ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

Noutati

Visual Fan a redus TVA-ul la 5% la sistemele fotovoltaice Allview Solar Energy și oferă în luna ianuarie și o reducere între 5% și 15%: oportunități mai mari pentru clienții persoane fizice

16.01.2023  |  Comunicate

Visual Fan anunță modificarea prețurilor pentru sistemele fotovoltaice, conform noii legi intrate în vigoare pe 16 ianuarie 2023. Acestea pot fi vizualizate pe website-ul companiei, www.allview.ro/solarenergy și oferă clienților persoane fizice posibilitatea de a beneficia de prețuri accesibile pentru energie regenerabila. 

Continuare

Visual Fan a achiziționat încă 10% din acțiunile Intervision Trading, distribuitor AKAI

03.11.2022  |  Comunicate

Brașov, 3 Noiembrie 2022. Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea brandului Allview, anunță noi investiții în compania Intervision Trading, distribuitorul exclusiv al brandului AKAI pe piața din România și Europa Centrală și de Est, prin achiziția suplimentară a unui procent de 10%  din acțiunile acesteia. După înregistrarea acestei tranzacții, care marchează o etapă importantă în dezvoltarea și consolidarea companiei, Visual Fan va deține 61% din Intervision Trading. 

Continuare

Allview anunță lansarea a trei noi game de ceasuri inteligente

25.10.2022  |  Comunicate
 • Allview anunță completarea portofoliului de Smart Devices, prin lansarea a trei noi game de ceasuri inteligente: StyFit, OnRun și Connect.
 • Cele trei game de ceasuri inteligente includ un număr de opt ceasuri care pot fi accesorizate atât prin curele standard, cât și prin curele cu imprimeu variat (animal print, floral, marmorat).
Continuare

Visual Fan anunță completarea portofoliului Allview Industry – IMM prin lansarea panoului fotovoltaic industrial de 550 W

20.10.2022  |  Comunicate
 • Visual Fan dezvoltă linia de business Solar Energy, care face parte din strategia Green by Allview, prin completarea portofoliului Allview Industry – IMM cu panoul fotovoltaic industrial de 550 W.
 • Noul panou fotovoltaic industrial de 550 W le oferă clienților soluții avantajoase pentru instalațiile de mari dimensiuni, având ca principal beneficiu reducerea costurilor de montare și ulterior reducerea costurilor cu factura de energie electrică și posibilitatea de a deveni prosumatori.
Continuare

Visual Fan lansează serviciul de consultanță pentru finanțarea IMM-urilor în programele naționale care încurajează eficiența energetică

11.10.2022  |  Comunicate
 • Ca element de noutate în domeniul sistemelor fotovoltaice, echipa Visual Fan, împreună cu partenerii săi, propun accesarea de fonduri europene sau naționale precum: Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM) și Acțiunea 4.1.1. – Programul Operațional Competitivitate (POC).
 • Visual Fan sprijină companiile în demersul lor de a deveni propriul furnizor de energie și să pășească pe drumul sustenabilității prin înrolarea în programele guvernamentale specializate în această direcție.
Continuare

Visual Fan își extinde portofoliul Allview Industry prin lansarea panoului fotovoltaic de 470 W, destinat uzului industrial

27.09.2022
 • Visual Fan își conturează proiectul Solar Energy, prin extinderea portofoliului Allview Industry cu noul panou fotovoltaic de 470 W care oferă o eficiență ridicată de conversie, de 21,6%.
 • Compania oferă, astfel, o gamă diversificată de soluții energetice, potrivite pentru companiile mari consumatoare de energie electrică, cu scopul de a reduce costurile lunare și de a contribui activ la utilizarea energiei regenerabile și nepoluante.
 • Experiența și stabilitatea companiei pe piață, timp de 20 de ani, este datorată inovațiilor adaptate nevoilor în permanentă schimbare ale clienților.
Continuare

Frigiderul care te ajută să devii mai sănătos a fost prezentat în cadrul evenimentului IFA Berlin 2022 de către Allview

02.09.2022  |  Comunicate

ERA Smart Refrigerator, cel mai nou produs adăugat sistemului Allview ERA Health, contribuie, prin multitudinea de funcții și inovații, la conectarea utilizatorilor cu cea mai bună versiune a lor, prin abordarea unui stil de viață sănătos. 

Continuare

Visual Fan anunță completarea portofoliului cu soluții energetice, prin lansarea Kit-urilor fotovoltaice pentru IMM-uri

28.07.2022  |  Comunicate
 • Visual Fan, prin noua linie de business, Solar Energy, anunță completarea portofoliului cu soluții energetice destinate întreprinderilor mici și mijlocii
 • Soluțiile energetice cuprind Kit-uri personalizabile, cu puteri ce au valori cuprinse între 50 și 180 kW
Continuare

Visual Fan va participa la evenimentul Bucharest Tech Week în perioada 17-19 iunie

17.06.2022  |  Comunicate
 • În cadrul evenimentului, compania Visual Fan își va prezenta cele mai noi proiecte, care fac parte din strategia Green by Allview: ERA Health, Solar Energy și Mașina electrică Skywell.
 • Cele mai atrăgătoare promoții oferite publicului participant sunt:

(1)   Energie bonus pentru 1.000 de km/lună timp de 10 ani la achiziția modelului Skywell ET5;

(2)   Discount de 5% din valoarea unui Kit fotovoltaic pentru achiziționarea în perioada stabilită.

Continuare

Visual Fan își extinde portofoliul de produse destinate pieței energiei verzi, prin lansarea diviziei Allview Industry

07.06.2022  |  Comunicate
 • Visual Fan anunță deschiderea unei noi divizii în cadrul proiectului „Solar Energy”, denumită Allview Industry.
 • Extinderea portofoliului companiei cu noi sisteme destinate uzului industrial, include kit-uri cuprinse între 200 kW și 1MW, cu stocare de minim 20% din capacitatea instalată, care se pot personaliza în funcție de necesarul consumatorilor, accesând simulatorul de pe site https://www.allview.ro/solarenergy/#industry
 • Noul proiect este compatibil și îndeplinește condițiile necesare accesării de fonduri prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). 
 • Dorința companiei este de a oferi clienților proiecte complete, venind în întâmpinarea acestora cu servicii de consultanţă, realizare și design de proiect, execuție, inclusiv operare și întreținere a acestora, în cel mai rapid și transparent proces de achiziție.  
Continuare

Articolele de la 1 pana la 10 din 36 in total

pe pagina