face in maxim 14 de zile de la primire.


Codurile de discount si tichete

In cazul in care o reducere a fost aplicata la comanda dumneavoastra originala, suma rambursata va fi cea pe care ati platit-o la achizitie.

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original cu documentatia necesara. Orice suma in bani de restituit catre dumneavoastra se va face prin transfer bancar, dupa furnizarea IBAN-ului si a numelui titularului contului. Adresa de returnare a produselor este: Str. Brazilor nr.61, Brasov, Romania. Visual Fan nu isi asuma responsabilitatea pentru produsele care au fost identificate gresit de catre Cumparator si comandate ferm de acesta.

Limitarea responsabilitatii pentru returnare produse

Visual Fan nu isi asuma responsabilitatea pentru folosirea improprie a produselor, nerespectarea instructiunilor de utilizare a acestora si nu ofera garantie in cazurile de mai jos:

-modificari sau interventii asupra produselor;
-defecte aparute ca urmare a instalarii, utilizarii, intretinerii neadecvate sau neconforme cu instructiunile producatorului;
-defecte cauzate de conditii necorespunzatoare de depozitare sau transport;
-defecte aparute ca urmare a neglijentei in exploatare si supraveghere a produselor;
-cauze de forta majora;
-defecte pretinse sau reale aduse produselor ca urmare a descarcarii si folosirii de programe fara licenta si afectarea sistemul de operare prin virusarea acestuia

Recomandam cumparatorilor sa studieze cartea tehnica a produselor inainte de utilizare, sa respecte toate instructiunile oferite de companie privind folosirea, conservarea si exploatarea la parametrii normali ai produselor si sa efectueze propriile teste inainte de folosirea produselor.

Cumparatorul va purta intreaga raspundere pentru folosirea produselor in conditii neadecvate sau pentru alte aplicatii in afara celor recomandate de companie. Visual Fan preia numai garantia pentru calitatea superioara si constanta a produselor si raspunde pentru calitatea produselor livrate, in termenele de garantie sau valabilitate.