ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !

Adauga in cos voucherul MAI2022 si obtine direct discountul suplimentar acordat produsului.


SO: Android™ TV 10


CPU: Cortex A53 Quad Core
Telecomandă cu Google Assistant integrat
Tehnologie: Hands Free Voice Control
Tip ecran: VA DLED
Diagonală: 126cm (50"), 16:09
Rezoluție: 4K UHD (3840x2160)
DolbyVision ,HDR, HDR 10 +, HLG
Unghi de vizibilitate: 178 / 178 °
Audio: 2x 8W/Stereo/ Dolby Atmos TV/ DTS Studio Sound /Dolby Audio/ Far Field Voice Control
Aplicații preinstalate: Netflix/LiveTV/Prime Video/Player Multimedia/YouTube/Google Play Movies & TV/Google Play Store/Google Play Music/Google Play Games/Google Assistant
Bluetooth v5.0, funcție audio dublă
Compatibil CI+
Media Player integrat
Dimensiuni (W x D x H) cu stand: 1113x280x701mm
Dimensiuni (W x D x H) fără stand: 1113x75x674mm

Android TV 50"/ 50ePlay7100-U

Aceasta optiune ajuta la optimizarea consumului de resurse si cresterea fluentei in functionare. Este recomandat ca periodic sa fie utilizata aceasta optiune pentru a creste fluenta in functionare.

 (Numai pentru anumite regiuni) EPG reprezintă Ghidul electronic de programe digitale. Acesta este furnizat de furnizorii de programe și oferă informații despre programele care urmează să fie difuzate. Îl puteţi accesa în modul TV digital prin apăsarea butonului" Guide" de pe telecomandă pentru a verifica lista de programe . Folosiți butoanele colorate și conexe de pe telecomandă pentru a accesa setările specifice din interfața EPG. Notă:   Interfața EPG poate diferi în funcţie de regiune sau model.  Un buton colorat poate avea diferite funcții în diferite interfețe EPG . Vă rugăm să urmați instrucțiunile de pe ecran. 

Pentru a regla functiile audio este necesar sa urmati pasii: in mod TV-> apasati tasta Menu a telecomenzii -> More(mai  mult) -> Sunet(Sound) -> aici puteti regla functiile audio dupa cum doriti .

Pentru aceasta trebuie sa urmati pasii: In mod TV-apasati tasta Menu-More(Mai mult)-Picture(Imagine)-aici puiteti seta mod imagine dupa cum doriti.

Pentru accesarea meniului rapid urmati pasii: In mod TV apasati tasta OK- pe ecran o sa va apara lista cu meniul rapid.

Pentru a activa functia Economizor ecran ,urmati pasii : Apasati tasta Home -> Setari -> Preferinte privind dispozitivul -> Economizor ecran ->  Selectați un economizor de ecran și setați timpul de așteptare înainte de a începe. 

Pentru crearea listei de canale favorite urmati pasii: In mod TV apasati tasta OK-> FAV-. Selectati canalul pe care doriti sa il adaugati la lista de favorite- Tineti apasat tasta OK, o sa va apara  o lista- Selectati Favorite -OK. Puteti sa va creati o lista personalizat (sa o denumiti dvs) urmand pasii: in mod TV apasati tasta ok-FAV- apasati sageata dreapta si selectati de pe ecran iconul +apasti ok si adaugati ce nume doriti,pentru a adauga canale favorite in aceasta lista urmatii aceasi pasi de mai sus  selectand la final in loc de Favorite, lista cu numele adaugat de catre dvs. Pentru a vizualiza lista de favorite , in mod TV apasati tasta OK-FAV . 

Pentru a bloca un canal urmati pasii:In mod TV- Menu-Mai mult (More)-Parental-Parola implicita (0000)-Blocare canal(Channel block)-Channel switch- Activati"Selectati canalul pe care doriti sa il blocati. Pentru deblocare canal urmati aceiasi pasi.

Parola necesara accesarii unor submeniuri este "0000"

Pentru a reseta televizorul la parametrii initiali urmati pasii: in meniul Home-Setari(Settings)-Preferinte privind dispozitivul(Device preferences)-Resetare(Reset)-OK.

Pentru a va conecta la reteaua de WIFI  trebuie sa urmati pasii: Home -> Setari -> Retea si Internet -> Selectati reteaua dorita -> Introduceti parola . Dupa acesti pasi ,televizorul este conectat la reteaua de WIFI .

In pasii de inceput apasati simultan tastele Home-Sagata stanga pana ce ledul telecomenzii palpaie intermitent verde, urmat de apasarea tastei Goggle assitant, pe ecran va aparea cum intra in modul de asociere. In cazul in care nu ati asociat telecomanda in pasii de inceput, intrati in mod Home-settings(Setari)- Remotes & Accessories( Telecomanda si accesorii)- Add accessories( adaugati un accesoriu)-Apasati simultan tastele Home si Sageata stanga pana ce ledul telecomenzii paplaie intermitent verde- Selectati denumirea telecomenzii-OK.

Pentru activarea functiei Far field voice control, este necesar ca in pasii de inceput sa selectati limba sistemului Engleza, conectati-va la reteaua WiFi si la contul Google si urmati pasii afisati pe ecran pentru a finaliza configurarea tv-ului.
Dupa configurarea televizorului, mai aveti de facut patru setari:
1. In mod Home-Settings-Device preferences-Power- Activati functia Fast boot;
2. In mod Home-Settings-Device preferences-Power-Dezactivati functia Auto standby;
3. In mod Home-Settings-Screen saver-Put device to slep selectati Never;
4. Asigurati-va ca switch-ul dedicate de microfon din spatele televizorului partea din stanga este pe pozitia on;

Tutorial video: https://www.youtube.com/watch?v=3LT8siFLOcM

NOTA: In cazul in care in pasii de inceput ati selectat limba sistemului Romana, pentru activarea functiei Far field voice control este necesar sa urmati instructiunile:
1. Selectati limba sistemului Engleza ( Mod Home-Settings-Device preferences-Language);
2. Activati functia Google assistant ( Mod Home-Setings-Device preferences-Google assistant)
3. In mod Home-Settings-Device preferences-Power- Activati functia Fast boot;
4. In mod Home-Settings-Device preferences-Power-Dezactivati functia Auto standby;
5. In mod Home-Settings-Screen saver-Put device to sleep selectati Never;
6. Asigurati-va ca switch-ul dedicat de microfon din spatele televizorului partea din stanga este pe pozitia on;
7. Dupa ce ati urmat instructiunile de mai sus este necesar sa dati o repornire tv-ului ( Mod Home-Settings-Device preferences-About-Restart)

Tutorial video: https://www.youtube.com/watch?v=4f6f9bQWK8g

Trebuie sa selectati fomat 1.4 la HDMI din setari urmand pasii: In mod TV-> Menu->Mai mult(More)-> Configurare(Setup)-> Setare HDMI-> Format Semnal(Signal Format)-> Selectati 1.4.

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes