ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !

+ Smartphone A10 Lite CADOU


Smart TV 40”
Divertisment interactiv!


Cortex A53 Quad Core
Diagonală ecran 40” (101 cm), 16:9
Rezoluție ecran FullHD (1920x1080)
Unghi de vizibilitate: 176 / 176 °
Sistem audio Stereo
Ieșire sunet: 2x8W
Compatibil CI+
Media Player integrat
Dimensiuni (W x D x H) cu stand 906×207×568mm
Dimensiuni (W x D x H) fără stand 906×81×518mm

Smart TV 40" / 40ATS5100-F

Da,este normal deoarece prima secventa de boot implica procesul de initializare a TV-ului.La oprirea din telecomanda ,timpul de pornire este mai scurt (1-3 sec).

Cand porniti televizorul pentru prima data este afisata o indicatie de configurare . Apasati tasta OK pentru a initializa urmatorii pasi : Selectati limba meniului dupa preferinta -> setati reteaua WIFI -> apasati tasata sageata dreapta de pe telecomanda -> Configurarea a fost efectuata.

Pentru a instala programele TV trebuie sa urmati pasii: Meniu-> Canal-> Acord Automat ->Parola implicita ( 0000)-> Acord Automat DTV->Selectie cablu ->Pornire scanare.

Pentru a schimba parola implicita trebuie sa urmati pasii: Meniu -> Canal -> Blocare canal -> Parola implicita (0000) -> Schimbati parola .

Pentru a accesa ghidul de programe TV urmati pasii: Meniu -> Canal -> Ghid de programe -> OK. Sau apasati tasta principala de pe telecomanda EPG.

Pentru a bloca un canal TV trebuie sa urmati pasii: Meniu -> Canal -> Blocare canal -> Introduceti parola implicita (0000) -> Blocare program -> Selectati canalul TV dorit -> Apasati sageata din dreapta de pe telecomanda pentru blocare / deblocare canal .

Pentru a conecta TV-ul la reteau WIFI urmati pasii : Intrati in mod Smart TV -> folositi tasta stanga-dreapta pentru a accesa functia Acasa -> Setari -> Retea -> Aici selectati reteaua dorita .

Pentru a seta oprirea automata a televizorului trebuie sa urmati pasii: Meniu-> Setari -> Oprire automata -> Aici puteti seta intervalul de ora pe care il doriti.

Pentru a reseta TV-ul la setarile din fabrica urmati pasii : Modul Smart TV -> Acasa -> Setari -> Revenire la setarile din fabrica .

Parola implicita, necesara pentru accesarea unuor submeniuri este"  0000".

Nu , modelul nu suporta aceasta functie.

Acest model nu suporta mod Hotel.

Pentru a creea o lista doar pentru canale favorite urmati pasii: Meniu -> Canal -> Editare canale -> Introduceti parola imlicita ( 0000) -> Selectati canalele dorite . Pentru a accesa lista de canale favorite apasati tasta FAV de pe telecomanda .

Trebuie sa intrati in mod Smart TV -> cu ajutorul sagetilor va deplasati in submeniul Acasa -> E-Manual .

Pentru a regla functiile audio urmati pasii: Meniu -> Sunet -> Selectati functiile pe care doriti sa le reglati .

Pentru a accesa Browser-ul trebuie sa intrati in mod Smart TV -> Browser .

In modul DTV si cu un dispozitiv USB conectat corect ,puteti inregistra programul pe care il urmariti prin functia PVR . Pentru a inregistra un program in primul rand trebuie sa alegeti canalul dorit apoi trebuie sa urmati pasii : Meniu -> Setari -> Sistemul de fisiere PVR -> VCR.

Pentru a vizualiza inregistrarile trebuie sa urmati pasii: Meniu -> Setari-> Sistemul de fisiere PVR-> Lista de inregistari.

Acest produs este Android AOSP fara aplicatii si servicii Google si nu poate rula HBO GO .

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes