ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

Noutati

Prin intermediul aplicației Era HoReCa, peste 1000 de restaurante și-au actualizat meniurile conform cerințelor ANPC

16.03.2023  |  Comunicate

Brașov, 16 martie 2023. Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea brandului Allview, anunță rezultatele obținute de la lansarea aplicației Era HoReCa. În doar 3 saptamani, aplicația a depășit pragul de 1000 de reprezentanți ai restaurantelor care au utilizat aplicația și a generat peste 10.000 de rețete. În plus, aplicația a fost îmbunătățită cu un calculator de conversie care transformă cantitatea brută a produselor crude în cantități nete, în funcție de modalitatea de preparare (fiert, prajit, copt și altele).

Continuare

Allview anunță lansarea smartphone-ului Soul X10, primul telefon cu asistent vocal AVI cu ChatGPT integrat, vocalizat în limba română

28.02.2023  |  Comunicate
 • AVI, asistentul vocal în limba romană, utilizează acum un model de limbaj natural antrenat de inteligența artificială. Integrarea ChatGPT îi permite să înțeleagă contextul conversației și să ofere răspunsuri și informații de calitate superioară în timp real, indiferent de subiectul discuției.
 • Din punct de vedere hardware, noul Soul X10 va surprinde utilizatorii printr-un sistem Triple Camera, design captivant, procesor puternic și Android™ 13.
Continuare

Allview Era HoReCa - informațiile cerute de Ordinul nr. 201 / 2022, la câteva click-uri distanță

21.02.2023  |  Comunicate

Allview vine în întâmpinarea unităților de restaurație publică cu un sistem care oferă informații detaliate despre nutrienți, ingrediente, alergeni și aditivi, pentru fiecare rețetă în parte, personalizate cu ingredientele utilizate de către fiecare unitate HoReCa, conform cerințelor legale.

Continuare

Soluții de finanțare nerambursabilă pentru energie regenerabilă, la cheie, pentru IMM-uri

02.02.2023  |  Comunicate
 • Visual Fan sprijină companiile în demersul lor de a deveni independente energetic prin investiții în sisteme de panouri fotovoltaice, la costuri minime, cu ajutorul programelor guvernamentale specializate în această direcție.
 • Portofoliul de panouri fotovoltaice dedicate zonei industriale este completat de un nou model de 650 W.
Continuare

Visual Fan a redus TVA-ul la 5% la sistemele fotovoltaice Allview Solar Energy și oferă în luna ianuarie și o reducere între 5% și 15%: oportunități mai mari pentru clienții persoane fizice

16.01.2023  |  Comunicate

Visual Fan anunță modificarea prețurilor pentru sistemele fotovoltaice, conform noii legi intrate în vigoare pe 16 ianuarie 2023. Acestea pot fi vizualizate pe website-ul companiei, www.allview.ro/solarenergy și oferă clienților persoane fizice posibilitatea de a beneficia de prețuri accesibile pentru energie regenerabila. 

Continuare

Visual Fan a achiziționat încă 10% din acțiunile Intervision Trading, distribuitor AKAI

03.11.2022  |  Comunicate

Brașov, 3 Noiembrie 2022. Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea brandului Allview, anunță noi investiții în compania Intervision Trading, distribuitorul exclusiv al brandului AKAI pe piața din România și Europa Centrală și de Est, prin achiziția suplimentară a unui procent de 10%  din acțiunile acesteia. După înregistrarea acestei tranzacții, care marchează o etapă importantă în dezvoltarea și consolidarea companiei, Visual Fan va deține 61% din Intervision Trading. 

Continuare

Allview anunță lansarea a trei noi game de ceasuri inteligente

25.10.2022  |  Comunicate
 • Allview anunță completarea portofoliului de Smart Devices, prin lansarea a trei noi game de ceasuri inteligente: StyFit, OnRun și Connect.
 • Cele trei game de ceasuri inteligente includ un număr de opt ceasuri care pot fi accesorizate atât prin curele standard, cât și prin curele cu imprimeu variat (animal print, floral, marmorat).
Continuare

Visual Fan anunță completarea portofoliului Allview Industry – IMM prin lansarea panoului fotovoltaic industrial de 550 W

20.10.2022  |  Comunicate
 • Visual Fan dezvoltă linia de business Solar Energy, care face parte din strategia Green by Allview, prin completarea portofoliului Allview Industry – IMM cu panoul fotovoltaic industrial de 550 W.
 • Noul panou fotovoltaic industrial de 550 W le oferă clienților soluții avantajoase pentru instalațiile de mari dimensiuni, având ca principal beneficiu reducerea costurilor de montare și ulterior reducerea costurilor cu factura de energie electrică și posibilitatea de a deveni prosumatori.
Continuare

Visual Fan lansează serviciul de consultanță pentru finanțarea IMM-urilor în programele naționale care încurajează eficiența energetică

11.10.2022  |  Comunicate
 • Ca element de noutate în domeniul sistemelor fotovoltaice, echipa Visual Fan, împreună cu partenerii săi, propun accesarea de fonduri europene sau naționale precum: Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM) și Acțiunea 4.1.1. – Programul Operațional Competitivitate (POC).
 • Visual Fan sprijină companiile în demersul lor de a deveni propriul furnizor de energie și să pășească pe drumul sustenabilității prin înrolarea în programele guvernamentale specializate în această direcție.
Continuare

Visual Fan își extinde portofoliul Allview Industry prin lansarea panoului fotovoltaic de 470 W, destinat uzului industrial

27.09.2022
 • Visual Fan își conturează proiectul Solar Energy, prin extinderea portofoliului Allview Industry cu noul panou fotovoltaic de 470 W care oferă o eficiență ridicată de conversie, de 21,6%.
 • Compania oferă, astfel, o gamă diversificată de soluții energetice, potrivite pentru companiile mari consumatoare de energie electrică, cu scopul de a reduce costurile lunare și de a contribui activ la utilizarea energiei regenerabile și nepoluante.
 • Experiența și stabilitatea companiei pe piață, timp de 20 de ani, este datorată inovațiilor adaptate nevoilor în permanentă schimbare ale clienților.
Continuare

Articolele de la 1 pana la 10 din 36 in total

pe pagina