ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

Informatii privind DEEE

 S.C. Visual Fan S.A. respecta prevederile OUG 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE). 

 Transferul de responsabilitate privind colectarea, valorificarea si reciclarea DEEE-urilor a fost facut catre Asociatia ENVIRON.

 Pentru orice relatii suplimentare va rugam sa contactati 031.827.0000

Serviciul de call center este disponibil zilnic, de luni pana vineri, intre orele 9.00 - 18.00

Strada Aromei, nr 88, sector 2, Bucuresti, Tel: 021.528.03.68/69, Fax: 021.528.03.70
www.environ.ro 

 Informatii pentru utilizatorii de aparatura electrica si electronica

 Art. 34/O.U.G. 5/2015

 • DEEE-urile nu se elimina ca deseuri municipale nesortate ci se colecteaza selectiv

• Echipamentele electrice si electronice marcate care fac obiectul OUG 5/2015 se colecteaza selectiv.

• Deseurile de echipamente electrice si electronice sunt nocive si nu sunt biodegradabile. Nu depozitati DEEE in locuri nesupravegheate (langa ghenele de gunoi sau in alte locuri publice). Acestea nu numai ca sunt un pericol pentru mediu dar iau si drumul unei valorificari necorespunzatoare care implica consecinte uneori incalculabile pentru sanatatea umana. 

 Recicleaza impreuna cu noi. La cumpararea unui aparat electric de la Allview puteti aduce unul uzat asemanator la schimb. La Allview puteti preda orice tip de baterii sau acumulatori portabili uzati (fara acumulatori auto).

 Colecteaza selectiv, protejeaza mediul

• Incearca acasa, pe strada si la birou sa dai un exemplu celor din jur: 

- colecteaza separat obiectele din plastic si hartie si depune-le numai in containerele speciale aflate in jurul casei sau in magazine;

- foloseste cat mai putine pungi de plastic (acestea se degradeaza intr-o perioada de cateva sute de ani). Sa ne gandim, de exemplu, ca o punga de plastic pe care o folosim poate o singura data pentru cumparaturi si o aruncam necorespunzator va polua mediul inconjurator pentru noi, copiii si nepotii nostri si probabil pentru urmatoarele 2- 3 generatii. Acelasi lucru se poate intampla cu substantele periculoase care sunt continute in aparatura electrica si care ajung din neglijenta in sol, apa sau aer.

• preda DEEE-urile si toate tipurile de baterii numai la punctele de colectare special amenajate. 

 Numai impreuna putem schimba lucrurile in bine.

Recicleaza pentru o Romanie mai curata!