ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !

Telefon Dual SIM


Retea 2G 900/1800MHz (SIM1, SIM2)
Ecran: 2,4” TFT, 240x320 px
Memorie externa de pana la 64 GB prin card microSD
Culori: negru
Bluetooth 2.0
Radio FM
Lanterna

M8 Stark

Apasati tasta * si apoi tasta stranga sus

Urmati pasii: Meniu -> Setari -> Restaurare setari -> Introduceti codul 1234 ->Confirmati pentru restabilire

Volumul se modifica in timpul apelului de la butonul central, mai exact din tastele stanga-dreapta 

Pentru a personaliza un contact din telefonul dumneavoastra, este nevoie sa faceti urmatoarele setari :
Meniu → Contacte → Alegem contactul → Optiuni (tasta stanga sus) → Editare → dupa ce ati editat contactul apasati din nou Optiuni si apoi salvare

Volumul se modifica din tastele * si #. Modificarea volumului functioneaza doar in aplicatia de Muzica sau Radio.

Deschideti Meniu -> Mesaje -> Setari SMS - > Memorie preferata - > alegeti memoria dorita unde sa se salveze mesajele primite.

Profilele se pot personaliza prin schimbarea tipului de alerta, schimbarea sonerie, alegerea volumului tonului de apel sau al tastaturii. Pentru a personaliza unul dintre profilele audio trebuie sa mergeti in Meniu -> Profiluri -> apasati optiuni (tasta stanga sus) pe profilul care doriti sa il editati -> alegeti Personalizare -> dupa ce ati facut modificarile dorite apasati din nou Optiuni si alegeti Salvare

Notificarea luminoasa pentru apeluri sau mesaje pierdute este notificata prin care tastatura telefonului lumineaza timp de o secunda la fiecare 10 secunde. Pentru activare mergeti in Meniu → Setari → Setari telefon → Notificare luminoasa a tastaturii → Pornit.

Apasati tasta stanga sus si apoi tasta *

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes