ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !

În perioada 22 - 24 ianuarie ne aflăm într-o minivacanță! Comenzile plasate în această perioadă, se vor livra începând cu data de 25 ianuarie.
Vă așteptăm mesajele pe adresa shop@allview.ro și vă mulțumim pentru înțelegere!

Dimensiuni (mm): 67x64x105
Greutate (g): 300
Bluetooth V4.1
WiFi
Aplicatie dedicate: Siebo Multiroom
Functie handsfree
Putere: 3W
Baterie: Li Pol 3.7V 1200mA
Autonomie: 4 ore

V-bass

V-bass este proiectat pentru a fi utilizat pe o conexiune wi-fi de acasa. Intr-un mediu de lucru nu va functiona corespunzator datorita firewall-urilor pe reteaua de wi-fi sau diferitelor sisteme de protectie.

Descarcati aplicatia Alexa din Magazin play si creati un cont nou sau creati un cont pe site-ul Amazon Alexa, apoi in aplicatia Siebomultiroom va logati cu contul creat pe sectiunea Alexa.

Este nevoie sa va setati profilul cu informatii despre locatia dvs. in aplicatia Alexa sau pe site. In tarile unde Alexa nu este inca disponibila si locatia nu va fi accesibila.

Da, boxa se poate folosi pe mai multe telefone, cat sunt conectate la aceiasi retea wi-fi.

Pentru a reseta boxa este nevoie sa tinem apasat lung pe microfon. Un interval de 10-15 secunde. Cand boxa se va reseta vom auzi "Factory data reset".

Pentru a sincroniza mai multe boxe este nevoie sa mergem in lista boxelor conectate, de acolo tinem lung apasat pe o boxa si o tragem peste prima. In acel moment boxele se vor sincroniza.

In lista dispozitivelor, In dreapta sus, avem butonul "+", iar de acolo vom urma pasii de conectare pentru noua boxa.

Pentru a reda stereo este nevoie sa sincronizam boxele, iar apoi selectam pe fiecare boxa "L", "R" din dreapta casutei de la fiecare boxa in parte.

Nu, Alexa se poate folosi doar in modul wi-fi.

Da, se poate asculta muzica, dar doar prin redare bluetooth a muzicii din memoria telefonului.

Este nevoie sa va descarcati aplicatia "Amazon Alexa" din Magazin Play, apoi sa va logati in aceasta si din meniul contextual, la sectiunea "Muzica, Video si Carti" sa va asociati contul cu diferiti furnizori. Atentie!Nu toate sunt disponibile in orice tara sau unele sunt contra-cost.  (Ex: TuneIn este gratuit si se poate controla muzica prin Alexa).

Pentru a utiliza boxele este necesar sa descarcati din Magazin Play aplicatia FABRIQ. Dupa descarcarea aplicatiei, va rugam sa urmati pasii: Deschideti aplicatia FABRIQ -> Acordati permisiunile -> Alegeti V-bas in reteaua WiFi> Selectati reteaua WiFi (2.4 GHz) -> Introduceti parola -> Continuati -> Conectati-va la contul Amazon Alexa (in cazul in care nu aveti cont este necesar sa va creati unul). Dupa ce ati finalizat parcurgerea acestor pasi, boxa portabila V-bass va functiona in parametrii optimi.

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes