ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !

“Un gest mic pentru o fapta mare!”

Un zambet, o mangaiere, un strop de alinare. Ne dorim sa le aducem pe toate pe chipurile cat mai multor persoane aflate in suferinta, iar pentru asta avem nevoie de ajutorul tau. Rezerva-ti cateva clipe pentru a te gandi la cei care se lupta cu o boala necrutatoare si intinde-le o mana de ajutor. Impreuna putem face mai mult pentru ei!

Allview alaturi de HOSPICE Casa Sperantei desfasoara proiectul “Un gest mic pentru o fapta mare!”, un proiect ce vine in ajutorul pacientilor aflati in grija fundatiei HOSPICE Casa Sperantei.

Chiar si gesturile marunte pot avea o insemnatate mare pentru pacienti.

De acum poti adauga la comanda ta pe shop-ul www.allview.ro suma pe care doresti sa o donezi catre oamenii care au nevoie. Fondurile primite vor fi redirectionate Organizatiei HOSPICE Casa Sperantei. Te vom tine la curent cu rezultatele campaniei si iti vom spune cati oameni am reusit sa ajutam. Implica-te si impreuna putem aduce alinare si zambete pe chipurile cat mai multor oameni. Allview si HOSPICE Casa Sperantei va multumesc pentru solidaritate!

HOSPICE Casa Sperantei si Ingrijirea Paliativa

Îngrijirea paliativă îmbunătățește calitatea vieții pacienților și familiilor care se confruntă cu o boală incurabilă, prin prevenirea și înlăturarea suferinței, prin identificarea precoce, evaluarea corectă și tratamentul durerii și al altor probleme fizice, psiho-sociale și spirituale. (cf. OMS 2002)

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundație din țară, care oferă gratuit servicii specializate de acest tip.

Organizația își desfășoară activitatea în Brașov și București, îngrijind copii  și adulți diagnosticați cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere.

HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.