ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !
Ca urmare a situației actuale generată de Coronavirus COVID-19, din motive de precauție, echipa Allview își suspendă activitatea cu publicul începând cu 13 martie. Mai multe detalii, aici

 


Smartphone 4G Single SIM
Rezistent la imersia cu lichide sau contactul cu praf conform standarului IP67
Display IPS, 4.5”, 854x480px
Sticla rezistenta la zgarieturi: Corning® Gorilla® Glass 3
CPU: Quad-Core
GPU: Mali 400
Memorie RAM: 2GB
Memorie Flash: 16GB, suporta card microSD de pana la 128GB
OS: Android™ 6.0, Marshmallow
Functie Descarcare accelerata
Camera principala 5MP cu Autofocus
Camera frontala 2MP
Inregistrare video HD
Functii camera: HDR, Panorama, Face beauty
Acumulator 3000mAh


 

E3 Jump

Pentru a reseta telefonul la parametrii initiali va rugam sa efectuati pasii urmatori: Meniu -> Setari ->Backup si resetare-> Resetarea configurarii din fabrica-> Resetati telefonul.

Pentru a vizualiza aplicatiile recent pornite este necesar sa apasati normal pe tasta capacitiva stanga jos marcata cu un patrat si vor aparea tab-urile cu aplicatiile recent pornite. Pentru a le inchide este necesar sa glisati stanga pe fiecare fereastra.

Pentru a vizualiza mai multe informatii despre telefon (Nivelul bateriei, Stare SIM, Informatii IMEI) este necesar sa accesati Meniu->Setari->Despre telefon->Stare.

Pentru a putea instala aplicatiile descarcate de la alte surse, este necesar sa accesati Meniu->Setari-> Securitate->Surse necunoscute – bifat.

Butonul are rolul de a deschide 2 aplicatii favorite, una la apasare scurta si una la apsare lunga. Butonul mai are si functie pentru capturare fotografii cand aplicatia de Camera este deschisa. Pentru adaugarea de aplicatii favorite mergeti in Meniu → Setari → Tasta activare si setati pentru fiecare tip de apasate aplicatia dorita

Pentru acordarea permisiunilor unei aplicatii trebuie sa accesam Meniu -> Setari -> Aplicatii -> Selectam aplicatia si mergem la Permisiuni -> De aici bifam sau debifam permisiunile dorite.

Pentru resetarea preferintelor aplicatiilor(asta include si folosirea implicita a anumitor aplicatii) este nevoie sa accesam Setari -> Aplicatii -> Selectam "Resetare aplicatii" din partea de jos a ecranului.

Pentru a putea instala aplicatii pe card-ul SD este necesar sa accesati Meniu -> Setari -> Stocare si USB -> se selecteaza  SD card -> se apasa pe cele trei puncte din dreapta sus si se selecteaza Setari -> s alege optiunea Formatati ca stocare interna -> Stergeti si formatati. Mare atentie deoarece atunci cand se alege aceasta optiune, Card-ul SD va functiona doar in dispozitivul respectiv si se vor pierde toate datele stocate pe SD card.

Optiunea de Utilizatori se gaseste in Meniu -> Setari -> Utilizatori si are rolul de a interzice accesul la unele fisiere si informatii atunci cand telefonul este folosit si de un alt utilizator.

Nu toate aplicatiile sunt vizibile. Pentru a face toate aplicatiile vizibile se deschide Meniu -> Setari -> Aplicatii -> Se apasa pe cele trei puncte din dreapta sus si se selecteaza Afisati sistemul

 Pentru a actualiza driver-ul dispozitivului, astfel acesta sa fie recunoscut si memoria sa fie vizibila in PC este nevoie sa efectuam urmatorii pasi: Dam dublu click pe My Computer(This PC) -> Selectam optiunea “Manage” -> In fereastra nou deschisa selectam din partea stanga optiunea “Device manager” -> In partea din dreapta va aparea o lista cu drivere din PC. Aici ne va aparea un driver cu numele de “Unknown device” / Dispozitiv necunoscut -> Il selectam si dam click dreapta pe el -> De aici selectam “Update driver software” -> Se va deschide o noua fereastra, de aici selectam “Browse my computer for driver software” -> Mai departe selectam “Let me pick from a list of device drivers from my computer” -> “ Show all devices” -> din urmatoarea fereastra selectam “MTP USB Device” -> Driver-ul va fi instalat si vom primi mesaj de confirmare. Dupa efectuarea acestor pasi la accesarea PC-ului vom vedea si memoria dispozitivului.Pentru mai multe detalii : apasa aici.

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes