ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !

În perioada 4 – 8 iulie ne aflăm în vacanța de vară! Comenzile plasate în această perioadă, se vor livra începând cu data de 11 iulie.
Vă așteptăm mesajele pe adresa shop@allview.ro și vă mulțumim pentru înțelegere!

Adauga in cos voucherul SUMMER2022 si obtine direct discountul suplimentar acordat produsului.


SO: Android™ TV 9.0


CPU: Cortex A55 Quad Core
Telecomandă cu Google Assistant
Tip ecran: VA (contrast mai bun~400%, negru mai intens cu 200%)
Diagonală: 43” (109 cm), 16:9
Rezoluție: 4K UHD (3840x2160)
HDR 10
Unghi de vizibilitate: 150 / 160 °
Audio: 2x 8W/Stereo/ Dolby Audio
Aplicații preinstalate: Netflix/LiveTV/Prime Video/Player Multimedia/YouTube/Google Play Movies & TV/Google Play Store/Google Play Music/Google Play Games/Google Assistant
Bluetooth v5.0
Compatibil CI+
Media Player integrat
Dimensiuni (W x D x H) cu stand: 959.8x231x617.7mm
Dimensiuni (W x D x H) fără stand: 959.8x62x556mm

Android TV 43"/ 43ePlay6100-U

Când porniți televizorul pentru prima dată, este afișată conectarea telecomenzii cu televizorul -> Selectați limba meniului după preferinţă -> Selectați dacă doriți sau nu să utilizați un dispozitiv Android pentru a configura televizorul. Notă: Dacă doriți să utilizați dispozitivul Android pentru a configura televizorul, vă rugăm să lucrați așa cum este indicat pe ecran. Dacă nu doriți să utilizați dispozitivul Android pentru a configura televizorul, continuați cu următoarele operații:
-> Selectați dacă doriți sau nu să conectați televizorul la rețeaua Wi-Fi -> Selectați dacă doriți sau nu să vă conectați la contul dvs. Google -> Citiți și acceptați Termenii și condițiile Google și Politica de confidențialitate Google -> Selectați dacă doriți sau nu să permiteți companiei Google sau unei terțe părți să utilizeze locația TV -> Alegeți dacă doriți sau nu dați permisiunea Google de a vă ajuta la îmbunătățirea aplicației Android TV->
Selectați țara-> Porniți sau opriți comutatorul LCN.
 Implicit (canalele se vor ordona în funcție de furnizorul de cablu );
 Oprit (canalele vor fi așezate aleatriu, în ordinea în care vor fi găsite );
 Pornit (canalele se vor ordona in functie de furnizorul de cablu ,asta in cazul in care furnizorul ofera servicii LCN).
Setați parola – > apăsati OK –> și setați parola dorită, cu execepția “0000”Notă: puteți folosi și cifrele de pe
telecomanda-> Selectaţi mediul de utilizare: Acasă sau Versiune comerciala.
Notă: Modul „Home (Acasă)” este recomandat pentru vizionarea la domiciliu, iar modul „Versiune comerciala” este folosit pentru demonstrație în magazin, deoarece consumă mai multă energie-> Chromecast: Activat /
Dezactivat->MOD TUNNER-> Antena –(în cazul în care folosiți programe analogice sau DVBT/T2)
Cablu –( semnal CATV oferit de furnizorul dumneavoastră)
Selectați dacă doriți să începeți sau nu scanarea canalelor.
Notă:Dacă nu, ulterior scanarea canalelor poate fi efectuată în setările TV din setările globale. Conectați mai întâi cablul de semnal înainte de a începe scanarea canalelor.
Configurarea s-a incheiat. Utilizare plăcuta – Finalizați ->apăsați tasta OK de pe telecomanda .
Citiți Acordul de licenţă pentru utilizatorul final – apăsați săgeata spre dreapta de pe telecomandă pentru a Accepta.

Pentru a asocia telecomanda cu televizorul ,urmati pasii: Home -> Setari -> Telecomenzi si accesorii -> Adaugati un accesoriu -> Apasati simultan tastele" Menu" si" Sageata stanga " pentru a intra in modul de asociere( ledul telecomenzii trebuie sa palpaie atunci cand intra in modul de asociere) -> Selectati denumirea telecomenzii si apasati tasat OK pentru asociere.

Pentru a accesa aceasta functie ,urmati pasii : Mod smart -> Setari -> Canal -> Control parental -> Codul pin ( cel pe care l-ati imtrodus la pasii de inceput -> aici setati dumneavoastra ceea ce doriti .

Pentru a bloca un program Tv urmati pasii :In mod TV apasati tasta Menu -> Setari -> Canal -> Control parental -> introduceti codul pin ( cel pe care l-ati adaugat la pasii de inceput ) -> Canale blocate -> OK -> selectati programul pe care doriti sa il blocati -> OK . Pentru deblocare urmati aceeasi pasi ,selectati canalul blocat si apasati tasta OK .

Pentru aceasta functie  apasati tasta microfona a telecomenzii si rostiti comanda vocala dorita .

Setari -> Preferinte privind dispozitivul -> Imagine ->Setari video avansate -> Aici selectati dumneavoastra ceea ce doriti sa ajustati .

Pentru resetarea televizorului la setarile din fabrica este necesar sa urmati pasii: Menu-> Setari-> Preferinte privind dispozitivul-> Resetati-> OK -> Resetati-> OK-> Sterge tot -> OK .

Pentru a activa functia Economizor ecran ,urmati pasii : Apasati tasta Home -> Setari -> Preferinte privind dispozitivul -> Economizor ecran ->  Selectați un economizor de ecran și setați timpul de așteptare înainte de a începe. 

 (Numai pentru anumite regiuni) EPG reprezintă Ghidul electronic de programe digitale. Acesta este furnizat de furnizorii de programe și oferă informații despre programele care urmează să fie difuzate. Îl puteţi accesa în modul TV digital prin apăsarea butonului" Guide" de pe telecomandă pentru a verifica lista de programe . Folosiți butoanele colorate și conexe de pe telecomandă pentru a accesa setările specifice din interfața EPG. Notă:   Interfața EPG poate diferi în funcţie de regiune sau model.  Un buton colorat poate avea diferite funcții în diferite interfețe EPG . Vă rugăm să urmați instrucțiunile de pe ecran. 

Pentru a va conecta la reteaua de WIFI  trebuie sa urmati pasii: Home -> Setari -> Retea si Internet -> Selectati reteaua dorita -> Introduceti parola . Dupa acesti pasi ,televizorul este conectat la reteaua de WIFI .

Pentru a activa functia Verificati aplicatiile urmati pasii : Apasati butonul Home -> Setari -> Aplicatii->  Securitate si restrictii -> Verificati aplicatiile -> Activati . Aceasta functie va ajuta sa respingeti sau primiti un avertisment inainte de instalarea unor aplicatii care pot fi daunatoare.

Pentru a regla functiile audio este necesar sa urmati pasii: Home-> Setari -> Preferinte privind dispozitivul -> Sunet -> aici puteti regla functiile audio dupa cum doriti .

Pentru a functiona comanda vocala ,telecomanda trebuie mai intai asociata cu TV-ul . Asocierea se realizeaza folosind acesti pasi : se apasa tasta microfon de pe telecomanda -> Televizorul va intra in secventa de asociere dispozitive BT -> se tin apasate simultan tastele Menu si Sageata stanga ,pana cand ledul verde de pe telecomanda lumineaza intermitent -> telecomanda va fi detectata de televizor -> se apasa OK pentru a confirma asocierea

Da ,se poate face configurarea in ordinea dorita . Pentru aceasta, trebuie sa urmati pasii : Menu-> Setari -> Canal-> Canale->LCN ( off) ->  Mutarea canalului  -> Selectati postul si mutati-l pe canalul dorit .

Pe acest model de televizor Netflix este preinstalat.

Da. Pe acest model de televizor puteti intala HBO GO.

In prima faza scoateti si reconectati bateriile la telecomanda. Deconectati tv-ul de la retea pentru 1 minut si apoi reconectati-l. Daca dupa acesti pasii problema inca persista, se rescrie firmware-ul telecomenzii conform procedurii atasate in sectiunea descarcari arhiva  BT_VoiceRC_M2.rar (descarcati arhiva-dezarhivati si urmati pasii din procedura).

In prima faza scoateti si reconectati bateriile la telecomanda. Deconectati tv-ul de la retea pentru 1 minut si apoi reconectati-l. Daca dupa acesti pasii problema inca persista, se rescrie firmware-ul telecomenzii conform procedurii atasate in sectiunea descarcari arhiva  BT_VoiceRC_M2.rar(descarcati arhiva-dezarhivati si urmati pasii din procedura).

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes