Smartphone Dual SIM 4G Dual Mode, FDD si TDD
Baterie 4000 mAh, pana la 19 ore timp de convorbire
Pana la 500 ore in stand-by
Mod inteligent economisire energie
Power bank
Procesor: Quad Core 64-bit 1 GHz
Procesor grafic: Mali T720
Display: 4,5’’ IPS OGS, 854x480 px
Sticla protectie zgarieturi
Memorie Flash: 16GB, extensibila prin card MicroSDHC de pana la 128GB
Memorie RAM: 1GB
Camera principala: 5MP Autofocus, rec. HD
Camera frontala: 2MP
Sistem de operare: Android™ 5.1, Lollipop
Chameleon
HotKnot
DTS

P5 Energy negru

Pentu a activa datele mobile este necesar sa parcurgeti urmatorii pasi :
Meniu ->Setari ->Setari Sim->Date mobile ->Se selecteaza sim-ul dorit.

Ulterior din ecranul de start este necesar sa glisam de Jos in Sus ↑ iar aici sa bifam optiunea Date. Recomandam repornirea telefonului dupa efectuarea acestor operatiuni.

Pentru a reseta telefonul la parametrii initiali va rugam sa efectuati pasii urmatori: Meniu -> Setari -> Setari  Avansate->Creare o copie de rezerva si resetati -> Resetarea configurarii din fabrica.

Pentru a vizualiza aplicatiile recent pornite este necesar sa apsati tasta capacitiva stanga jos marcata cu un patrat pana la aparitia taburilor cu aplicatiile recent pornite. Pentru a le inchide, este necesar sa glisati stanga pe fiecare fereastra.

Pentru a vizualiza mai multe informatii despre telefon (Nivelul bateriei, Stare SIM, Informatii IMEI) este necesar sa accesati Meniu>Setari >Despre telefon>Stare.

Pentru a putea instala aplicatiile descarcate de la alte surse, este necsar sa accesati Meniu>Setari> Securitate>Surse necunoscute – On.

Da, se poate schimba launcherul telefonului folosind o aplicatie de profil ce poate fi descarcata din Magazinul Play.

Aplicatiile nu pot fi dezinstalate insa ele pot fi dezactivate urmand urmatorii pasi : Meniu> Setari >Setari avansate->  Aplicatii> Toate > Se selecteaza aplicatia dorita > Dezactivati.

Pentru a face un backup va rugam urmati pasii urmatori : Meniu> Setari>Setari avansate >Creeare copie de rezerva  si resetare >Copie de rezerva a sistemului.

Multe aplicatii sunt propuse si puse la dispozitie de dezvoltatori fara a efectua in prealabil teste de compatibilitate cu sistemele de operare si configuratia hardware a diferitelor modele de produse, deci pot exista documente APK care nu sunt in totalitate compatibile cu aparatul dumneavoastra.

Pentru a activa aceasta functie, va trebui sa deschideti un videoclip din galerie, tinand telefonul in plan orizontal apasati pe cele doua patrate suprapuse din dreapta jos care indica redimensionarea. Imaginea poate fi adusa in fullscreen apasand din nou pe aceasi icoana.

In aplicatia foto, accesati Setari ->Localizare Geografica .

Pentru a realiza un screenshot fara a fi necesara o aplicatie de profil este necesar doar sa tineti apasate concomitent tastele Power si Volum minus.

Glisam in Sus bara pentru scurtaturi, iar aici selectam optiunea dorita .

Pentru a transforma telefonul intr-un hotspot urmariti urmatoarele setari. :

Meniu>Setari>Mai multe >Tethering si hotspot portabil>Hotspot Wi-Fi >Activati.

Pentru a dezactiva aceasta functie este necesar sa efectuati urmatorii pasi:Meniu>Setari>Setari avansate > Limba si metoda de intrare  > Verificator Ortografic>Off.

Meniu>Telefon>Se apasa pe cele trei puncte verticale pozitionate jos in dreapta display-ului>Setari>Setari>Raspunsuri Rapide > Selectati un raspuns pentru modificare.

Pentru a va redirectiona apelurile pe telefon trebuie sa urmati pasii:
Meniu-Telefon-Setari-Setari apel- Selectam Sim’ul- Redirectionarea apelurilor - aici va puteti activa in functie de dorinta d-voastra redirectionarea si anume:
intotdeauna
Redirectionati cand este ocupat
Redirectionati cand nu raspunde
Redirectionati cand telefonul este inchis

In continuare se completeaza numarul pe care doriti sa redirectionati >Activati.

Pentru a seta o poza pentru un contact din agenda trebuie sa accesati Meniu>Galerie>Alegeti fotografia>Optiuni (cele trei puncte) >Setati fotografia ca>Fotografie contact >Selectam contactul>Decupeaza fotografia.

Pentru a sterge mesajele de la un anumit contact din telefon trebuie sa efectuati urmatorii pasi: Mesaje>Tineti apasat lung pe contactul de la care ati primit mesajele>Selectati >Apasati in stanga jos a ecranului pe pictograma marcata ca fiind un cos de gunoi.

Accesati Meniu>Setari>Bluetooth>Activati Bluetooth>Atingeti cele trei puncte aflate in coltul drept al display-ului>Redenumire telefon.

Modul Extrem intrerupe functionarea aplicatiilor ce ruleaza in background si ofera acces doar la Contacte, Jurnal apeluri, Mesaje si Ceas. Deoarece aplicatiile ce ruleaza sunt oprite fortat, exista posibilitatea de a primi diverse mesaje prin care sunteti notificat de inchiderea acestora. 

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes