ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !

În perioada 22 - 24 ianuarie ne aflăm într-o minivacanță! Comenzile plasate în această perioadă, se vor livra începând cu data de 25 ianuarie.
Vă așteptăm mesajele pe adresa shop@allview.ro și vă mulțumim pentru înțelegere!

1- Gateway/Hub


 Are funcția de unitate de comanda prin care controlezi intregul sistem Smart Home, ce poate cuprinde 256 de senzori sau dispozitive care monitorizeaza locuinta sau biroul. Toate actiunile pot fi setate de utilizator din aplicatia Allview Smart Home instalata pe telefon sau tableta.


(Ex: Dupa detectarea miscarii, senzorul de miscare poate declansa o actiune conform scenariilor stabilite de utilizator cum ar fi: aprinderea unui bec inteligent pe timp de noapte, declansarea avertizorului acustic(alarma) si trimiterea de notificare in aplicatia din telefon etc)


2- SmartCam – Functia de camera inteligenta este conceputa la fel ca un dispozitv de monitorizare si securitate pasiva si este utila pentru:


   a- Transmiterea de imagini in timp real catre telefonul utilzatorului prin intermediul aplicatiei;
   b- Inregistrarea in flux continuu imagini din zona monitorizata pe un card microSD (nu este inclus).
   c- Trimitere de notificari la detectarea miscarii in zona monitorizata. Acesta functie poate ajuta la monitorizarea copiilor pe timp de noapte sau poate deveni o alarma veritabila daca este asociata cu un avertizor acustic.
   d- Comunicare bidirectionala cu ajutorul difuzorului si microfonului integrat.
   e- Monitorizare pe timp de noapte cu infrarosu ce capteaza imagini alb/negru.


*camera se poate configura pe device-uri cu rezoluție minimă de 1280x768p

Allview SmartCam 2in1

Pentru a creea o retea Zigbee este nevoie sa apasam pe butonul SET al camerei de 6 ori, fara a avea o pauza mai mare de o secunda intre apasari.

Pentru a reseta camera este nevoie sa tinem lung apasat pe butonul de SET timp de 10 secunde. Cand camera se va reseta led-ul va fi de culoare verde.

Este nevoie sa instalam aplicatia in primul rand. Dupa instalare, din pagina principala a acesteia selectam functia "Scan" si scanam codul QR de pe spatele camerei. Dupa scanarea codului pentru parola selectam "Automat" si apoi pe "Inregistrare". Este nevoie sa debifam punctul  care ne spune sa asociem camera la portal daca aceasta va fi ca si gateway.

Din aplicatie selectam "Camera" din dreapta jos. De aici ne vom conecta la camera apasand pe iconita, iar dupa conectare vom activa functia audio, reprezentata printr-un difuzor, chiar langa numele camerei.

Dupa ce ne conectam la camera din coltul din dreapta jos, apasand pe iconita, in meniul camerei ce se va deschide avem iconita specifica cu semnul unei camere foto. Apasand o singura data se va efectua o poza.

Selectam camera din dreapta jos, dupa asta ne conectam la camera, iar din meniul ei avem iconita specifica unei galerii. Acolo vom gasi pozele facute cu camera.

Daca vom avea un sd card introdus in camera, aceasta va inregistra automat, in bucla, avand posibilitatea de a derula filmarea inregistrata, accesand optiunea Playback care exista inainte de a ne conecta la camera.

Din aplicatie selectam camera din dreapta jos, iar de aici selectam setarile camerei. In noul meniu ce apare schimbam denumirea selectand numele camerei.

Telefoanele cu rezolutia mai mica decat cea a Camerei Smart pot functiona cu aplicatia Wulian, dar nu o pot configura.
Solutia pentru acesta situatie este de face configurarea sitemului de pe un telefon cu display minim HD (rezoluție minimă de 1280x768p). 
Recomandare:
A nu se adauga camera direct ca portal, deoarece cu contul respectiv va puteti conecta pe un alt device fara a reconfigura din nou tot sistemul

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes