ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !

Adauga in cos voucherul MAI2022 si obtine direct discountul suplimentar acordat produsului.


Allview QLED Android TV 4K UHD - 50”


SO: Android™ TV
Diagonală: 126 cm (50"), 16:9
Tehnologie display: LED QLED
Rezoluție: 4K UHD (3840x2160)
Tip ecran: VA (contrast mai bun~400%, negru mai intens cu 200%)
Contrast: 5000/1
HDR 10, HLG
Rata refresh: 60Hz
4K upscaling
Unghi de vizibilitate: 150 / 160 °
Telecomandă cu Google Assistant
Aplicații preinstalate: Netflix/Prime Video/Youtube/Google Play Movies & TV/Google Play Store/Google Play Music/Google Play Games/MMP
Audio: 2x 10W/Stereo/ Dolby Audio
Conectivitate wireless: Bluetooth 5.0, Wi-Fi
Compatibil CI+
Media Player integrat
Dimensiuni (W x D x H) cu stand: 1113 x 230 x 703mm
Dimensiuni (W x D x H) fără stand: 1113 x 60 x 641mm

Android TV 50"/ QL50ePlay6100-U

 (Numai pentru anumite regiuni) EPG reprezintă Ghidul electronic de programe digitale. Acesta este furnizat de furnizorii de programe și oferă informații despre programele care urmează să fie difuzate. Îl puteţi accesa în modul TV digital prin apăsarea butonului" Guide" de pe telecomandă pentru a verifica lista de programe . Folosiți butoanele colorate și conexe de pe telecomandă pentru a accesa setările specifice din interfața EPG. Notă:   Interfața EPG poate diferi în funcţie de regiune sau model.  Un buton colorat poate avea diferite funcții în diferite interfețe EPG . Vă rugăm să urmați instrucțiunile de pe ecran. 

Pentru a regla functiile audio este necesar sa urmati pasii:Apasati tasta Menu a telecomenzii(cele trei lini orizontale) ->Setari->Preferinte privind dispozitivul->  Sunet -> aici puteti regla functiile audio dupa cum doriti .

Pentru aceasta trebuie sa urmati pasii: Apasati tasta Menu(cele trei linii orizontale)->Setari->Preferinte privind dispozitivul-Imagine->aici puteti seta mod imagine dupa cum doriti.

Pentru a activa functia Economizor ecran ,urmati pasii : Meniu(cele trei linii orizontale) -> Setari -> Preferinte privind dispozitivul -> Economizor ecran ->  Selectați un economizor de ecran și setați timpul de așteptare înainte de a începe. 

Pentru a creea o lista de canale favorite urmati pasii: Mutati pe canalul pe care doriti sa il adaugati->apasati tasta Menu(cele trei linii orizontale)->sageata sus->Ok. Dupa acesti pasi, canalul dorit a fost adaugat la lista de canale favorite. Pentru vizualizare lista canale favorite, in mod TV apasati tasta ok urmata de tasta colorata in albastru.

Pentru a bloca un canal, este necesar sa urmati pasii: Meniu(cele trei linii orizontale)->Setari->Canale->Control parental->Introduceti parola pe care ati adaugat-o in pasii de inceput->Canale blocate->Selectati canalul si apasati tasta OK. Pentru a debloca canalul, trebuie sa urmati aceeasi pasi.

Nu exista o parola implicita, aceasta este aleasa de catre utilizator in pasii de inceput, la configurarea televizorului.

Pentru a reseta televizorul la parametrii din fabrica, trebuie sa urmati pasii: Meniu->Setari->Preferinte privind dispozitivul->Resetati->Resetati->OK.

Pentru a conecta televizorul la o retea WiFi, urmati pasii: Menu->Setari->Retea si internet->Selectati reteaua si introduceti parola.

Pentru asocierea telecomenzii cu televizorul, este necesar sa urmati pasii:Menu-Setari->Telecomenzi si accesorii->Adaugati un accesoriu->Apasati simultan tasta Menu(cele trei linii orizontale) si tasta Sageata stanga pana ce ledul telecomenzii palpaie intermitent verde->Selectati denumirea telecomenzii->OK.

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes