ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

Noutati

Visual Fan (Allview) devine asociat al Headlight Solutions, dezvoltator de soluţii software şi hardware

29.07.2021
  • Visual Fan S.A. anunță preluarea unei participații de 12% din Headlight Solutions S.R.L., companie de tehnologie specializată în cercetare-dezvoltare.
  • Headlight Solutions a înregistrat o cifră de afaceri de 59 milioane de lei (12,03 milioane de euro) în 2020, pe un trend ascendent față de anii precedenți.
Continuare

ALLVIEW A DEBUTAT PE PIAȚA AeRO A BURSEI DE VALORI BUCUREȘTI

26.07.2021  |  Comunicate

Visual Fan, companie românească de tehnologie recunoscută pentru brandul Allview, a debutat astăzi, 26 iulie, pe piața AeRO a Bursei de Valori București.

Compania a derulat un plasament privat de acțiuni noi în aprilie 2021 prin care a atras de la investitorii din piața de capital 15,5 milioane de lei. 

 
Continuare

Acțiunile Visual Fan intră la tranzacționare pe piața AeRO în 26 iulie

22.07.2021  |  Comunicate

Luni – 26 iulie, echipa Visual Fan va suna clopoțelul Bursei de Valori București, cu ocazia începerii tranzacționării acțiunilor companiei la bursă. Acțiunile Visual Fan - deținătoarea brandului Allview, vor intra la tranzacționare pe piața AeRO (segmentul de acțiuni al Sistemului Multilateral de Tranzacționare) sub simbolul bursier ALW. 

Continuare

Allview anunță completarea gamei Soul cu noul model Soul X8 Style

06.07.2021  |  Comunicate

Allview, brandul românesc de electronice, anunță lansarea celui mai nou model al gamei Soul, X8 Style. La fel ca și vârful de gamă – Soul X8 PRO, noul terminal este lansat sub conceptul Touchless, ce integrează un sistem care permite controlul telefonului fără atingere, cu ajutorul căștilor wireless Soul AV1 și AVI.

Continuare

1 din 5 români a ales un televizor Allview, în cadrul programului „Rabla pentru electrocasnice”

24.06.2021  |  Comunicate

Modelele care au înregistrat cele mai multe solicitări provin din gama ePlay, care a fost extinsă cu o nouă generație, ePlay7100, lansată în prima parte a acestui an.

Parteneriatul cu Google Android TV™permite Allview să își dezvolte portofoliul de televizoare performate și eficiente energetic și să revendice poziția de lider al pieței românești de Smart TV-uri cu Android TV™ și Google Assistant™ integrat.

Continuare

Allview lansează Soul X8 PRO, noul flagship cu sistem AI Penta Camera

10.06.2021  |  Comunicate

Soul X8 PRO – un nou device lansat sub conceptul Touchless, ce integrează un sistem care permite controlul telefonului fără atingere, cu ajutorul căștilor wireless Soul AV1 și AVI

Continuare

Descoperă ultimele noutăți!

03.06.2021  |  Comunicate

Allview pregătește lansarea celui mai nou flagship pentru categoria de smartphone-uri. Din teaser-ul transmis reiese că acest model se va lansa sub conceptul TOUCHLESS, fiind integrat într-un sistem ce va permite controlul telefonului fără atingere, cu ajutorul AVI - unicul asistent vocal în limba română și căștilor wireless ce vor aduce utilizatorilor o nouă experiență hands-free, menținându-i mereu conectați.

Continuare

Allview a demarat campania Rabla pentru televizoare

10.05.2021  |  Comunicate

Cea mai nouă campanie de comunicare Allview - desfășurată sub sloganul „Go Green, Go Smart”, aduce utilizatorilor Smart TV-urile gamei ePlay, prevăzute cu sistem de operare Android TVTM, Google Assistant, dar și tehnologii de top integrate, la prețuri competitive, cu discount-uri de până la 400 lei.

Continuare

Allview își face debutul în era tehnologică TOUCHLESS prin lansarea seriei de Smart TV-uri ePlay7100

22.04.2021  |  Comunicate

 Allview anunță astăzi lansarea celei mai noi serii de televizoare inteligente, ePlay7100, ce reprezintă începutul unei noi etape pentru portofoliul de produse al companiei și care integrează controlul vocal TOUCHLESS

Continuare

Noi dezvăluiri privind seria de Smart TV-uri ePlay7100

08.04.2021  |  Comunicate

Vă prezentăm noi detalii privind tehnologiile integrate seriei de Smart TV-uri Allview ePlay7100.

Continuare

Articolele de la 1 pana la 10 din 36 in total

pe pagina